Wola Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Natalia dostałam mnóstwo zdjęć ale pokaże Ci te (i Wam cioteczki też) które mnie powaliły z nóg, normalnie jak plakatowe. Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 o masz .... nie można tak siedzieć i się chować ...idziemy się pokazać Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sobotni spacerek... liczymy na łikend i zwiedzających schron :loveu: Quote
karolina1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Śliczne fotki wybrałaś Soniu ;* Jakie moreczki ;D Aj kocham te psiaki ;* Śniadanko , i na spacerek ;* Quote
natalia_aa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 pati napisał(a):w góre słodki psiaki ps. zakochałam sie w Mori a ten 8 letni nie pamietam imienia jaka bida :-( To nasz kochany Jacuś... ktory prawdopodbnie smignie do stolicy, do hodowli, z ktorej pochodzi (pojedzie tam jako kastracik ;)) Quote
natalia_aa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Przepraszam ze mnie tu troszke nie bylo, ale mialam chwilowy urlop od komputera... choc myslami i tak clay czas bylam tutaj. Soniu fotki wybralas sliczniutkie, ale ten slodziak z pierwszych dwóch ("Telex") juz w nowym domku, a sunia z ostatnie ("Alfa") jest zarezerowowana :) Zostaje jedynie nasz kochany "Jacus", ktory z kolei ma jechac do Warszawy w rece hodowcy... i tam szukac domku :) A teraz zabieram wszystki slodziaki na dluuugo spacer, za te zalegle dni, dobrze ze sa tutaj cioteczki, ktore nie zapominaja o Was, chwala Wam za to kochane... ;) Quote
Wola Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To świetnie;) Trzy psiaki uwolnione zza krat;) teraz kolej na następne Ps. Pluskwa to niesamowita sunia, już ją polubiłam:D taka miziasta jest Quote
Wola Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Pixi sama sobie otwiera jak chce wyjść skubana. Na dwa spusty trzeba ją zamykać. Spryciula jedna. do ludzi jej śpieszno tak jak i całej reszcie...:shake: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jestem .....miziam was wirtualnie ...tylko tyle moge...:shake::shake: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dzieńdoberek... domki sie pokazały na horyzoncie?? :multi::multi: Quote
natalia_aa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Wola napisał(a):To świetnie;) Trzy psiaki uwolnione zza krat;) teraz kolej na następne Ps. Pluskwa to niesamowita sunia, już ją polubiłam:D taka miziasta jest No jeszcze nie do konca uwolnione, narazie 2 zarezerwowane i Jacus czekajacy na wyjzad do Wa-wy... ale poki co musza slodziaki jeszcze poczekac... Soniu, normalnie jestem z Ciebie dumna, kolejny ast, do ktorego sie przekonalas :D Wiedzialam, ze milosc do bullowatych jest zarazliwa, to samo mowi Asia P., ze przeze mnie sie zaraila ta miloscia :evil_lol: Quote
karolina1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Och jak wspaniale juz 2 zarezerwowane...ach ale bym była jeszcze bardziej szczęśliwsza gdyby wkońcu przy Sauroniku pisało zarezerwowanie...:-( Spacerek przed obiadkiem ;* Quote
Wola Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 natalia_aa napisał(a): Soniu, normalnie jestem z Ciebie dumna, kolejny ast, do ktorego sie przekonalas :D Wiedzialam, ze milosc do bullowatych jest zarazliwa, to samo mowi Asia P., ze przeze mnie sie zaraila ta miloscia :evil_lol: Oj zaraźliwa, zaraźliwa, ale jak tu nie kochać jak się taki ofaflowany ryjek przykleja do kraty :D no cudo :loveu: Quote
Tengusia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 "PIXI" (1069/07) Młoda, ok. roczna sunia. Trafiła do nas 21.11. To jeszcze psie dziecko, łagodne, ufne, na spacerach spokojne. Sunia jest zadbana, widac ze miala wlasciciela. Poki co jest na 14 dniowej kwarantannie i czeka na swojego wlasciciela. Jeżeli ten nie zgłosi się, sunia będzie gotowa do adopcji. ZAREZERWOWANA czy ta sunia ma juz domek ??? taka slicznosc :loveu: szkoda ze nie moge miec trzeciego psiaka bo z checia bym ja wziela :cool3: Quote
karolina1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No jak narazie jest już zarezerwowana ale czy już ją odebrali to nie wiem. Quote
Wola Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nie, jeszcze jej nie odebrali bo ją dziś widziałam... Ale mam nadzieje że to już kwestia kilku dni;) Quote
karolina1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No też mam taką nadzieje. Ona jest wspaniała ;*, oby coraz więcej naszych bullowatych znajdywało domki, i żeby ich więcej nie przychodziło Quote
Kora- Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No jak miło, że wreszcie ludzie zainteresowali się bullowatymi ze schroniska, mam tylko nadzieję, że jak pies będzie za mocno ciągnął na smyczy, czy robił jakieś inne błahostki to go nie oddadzą. A Pixi jest słodziuutka, ją to tylko miziaac i miziaaać.:loveu: Quote
karolina1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 przed snem zabieram saaaaluśką gromadke na spacerek ;] po smakołyczku i lulu, bo rano trzea wstać ;D Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 bullatka kochane.......przyszlam wymiziać przed snem ..... Quote
natalia_aa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Tengusia']"PIXI" (1069/07) Młoda, ok. roczna sunia. Trafiła do nas 21.11. To jeszcze psie dziecko, łagodne, ufne, na spacerach spokojne. Sunia jest zadbana, widac ze miala wlasciciela. Poki co jest na 14 dniowej kwarantannie i czeka na swojego wlasciciela. Jeżeli ten nie zgłosi się, sunia będzie gotowa do adopcji. ZAREZERWOWANA czy ta sunia ma juz domek ??? taka slicznosc :loveu: szkoda ze nie moge miec trzeciego psiaka bo z checia bym ja wziela :cool3: Jeszcze nie zostala odebrana, bo cos sie malenka przezibila i chcemy ja do konca wyleczyc i wtedy pojdzie do domku. Jest na nia 2 chetnych, w tym jeden to nasz wolontariusz, ktory tez juz astke ma... Wiec napewno ktorys domek wypali... Quote
natalia_aa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Kora- napisał(a):No jak miło, że wreszcie ludzie zainteresowali się bullowatymi ze schroniska, mam tylko nadzieję, że jak pies będzie za mocno ciągnął na smyczy, czy robił jakieś inne błahostki to go nie oddadzą. A Pixi jest słodziuutka, ją to tylko miziaac i miziaaać.:loveu: A no powiem Wam, ze sie zainteresowali, bo zarezerwowana zostala tez Moria, przez pana, ktory kiedys adoptowal od nas Hogana, lsicznego blekitnego asta :) Tylko Moria ma chwilowo chora lapke i jak tylko dojdzie do siebie cyzli kwestia paru dni i jezeli dogada sie z Hoganem (maja isc na wspolny spacer) to ma zagwarantowany domek.. Quote
Recommended Posts