Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wy tu gadu gadu... a czy psy były na wieczornym siq??

nie moge sie napatrzeć na tą plamke bullgotka :loveu: na okach i na dupeczce :loveu:

kto chce pięknego bandosia??? gwarantuje że TE psy potrafią byc wspaniałymi towarzyszami, przyjaciółmi.. itd itp i oddaja całe swoje serducho :loveu:

Posted

Tak Clockwork w 100% sie z Toba zgodzę, te psy odwdzięczają się całymi sobą za okazanie choć najmniejszego zainteresowania :) A Bullgotek jest wrecz genialny, zero agresji przy zabiegach weterynaryjnych, przy aktualnie branych zastrzykach... No brakuje słów, by opisać jego zalety, a domku ani widu ani słychu :shake:

Posted

natalia_aa napisał(a):
Soniu: To jest piesek, mieszaniec Dogue de Bordeaux :) Przyszedl do nas kilka dni temu i aktualnie jest w trakcie 14 dniowej kwarantanny, moze w przyszly weekend porobie mu zdjecia, choc on bardziej nadaje sie na forum molosow...

A tak poza tym nic bullowatego nie poszlo, przyszedl za to szczeniaczek sunia mix boksia z astem, sliczna jest i napewno szybciutko znajdzie kochajacy domek, wiec nawet nie robilam jej zdjec, zaszczepilam ja tylko i pewnie za jakis tydzien bedzie gotowa do adopcji a zeby sie nie rozchorowala, rozlozylam jej klateczke w damskiej szatni i ma tam suuper cieplutko :)

Tak pytałam, bo taki śmieszny pysio ma :lol:ładny jest:lol: a maluchy jak zawsze szybko gnają do domu.
PS.Natalia alfa jest rewelacyjna, przepiękna, wygląda identyko jak sunia z mojego osiedla i nawet wiek by się zgadzał <dziwne> ale raczej nie ona. Mam nadzieje że szybko jej się poszczęści

Posted

karolina1 napisał(a):
oooo daria ale się napracowałaś.. ale napewno warto xD

kochane stron z ogłoszeniami jest mnóóóóóstwo więc to tylko kropla w morzu.
ale cieszę sie,że mogłam pomóc;)

Posted

Dario: wielkie dzieki :loveu:
Soniu: szczerze to nie wiem dokladnie ile on ma lat, napewno kolo 2 siedzi w schronie, ale staruszkiem nie jest mysle ze koło 5, ale dokladnie powiem Ci w piatek...
Bullgotek jest aktualnie w domu, ale tak naprawde trudno mi okreslic jak dlugo tam pobedzie. Sprawa wyglada tak, ze wziela go nasza pracownica, ale ma w domu mc pit bulla, narazie nie doszlo do spiecia a psy sie "zaakceptowaly", jednakze staramy sie jej wyperswadowac zabranie Bullgotka na stale, ja wiem ze pies mialby u niej wybitnie dobrze, ale jak nagle cos zaiskrzy miedzy psami, jakas sprzeczka to dwa tak twarde charaktery i silne psy beda walczyc na smierc i zycie... Takze bede informowac na biezaco co z psem, jest tez drugi chetny, nasz wolontariusz, ktory ma astke, ale narazie mieszka tez z 2 yorkami, wiec zoabczymy jak to wyjdzie...

I jeszcze jedna informacja z serii tych "zlych", dzisiaj odebralismy ludziom amstaffke, ktroa adotpowali od nas jakis czas temu, gdyz nie dopelnili oni warunkow umowy i suni nie wysterylizowali, pani jednak w trakcie stwierdzila ze mamy racje, gdyz chciala zabrac sunie za granice, ale jak sie dowiedziala jak wyglada procedura, to stwierdzila ze nie da rady finansowo... a wiec zaraz na pierwsza wrzuce kolejna bide...

Posted

Też bym tak stawiała że ma 4 a może 5 lat... Jak napiszesz mi w piątek to potem weekend,więc bede miała więcej czasu żeby poogłaszać go i wrzucić ferajne na inne stronki;)