karolina1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 achh sorki ze ostatnio tu nie wpadałam ale coś mi dogo nie działało :roll: ale już działa i odrazu wpadam i podnoszę moje kochane moreczki ;* ;* Quote
natalia_aa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Soniu ogromne dzieki za to ogloszenie :* Forum bardzo fajne, juz sie zarejestrowalam ;) PS: Karola nie stresuj sie dogo po prostu sie posypalo ;) Czasami nawet serwer nie wytrzymuje tego co tu sie dzieje... Quote
Wola Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Skaczemy mordeczki skaczemy;) nie ma za co;) i obiecuje za chwile wrzucić jeszcze na dwa, tam gdzie reszta towarzystwa już jest, tylko o bulach tekstu nie mialam... PS.http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?p=9713#9713 http://www.pieskiswiat.fora.pl/bullowate-prosza-o-dom-gdynia-t3140.html No i po krzyku;) Jak przypadkiem ktoś znajdzie jeszcze jakieś forum aktywne to proszę o linki. A poumieszczałaś je na wszystkich stronach astów? ostatnio wszędzie tam się logowałam :D Quote
karolina1 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 no szalejesz Soniu wszędzie cie będą znać ;PP Ale to dobrze że je wszędzie umieszczasz ;] Podnosze HOP HOP Quote
Wola Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Wszystkie wszędzie umieszczam, bo nie mogę przyjeżdżać i aż mnie skręca, to chce być choć trochę przydatna;) mam w planach kolejne wątki ale to jak już wrócę do was. Chyba że wyślecie mi na e-mail zdjęcia jamników i jamnikowatych (Makbet, Saba (reszty nie znam) i dacie choć krótka notkę typu wiek, kastracja/sterylizacja, kontakt z innymi, i cechy po przecinku typu łagodny, miły...) ja to już ubiore w tekst i powrzucam gdzie sie da. Quote
natalia_aa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Tak Soniu bullcie sa umieszczone na wszystkich 4 astowych forach, aczkolwiek tylko niebieskie (www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl) i zielone (www.amstaff-civ.home.pl) ciesza sie zainteresowaniem ;) no i oczywiscie jest na stronie Fundacji :) (www.fundacja-ast.pl) PS: Niestety zdjec jamnikow i jamnikowatych nie posiadam... Makbet i Saba sa chyba na stronce Ciapkowa... Sabcie to nawet mozna by bylo do watku tych staruszkow maluszkow dorzucic :) A z jamnikow to juz od dawna nadomek czekajac jamnik gladkowlosy, czarny podpalany Fido, jamnik szorstkowlosy Chojrak i jeszcze kilka jamnikowatych... Szkoda ze nie dorobilam sie cyfrowki jeszcze... Trza bedzie jakos zalatwic fotki i usmiechnac sie do kogo trzeba :) Quote
Wola Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Chojraka znam choć nie wiedziałam, że jeszcze czeka. Dobra, to jak kiedyś będę mogła wrócić do was, to się tym zajmę. a narazie robię wszystko co mam w internetowym zasięgu;) O tak, Staruszki Maluszki to same faceciki są to fakt, Sabunia byłaby odmianą ale miła;) Quote
natalia_aa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 No zapraszam na spacerki... Mojej niuni tak sie spodobaly zabawy sniezne ze najchetniej caly dzien przesiedziala by na dworze :P Quote
Wola Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 o tak, znam to:) jak moja sunia widzi snieg to co dwa kroki się kula w nim:lol: i uwielbia łapać śnieżki choć czasem się rozpadną w locie a ta potem ich szuka:lol: Bulle też by chciały Pańcia/Cią którzy zabiorą je na śnieżne zabawy.... Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 "BULLGOTEK" (866/07) kastrowany samiec, przypuszczamy ze moze byc mieszancem bulldoga amerykanskiego choc tak naprawde trudno jest nam to okreslic. W schronisku przebywa od 14.09.07, zostal przywiazany do drzewa pod schroniskiem, poczatkowo przerazony, siedzial w rogu, strasznie nie ufny aktualnie to przecudowny psiak, garnie sie do czlowieka, potrzebuje jednak stanowczego wlasciciela, ktory wie jak poradzic sobie z jego dominujacym charakterem :) W stosunku do psow nie wykazywal nigdy nieuzasadnionej agresji, raczej przyjmuje postawe obojetna :) "SAURON" kastrowany bandog (czyli przypuszczalny mieszaniec doga kanaryjskiego z amstaffem) Jest to potężny, masywny, piękny pies - tylko dla znawców rasy. Choć Sauron jest zaprzeczeniem swojego wyglądu, przyjaznie nastawiony wobec ludzi, mimo wszystko - ze względu na jego potencjalną siłę - trzeba wiedzieć, jak z takim psem postępować, i jak go wychowywać, żeby nie stał się w przyszłości niebezpieczny dla otoczenia agresorem. Na dzień dzisiejszy to opanowany, zrównoważony, spokojny pies, czekający na mądrego właściciela. Domek dla Saurona mus byc bez innych zwierzat, w stosunku, do ktorych jest nad wyraz agresywny. JESTEM... melduje sie na rozkaz ;) dopinguje wszystkim psiakom... ale te 2 :loveu::loveu: mówią że w Polsce nie ma wiele bandogów... dzwoniłam do Związku kynologicznego 2 lata temu to na słowo BANDOG zrobili tak :crazyeye::crazyeye: a tu prosze... bandoś za bandosiem szuka domu :placz: nie wezme... ale bede tu zaglądać sobie :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 co za dogo... albo jest busy albo po 2 posty te same sie wklikują... zrobiłam EDITA :p Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dotarłam .......bedę czuwać ....tylko tyle mogę :shake: Quote
Tengusia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 takie slicznosci a nikt ich nie chce :( Quote
natalia_aa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Dziekuje wam kochane, samo to ze tu zagladacie i podnosicie watek to jest duzo... Nie mozemy pozwolic zapomniec o takich pieknosciach... Bullgotek aktualnie zostal zdjety z kojcow i zamieszkal w budynku gdyz dostal jakies alergii, ale jest leczony i jest juz lepiej... // co do tych bandosiow to racja clockwork nikt nic o nich nie wiedzial jeszcze kilka lat temu, a teraz jak z kazda rasa "agresywna" byle na pokaz, byle pochwalic sie przed znajomymi a potem "musze oddac, bo sobie nie radze"... Ehh ile jeszcze? Ja juz nie mam sily... A mamy kolejne 3 amstaffki :shake: W tym jedna to po prostu ideal psa, jutro powinnam wrzucic fotki... Moglabym prosic o alllegro dla Saurona i Bullgotka moze tym razem ktos je dostrzeze i da im cieply, kochajacy i odpowiedzialny domek... Quote
Wola Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Natalia a cóż to za psiak??--> widziałam go/ją (raczej facecik choć się nie przyjrzałam) przed budynkiem. chyba trzeci od strony lewej od drzwi. Rudy dość spory z krótką kufą. taki ładny.... Quote
natalia_aa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Soniu: To jest piesek, mieszaniec Dogue de Bordeaux :) Przyszedl do nas kilka dni temu i aktualnie jest w trakcie 14 dniowej kwarantanny, moze w przyszly weekend porobie mu zdjecia, choc on bardziej nadaje sie na forum molosow... A tak poza tym nic bullowatego nie poszlo, przyszedl za to szczeniaczek sunia mix boksia z astem, sliczna jest i napewno szybciutko znajdzie kochajacy domek, wiec nawet nie robilam jej zdjec, zaszczepilam ja tylko i pewnie za jakis tydzien bedzie gotowa do adopcji a zeby sie nie rozchorowala, rozlozylam jej klateczke w damskiej szatni i ma tam suuper cieplutko :) Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 natalia_aa napisał(a):Dziekuje wam kochane, samo to ze tu zagladacie i podnosicie watek to jest duzo... Nie mozemy pozwolic zapomniec o takich pieknosciach... Bullgotek aktualnie zostal zdjety z kojcow i zamieszkal w budynku gdyz dostal jakies alergii, ale jest leczony i jest juz lepiej... // co do tych bandosiow to racja clockwork nikt nic o nich nie wiedzial jeszcze kilka lat temu, a teraz jak z kazda rasa "agresywna" byle na pokaz, byle pochwalic sie przed znajomymi a potem "musze oddac, bo sobie nie radze"... Ehh ile jeszcze? Ja juz nie mam sily... A mamy kolejne 3 amstaffki :shake: W tym jedna to po prostu ideal psa, jutro powinnam wrzucic fotki... Moglabym prosic o alllegro dla Saurona i Bullgotka moze tym razem ktos je dostrzeze i da im cieply, kochajacy i odpowiedzialny domek... tak... jedni biorą dla szpanu, inni własnie po to żeby ZROBIĆ AGRESSORA ... a trzeci z miłości... niestety... 2/3 tych psów... szuka domu prędzej czy później lub kończy ... dobra nie kończe :roll: podnosze.. czemu my wszyscy zapsieni??? :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ...oj szkoda ....szkoda że zapsieni :shake:bo domki byłyby najlepsiejsze Quote
Recommended Posts