Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 natalia_aa napisał(a):Nawet nie wyobrazam sobie jak tam wyglada kwestia adopcji skoro nie chca Ciebie wpuscic, bys w jakikolwiek sposob im pomogla... A mozesz chociaz wychodzic na spacery z tymi psiakami? Boze nigdy nie zrozumiem takiej dyrekcji, biurokracja i jeszcze raz biurokracja a gdzie zwykla ludzka zyczliwosc i dobroc... Ehh no coz... Wiec cieszcie sie kochane bullowate :) szczescie w nieszczesciu... dobrze ze trafilyscie na tak odpowiedzialne schronisko :) Wiec skaczemy na pierwsza i szukamy nowych domkow... Kochana mi psa nawet pogłaskać NIE WOLNO, nie mówiąc już o spacerzach, zdjęciach czy wyciągnięciu z boksu... Straszne! Quote
karolina1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Napisała:Gonitwa Kochana mi psa nawet pogłaskać NIE WOLNO, nie mówiąc już o spacerzach, zdjęciach czy wyciągnięciu z boksu... Straszne!To jet naprawde straszne.!! Ja nie moge czy oni nie przesadzają?? Dobrze że moja mama pracuje w takim schronisku a nie innym.Współczuje przeciez mogli by cie w puszcząć jeżeli chcesz pomagać zwierzakom.!!! Quote
natalia_aa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ruda76 napisał(a):Czy bullgotek poszedł do domu?:razz: Ehh... nie i nie wiem co dalej, narazie ta Pani sie nie odezwala, z reszta ja nie robie sobie zludnych nadziei... pies jest w dalszym ciagu do adopcji... Quote
Wola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no tak, radość przedwczesna... ostatnio za często się to zdarza... Ludzie się wycofują jak już zrobią nadzieje... Quote
natalia_aa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A gdzie sie podzialy wszystkie cioteczki? Nie ma komu zabrac was na spacerek... I caly dzien biedne siedzicie tak schowane, to sie ciotka Natalia juz za was zabiera i zaprasza po kolei na spacerki... Smycz w garsc i ruszamy na pierwsza :) Quote
Wola Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A od rana powtórka z rozrywki z znów na spacerki maszerujemy;) Quote
natalia_aa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 2 wierne ciotki zawsze na spacerki wyprowadza a gdzie reszta dogomaniakow sie zapodziala... Biore ferajne na spacer moze wpadnie tu wiecej dogomaniakow :) Quote
karolina1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 och jestem jestem ;] podnoszę nasze słodziaszki ;* ;* Quote
Wola Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a ja jak zwykle od rana hopam z psiakami przez las na pierwszą stronę:) Quote
Wola Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 I o bullciach też zapomniano? biegniemy szybko na spacerek bo już po łapkach leci... Quote
Gonitwa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zima już wychodzi powoli- śnieg pada co raz częściej, zimno, mokro... Quote
karolina1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 na spacerek mordeczki. a po spacerku przyniose kocyki bo coraz zimniej..:look3: Quote
natalia_aa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Zimno i to jak... Mojej suczy wcale na dwor nie spieszno w takim deszczu :evil_lol: Skoro pieknosci juz po spacerkach to ja podniose tylko na pierwsza :) Chcialam tylko poinformowac, ze 3 asty (mamusia ze szczeniaczkami) trafila z powrotem do wlasiciela... szkoda ze pan taki malo odpowiedzialny ze rozmnaza suke i jeszcze ze uciekaja mu 3 psy naraz, ale bedziemy mieli oko na pana, nie mielismy podstaw by ich nie wydac, ale zginac im nie damy :) Quote
Wola Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Chociaż to dobre;) A teraz czas i na nasze mordeczki. Niech i po nie przyjdą właściciele. Quote
natalia_aa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Heh widze ze dzisiaj maly ruch u Was kochany... ciotki chyba lecza kaca z piatkowej nocy albo juz polecialy na sobotnie balety :evil_lol: Wiec ja Was wiernie wyprowadze na nocne spacerki bo ilez mozna siedziec z pelnymi pecherzami :) Quote
Wola Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Od rana aż po noc to faktycznie długo :eviltong: ale cóż, ja się melduję jak zawsze rano ;) Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hopamy szybciutko do gory :painting: Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 to ja jeszcze na wieczorno nocny spacerek do gory :painting: Quote
Wola Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 I jak obiecałam tak zrobiłam;) Oto nasze bulle http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=119682#119682 Quote
Recommended Posts