Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 natalia_aa napisał(a):Sonia? skadze znowu ona i za pol Ślaska i Rybnika wycaluje psiaczki :) O to mozecie byc spokojnie... No i oczywiscie jej w tym pomoge :D no to supcio :calus: bo cioteczce Alicji co rano serducho sie kraje jak czyta ze dalej siedzą dzieciaczki w schronie...:shake: Quote
Wola Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 już dziś wielka misja, mizianko przez pół dnia, aż psiaki mnie dość będą miały:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wola napisał(a):już dziś wielka misja, mizianko przez pół dnia, aż psiaki mnie dość będą miały:evil_lol: :loveu::loveu::loveu:miziaj je miziaj.......od mła też :loveu::loveu: Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No to ja przynosze i dobre i zle wiesci... zaczynajac od tych dobrych to i Bela i Bullgotek znalazly nowe kochajace domki, (Bela u pani, ktora miala kilkanascie lat dobermanke a Bullgotek u naszej pracownicy ;)) no a ta gorsza wiadomosc to, że mamy 2 kolejne bullowate psiaki jeden po wypadku a drugi to mix ast? z dog de bordeaux <- kolejny bandosiowaty psiak (zdjecia i opisy na pierwszej) tak to wlasnie w tych schroniskach wyglada :roll: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 natalia_aa napisał(a):No to ja przynosze i dobre i zle wiesci... zaczynajac od tych dobrych to i Bela i Bullgotek znalazly nowe kochajace domki, (Bela u pani, ktora miala kilkanascie lat dobermanke a Bullgotek u naszej pracownicy ;)) no a ta gorsza wiadomosc to, że mamy 2 kolejne bullowate psiaki jeden po wypadku a drugi to mix ast? z dog de bordeaux <- kolejny bandosiowaty psiak (zdjecia i opisy na pierwszej) tak to wlasnie w tych schroniskach wyglada :roll: :loveu::loveu:super dla Bullgotka i Belluni :shake:cholerka ...i nic nie ubyło ilościowo :-( a ten po wypadku...w jakim stanie :razz: Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No teraz juz jest lepiej, najgorsze ma juz chyba za soba. W tej chwili jest leczony i codziennie ma czyszczone te ranki. Wszystko sie ladnie goi :) Quote
karolina1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no tak 2 przyszły 2 poszły..no ale na szczęście Belunia i Bulgotek ;* a za te 2 i całą kochaną gromadke trzymam kciuki.Niedługo do maw wpadne pare ostatnich dni z wami a potem, zaczne niestety do Tczewa,bo moja mama teraz tam w schronisku będzie pracowac..:placz: ale kontakt bede mieć cały czas z wami, a tam jak coś trafi z bullowatychi innych będę oczywiście też ogłaszać. Będe za wami tęknić mordeczki ;* ;* no i oczywiście za pracownikami i wolontariuszami też< niektórymi ;D> jeszcze miesiąc i zmiana.. Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No tak juz tylko miesiac zostal i nam Asia wyfrunie :( Ale nie ma tak dobrze, juz ja Was znajde w tym Tczewie i bede napastowac :P Tam na szczescie malo psiakow jest, wiec jak tylko jakis bullowaty trafi, od razu fotki, opis i myk do mnie na maila, a juz dalej bede dzialac, choc miejmy nadzieje ze choc tam bedzie spokoj z bullowatymi :) Bo to cos w stylu przechowalni nie? Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ehhhhhhhhhh... rotacja... przychodzą odchodzą.... ale niestety zawsze będą obecne w schronach... taki podły naród :-( Quote
Wola Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 to dobry strój, jestem na nim nie do zidentyfikowania :evil_lol: Biedne te psiaki... ciągle jakieś nowe... Kurczę już nie nadążam... Zaraz na innych wątkach pozmieniam. Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wirtualne miziu miziu dla najsłodszych psów na ziemi :loveu: Quote
Kora- Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i ja bullowate na długi spacerek na pierwszą zabiorę. :) Quote
natalia_aa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No to teraz ja biore liny w dlon i idziemy troszku pobiegac :) Quote
Kora- Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i psiaczki idziemy na spacerek na pierwszą. :) Quote
natalia_aa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A ja zabieram na dluugi spacer, po takim posilku sie nalezy :lol: Quote
Kora- Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i ja zabiore na dłuuugi spacerek :lol: a potem obiadek :) Quote
Recommended Posts