Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natalia_aa napisał(a):
Nawet nie wyobrazam sobie jak tam wyglada kwestia adopcji skoro nie chca Ciebie wpuscic, bys w jakikolwiek sposob im pomogla... A mozesz chociaz wychodzic na spacery z tymi psiakami? Boze nigdy nie zrozumiem takiej dyrekcji, biurokracja i jeszcze raz biurokracja a gdzie zwykla ludzka zyczliwosc i dobroc... Ehh no coz...
Wiec cieszcie sie kochane bullowate :) szczescie w nieszczesciu... dobrze ze trafilyscie na tak odpowiedzialne schronisko :) Wiec skaczemy na pierwsza i szukamy nowych domkow...

Kochana mi psa nawet pogłaskać NIE WOLNO, nie mówiąc już o spacerzach, zdjęciach czy wyciągnięciu z boksu... Straszne!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisała:Gonitwa
Kochana mi psa nawet pogłaskać NIE WOLNO, nie mówiąc już o spacerzach, zdjęciach czy wyciągnięciu z boksu... Straszne!
To jet naprawde straszne.!! Ja nie moge czy oni nie przesadzają?? Dobrze że moja mama pracuje w takim schronisku a nie innym.Współczuje przeciez mogli by cie w puszcząć jeżeli chcesz pomagać zwierzakom.!!!

Posted

ruda76 napisał(a):
Czy bullgotek poszedł do domu?:razz:

Ehh... nie i nie wiem co dalej, narazie ta Pani sie nie odezwala, z reszta ja nie robie sobie zludnych nadziei... pies jest w dalszym ciagu do adopcji...

Posted

A gdzie sie podzialy wszystkie cioteczki? Nie ma komu zabrac was na spacerek... I caly dzien biedne siedzicie tak schowane, to sie ciotka Natalia juz za was zabiera i zaprasza po kolei na spacerki... Smycz w garsc i ruszamy na pierwsza :)

Posted

Zimno i to jak... Mojej suczy wcale na dwor nie spieszno w takim deszczu :evil_lol: Skoro pieknosci juz po spacerkach to ja podniose tylko na pierwsza :)

Chcialam tylko poinformowac, ze 3 asty (mamusia ze szczeniaczkami) trafila z powrotem do wlasiciela... szkoda ze pan taki malo odpowiedzialny ze rozmnaza suke i jeszcze ze uciekaja mu 3 psy naraz, ale bedziemy mieli oko na pana, nie mielismy podstaw by ich nie wydac, ale zginac im nie damy :)

Posted

Heh widze ze dzisiaj maly ruch u Was kochany... ciotki chyba lecza kaca z piatkowej nocy albo juz polecialy na sobotnie balety :evil_lol:
Wiec ja Was wiernie wyprowadze na nocne spacerki bo ilez mozna siedziec z pelnymi pecherzami :)