Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luagat napisał(a):
nareszcie ktoś jeszcze rozgryzł tą ....., ona nie pomaga a szkodzi. Gdybym ją posłuchała to w oczekiwaniu na jej pomoc dla zwierząt psy dawno zdechły by z głodu. Ale nie ona rościła sobie prawo i oceny czy mam, mogę dowozić karmę psom. Powtórzę a coś ty dla tych psów sama zrobiła.
A dla TOZ Wrocław chylę czoła za to co robicie, pomagać trzeba z głowa i zgodnie z prawem.
ps Ja organizuje drugą zbiórkę karmy dla psów w Kamieńcu.
ps 2 Nie życzę sobie by babsko komentowało moje wypowiedzi. "Odszczekam" to gdy udowodnisz, że tym właśnie psom pomogłaś a nie tylko szczekasz.
ps 2 dla G.....
Witaj. Dawno mnie tu nie było ale to ...... czy to może facet mnie wkurzyła i zniesmaczyła do pomagania. Pierwszy raz zobaczyłam te zwierzęta i mnie poruszyły, pierwszy raz zorganizowałam pomoc dla zwierząt i taka ....- chciała to popsuć. Jestem silna i taki ..... mnie nie zniechęcił ale z nią nie będę pisać na forum.

Lucynko, nie ładnie zmieniać swoje wypowiedzi, gdy już inne osoby zdążyły się do niej ustosunkować.

Proszę zacytuj mój post, który tak cię wkurzył, gdzie napisałam takie rzeczy, które spowodowały tę reakcję?
Bo ja coś nie mogę znaleźć, może to spowoduje przeczytanie ich ze zrozumieniem? I zmianę stanowiska na mój temat?
Ja swoich wypowiedzi nie edytuję i nie zmieniam tego, co już raz powiedziałam, więc może każdy przeczytać. Wygląda na to, że ja piszę, a ktoś NIE ROZUMIE.
Nie znalazłam żadnej swojej wypowiedzi, która by mogła spowodować tak prymitywną emocjonalnie i merytorycznie wypowiedź....

Posted

Kazdy ma swoja racje, ale najwieksza racja i prawda jest to, ze trzeba te psy zabrac i to jak najszybciej. Dokarmianie nie jest rozwiazaniem sprawy, to tylko chwilowa pomoc dla psow. Trzeba sie skoncentrowac na tym, zeby je z tamtad zabrac. Wszystkie naraz, a jak sie nie da lub bedzie trwalo za dlugo, to po kilka. Do TOZ, mysle ze jesli ten pies, ktory byl na lancuchu gryziony przez inne jeszcze zyje (prawdopodobnie juz nie), to jego godziny sa policzone i jest typowym kandydatem do natychmiastowego zabrania, jak rowniez jakiekolwiek szczeniaki, jesli sie tam jeszcze znajduja. Ich godziny sa z pewnoscia policzone. A jak najbardziej te za folia. Te za folia sa z pewnoscia wszystkie w stanie do odbioru. Minelo juz tyle miesiecy, w tym czasie zdechl juz nie jeden psiak, ktory na biezaco moglby byc zgodnie z prawem z tamtad zabrany. Jesli w ustawie chodzi faktycznie o godziny zycia, to trzeba by bylo conajmniej raz w tygodniu zrobic kontrole i po kilka zabierac. Bl... nie poperam bezprawia, ale w tym wypadku jesli dzialanie zgodne z prawem ma trwac jeszcze miesiace a moze lata, to powiem ci dzialaj i to juz, jesli masz jakies mozliwosci.

Posted

ludzie narazie spoko:p
wiem co mówie:eviltong:
ja tez nie pozwole tych psów tam zostawić:p
do listopada ich nie będzie!:razz::razz::razz:
bo dłużej tam nie zostaną! nie pozwole na to:cool3:

Posted

Mateo93 napisał(a):
ludzie narazie spoko:p
wiem co mówie:eviltong:
ja tez nie pozwole tych psów tam zostawić:p
do listopada ich nie będzie!:razz::razz::razz:
bo dłużej tam nie zostaną! nie pozwole na to:cool3:

Niech się stanie.Amen

Posted

Witaj. Najbardziej moja droga zabolało jak posądziłaś mnie o jakieś układy, może nie dosłownie z ludźmi Sobiecha. I porównałaś do nastolatka( choć to nie obraza). Wkurzało mnie, że moje przekonania, że nie mam żadnych układów do Ciebie nie docierały. Teraz już wiesz na pewno, że byłam w Kamieńcu przypadkowo i wygląd tych psów mnie poruszył i dlatego zorganizowałam pierwszy raz w życiu pomoc dla nich.
Dlaczego skreślałam na forum swoje niektóre wpisy- bo mnie poniosło,( ileż razy można pisać, pisać, że się nie ma układów, że wjechałam tam bez przeszkód) i byłam zła na siebie. Ty już wiesz jak było naprawdę. Szkodą, że tak to się potoczyło. Mam nadzieję, że nie zbesztasz już nowicjuszy. A ja zrobię dla siebie terapię nad emocjami. Pozdrawiam serdecznie.

Belula napisał(a):
Lucynko, nie ładnie zmieniać swoje wypowiedzi, gdy już inne osoby zdążyły się do niej ustosunkować.

Proszę zacytuj mój post, który tak cię wkurzył, gdzie napisałam takie rzeczy, które spowodowały tę reakcję?
Bo ja coś nie mogę znaleźć, może to spowoduje przeczytanie ich ze zrozumieniem? I zmianę stanowiska na mój temat?
Ja swoich wypowiedzi nie edytuję i nie zmieniam tego, co już raz powiedziałam, więc może każdy przeczytać. Wygląda na to, że ja piszę, a ktoś NIE ROZUMIE.
Nie znalazłam żadnej swojej wypowiedzi, która by mogła spowodować tak prymitywną emocjonalnie i merytorycznie wypowiedź....

Posted

Wówczas zdenerwowały mnie też słowa pisane przez Ciebie. Bo tu nie chodziło o pomaganie Sobiechowi a psom, choć słowa kierowałaś do Amigo-ok.oraz wpis z dnia 29.09.2008 z godziny 10.23. Ale ja pasuje to pisanie,
wkurzyło mnie to, że podejrzewałaś mnie o układy i stąd te moje wredne emocje. Sory.

[quote name='Belula']Zwyrodnialcom nie pomogę! Pomogę psom zakończyć gehennę, trwającą co najmniej kilkanaście lat.

Ty leć i pomagaj. Mam nadzieję, że któregoś dnia z Bożą pomocą, nie będzie komu pomagać na Zamku.

Posted

dziewczyny, jak prosił mod (i my) - wyjaśnijcie sobie to przez PW.

trzymamy kciuki za wszystko, co się tam dzieje tajnie przez poufnie... będzie potzrebna pomoc (szukanie dt, zbiórki, co tam jeszcze) - dawajcie znać...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dziewczyny, jak prosił mod (i my) - wyjaśnijcie sobie to przez PW.

trzymamy kciuki za wszystko, co się tam dzieje tajnie przez poufnie... będzie potzrebna pomoc (szukanie dt, zbiórki, co tam jeszcze) - dawajcie znać...

Narazie karmy Mateo zabraklo. Zamowiłam 15kg, ale obawiam się ze 15kg nie na długo starczy.

A co z tą karmą co inna ciotka zamawiała duzo wczesniej wyjąsnilo się w koncu?

Posted

a dzisiaj do mnie przyszła karma od Gosi:cool3: opakowanie 15 kilowe oraz 27 puszek pokarmu dla kotów:razz: to psiaki maja uczte ze szok;) wszystkim bardzo dzieki:p zwłaszcza dziękuję sklepowi ,,Krakvet"

Posted

Mateo93 napisał(a):
o tyle karmy dzisiaj dostałem:p

psiaki sie najedzą:razz:

jutro tam pojade:cool3:

piesie się ucieszą jak nic:loveu:

Mat czekamy na zdjęcia;)

Posted

mateo93 napisał(a):
tamtej karmy nie ma... Nie dotarła ani do demi ani do mnie ani do toz:mad:

Jutro będę tam dzwonić.To skandal!!!Zamawiałam tą karmę chyba z 3 tygodnie temu!!!Co za niekompetentna firma!!!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a mówiłam, że się karma pokaże... mam nosa :cool3:

karma się sama nie pokazała, tylko ją trzeba bylo kupic w sklepie , żeby się u Mateo pojawiła.
Przy okazji nie wiem czy ta ciotka zagląd tu , ale dziękuję za udział w bazarku ciotce agbar , ktora robiąc zakupy na bazarku przyczyniła się do tego , ze pieski mogą dzis byc najedzone.