karolina1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 to ja poprosze drożdżówke i do tego mleko ;PP no i po takim śniadanku moge śmigać xD Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Widzisz Karolina tu sniadanko pod nos tylko psiaki dostają, musisz radzić sobie sama:eviltong: Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 clockwork napisał(a):;)śniadanko raz! dla Sauronka Nie no ciotka sniadanko o tej porze, dalabys cos konkretniejszego, jakas duuza porcje obiadku... A ja moze na kolejny spacerek, pobiegac troszke a potem smigam do domku moja sucz troszke wybiegac :) Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natalia_aa napisał(a):Nie no ciotka sniadanko o tej porze, dalabys cos konkretniejszego, jakas duuza porcje obiadku... A ja moze na kolejny spacerek, pobiegac troszke a potem smigam do domku moja sucz troszke wybiegac :) dbam o linie sauronika... nie ma że DUŻO ;) P.S. aha... dopiero widze że popierdasiłam wątki :oops: to nie wątek Saurona a ogólny- bublowatych :roll::roll: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natalia_aa napisał(a):A gdzie sniadanko? Chodzcie kochane najpierw co wszamamy a potem smigniemy na spacerek :) teraz to chyba podwieczorek ;) Quote
karolina1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wola napisał(a):Widzisz Karolina tu sniadanko pod nos tylko psiaki dostają, musisz radzić sobie sama:eviltong: Jakoś se poradziłam ;PPP a teraz spacerek ;* Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 pójdziemy jeszcze raz .................... Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 I na spacerku dzis z Anexikiem byłam i Morią.:loveu: Oczywiście fotki są. Anex skarb kochany.:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :loveu::loveu::loveu:wszystkie koffane...... ale ten jegomość skradł mi serducho... http://img100.imageshack.us/img100/9686/tnimg6838gp1.jpg Quote
karolina1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 oj jakie słodkie ;* ;* oj jak ja kocham te wszystkie nasze skarbusie <3 <3 pięknie zrobione zdjęcia Quote
filka_93 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oj hopsiasia i do góry hop : ) :) <3 Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 I ja również zabieram psiaczki na wieczorny spacerek. :) Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Monika zdjecie sa przesliczne... Wrzuce je na amstaffowate forum, bo nie mialam wyraznego zdjecia Morii, wielkie dzieki :loveu: Ale zrobie to rano, bo dzis chyba nie dam rady... Andrzejki :loveu: Ehh siedze i sie bawie, a caly czas mysle o tych bidach... Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a ja nie mogę się doczekać jutra kiedy to wyściskam te mordeczki (może nie koniecznie wszystkie bo się boję, ale moich ulubieńców Lalę, Mefiego, Koksa... na pewno) :) Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Doberek, doberek i zabieram na spacerek :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wola napisał(a):a ja nie mogę się doczekać jutra kiedy to wyściskam te mordeczki (może nie koniecznie wszystkie bo się boję, ale moich ulubieńców Lalę, Mefiego, Koksa... na pewno) :) a czy wyśiskasz tak extra i odemnie?? :razz::razz: od cioteczki ze ślunska?? :modla::modla: miziu miziu tak za uszkiem... i po brzusiu :loveu::loveu::loveu: ino uważaj na przeszkode :roflt: Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 jasne:) wejdę do boksów po kolei wymiziam i powiem że im że cioteczka ze śląska też im miziańsko przesyła;) Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wola napisał(a):jasne:) wejdę do boksów po kolei wymiziam i powiem że im że cioteczka ze śląska też im miziańsko przesyła;) :razz::razz:mam nadzieje że o drugiej cioteczce co tu dniem i nocą waruje nie zapomnialas :loveu::loveu: Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Sonia? skadze znowu ona i za pol Ślaska i Rybnika wycaluje psiaczki :) O to mozecie byc spokojnie... No i oczywiscie jej w tym pomoge :D Quote
Recommended Posts