Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
;)śniadanko raz! dla Sauronka

Nie no ciotka sniadanko o tej porze, dalabys cos konkretniejszego, jakas duuza porcje obiadku... A ja moze na kolejny spacerek, pobiegac troszke a potem smigam do domku moja sucz troszke wybiegac :)

Posted

natalia_aa napisał(a):
Nie no ciotka sniadanko o tej porze, dalabys cos konkretniejszego, jakas duuza porcje obiadku... A ja moze na kolejny spacerek, pobiegac troszke a potem smigam do domku moja sucz troszke wybiegac :)

dbam o linie sauronika... nie ma że DUŻO ;)

P.S. aha... dopiero widze że popierdasiłam wątki
:oops: to nie wątek Saurona a ogólny- bublowatych :roll::roll:

Posted

Monika zdjecie sa przesliczne... Wrzuce je na amstaffowate forum, bo nie mialam wyraznego zdjecia Morii, wielkie dzieki :loveu: Ale zrobie to rano, bo dzis chyba nie dam rady... Andrzejki :loveu: Ehh siedze i sie bawie, a caly czas mysle o tych bidach...

Posted

a ja nie mogę się doczekać jutra kiedy to wyściskam te mordeczki (może nie koniecznie wszystkie bo się boję, ale moich ulubieńców Lalę, Mefiego, Koksa... na pewno) :)

Posted

Wola napisał(a):
a ja nie mogę się doczekać jutra kiedy to wyściskam te mordeczki (może nie koniecznie wszystkie bo się boję, ale moich ulubieńców Lalę, Mefiego, Koksa... na pewno) :)

a czy wyśiskasz tak extra i odemnie?? :razz::razz: od cioteczki ze ślunska?? :modla::modla: miziu miziu tak za uszkiem... i po brzusiu :loveu::loveu::loveu: ino uważaj na przeszkode :roflt:

Posted

Wola napisał(a):
jasne:) wejdę do boksów po kolei wymiziam i powiem że im że cioteczka ze śląska też im miziańsko przesyła;)

:razz::razz:mam nadzieje że o drugiej cioteczce co tu dniem i nocą waruje nie zapomnialas :loveu::loveu: