Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sleepingbyday napisał(a):przepraszam, wierzę, ale powoli skłaniam się do radykalnej postawy beluli. albo się dziamdziać z papierami, albo w końcu psy stamtąd wyciągnąć. zima idzie. miesiąc temu miał być raport weta, kiedy go zobaczymy? przecież to nie tajemnica, sobiech na pewno dostał kopię dla siebie. Boję się pisać by Sobiech nic nie zrobił. Mam nadzieję że juz za chwilę będę wiedziała co i jak szybko bo będe dzwonić do komendanta w Kamieńcu... Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sleepingbyday napisał(a):przepraszam, wierzę, ale powoli skłaniam się do radykalnej postawy beluli. albo się dziamdziać z papierami, albo w końcu psy stamtąd wyciągnąć. zima idzie. miesiąc temu miał być raport weta, kiedy go zobaczymy? przecież to nie tajemnica, sobiech na pewno dostał kopię dla siebie. Zabrac oczywiście! Te co sa "widoczne" nie będzie trudno, ale jak dotrzeć do " tych ukrytych"? Tu trzeba nam jeszcze czegoś... Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Właśnie sie dowiedziałam, że jest wszczęte dochodzenie, a propos tych piesków ( szczątek) znalezionych przy ogrodzeniu:(:(:( To tyle na ten moment, troszkę póxniej będę mogła napisac więcej. Wybaczcie nam, ale Sobiech ma donosicieli i nie moze wiedzieć co planujemy.Tylko czy wszystko nam sie uda?:roll: Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Dowiedziałam się także że 26 wrzesnia zostało zakończone postępowanie przeciwsko Sobiechowi. Akt oskarżenia dotyczny że od 3.10.2007 do 04.07.2008 Sobiech znęcał się nad 30-stoma psami (z art 35?, sorki jesli pomyliłam) Akt oskarżenia poszedł do Sądu i będzie sprawa. Co do odbioru psiaków, to myslę że jutro napisze demi co będziemy robić i kiedy. Quote
Mateo93 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 łaciaty żyje, jest przy bramie choć go ostatnie nie widziałem:-( Quote
Mateo93 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Edi100 napisał(a):Jesu! Ja nigdy tych zdjęć nie widziłam:placz::placz::placz::placz::placz: Uwierzcie, robimy co możemy:( wierzymy wierzymy bo sam widziałem! nic się nie martw! Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sleepingbyday napisał(a):przepraszam, wierzę, ale powoli skłaniam się do radykalnej postawy beluli. albo się dziamdziać z papierami, albo w końcu psy stamtąd wyciągnąć. zima idzie. miesiąc temu miał być raport weta, kiedy go zobaczymy? przecież to nie tajemnica, sobiech na pewno dostał kopię dla siebie. Kochani, pisałam wczesniej że przez odwołania decyzje sa nie wazne!!!! Nie moja wina:(:shake: Więc, trzeba było zaczynac od początku...:angryy: Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mateo93 napisał(a):wierzymy wierzymy bo sam widziałem! nic się nie martw! Wiem że wierzysz, bo byłeś z nami:p Quote
Mateo93 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wy się nic ludzie nie stresujcie;) jak te kobitki się dorwą to tak koniec:) sprawa będzie załatwiona perfekcyjnie:) dlatego to tyle trwa;) więc więcej cierpliwoście proszę;P a psiaki wytrwają....tyle wytrwały to i jeszcze troche wytrwają :-( Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 mateo et alia - niektórzy u z nas próbuja już załatwiać miejscówki dla psów, jakby coś sie ruszyło, a z dnia na dzień się nie da, to byłaby logistycznie spora akcja, jak juz psy zostaną mu odebrane. a zdaje się, że łatwo nie jest... ale warto byłoby wiedzieć o tym wczesniej, a nie z dnia na dzień. nie musicie powtarzać, że boicie sie szpiegów, już to wszyscy wiemy. informujcie chociaż tych, którzy są pewni, choć nie współpracują z wami bezpośrednio. na przykład belulę. Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sleepingbyday napisał(a):mateo et alia - niektórzy u z nas próbuja już załatwiać miejscówki dla psów, jakby coś sie ruszyło, a z dnia na dzień się nie da, to byłaby logistycznie spora akcja, jak juz psy zostaną mu odebrane. a zdaje się, że łatwo nie jest... ale warto byłoby wiedzieć o tym wczesniej, a nie z dnia na dzień. nie musicie powtarzać, że boicie sie szpiegów, już to wszyscy wiemy. informujcie chociaż tych, którzy są pewni, choć nie współpracują z wami bezpośrednio. na przykład belulę. Z ciocią belulą jesteśmy w kontakcie:) Zapewniam, że powiadomimy chociaż z tygodniowym wyprzedzeniem:p Ja w tym tygodniu jestem uziemiona w pracy. Zostałam totalnie sama, bo wszyscy chorują i nie dam rady się ruszyć w "Polskę":( Quote
Mateo93 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja wszystko wiem tylko nie wiem co znaczą te 2 słowa na początku:) wszystko bedzie dobrze. Psy i tak musiałyby pójść do schronu do Dzierżoniowa bo tak chciał pan z inspekcji w Ząbkowicach.... tam je wyleczą i zrobią co trzeba. Jesteśmy w kontakcie;) nic się nie bójcie;) wszystko będzie dobrze:) Quote
Mateo93 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ale ciiiii bo wstrętne dziady tu gdzie niegdzie są;););):evil_lol: Quote
Edi100 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mateo93 napisał(a):ja wszystko wiem tylko nie wiem co znaczą te 2 słowa na początku:) wszystko bedzie dobrze. Psy i tak musiałyby pójść do schronu do Dzierżoniowa bo tak chciał pan z inspekcji w Ząbkowicach.... tam je wyleczą i zrobią co trzeba. Jesteśmy w kontakcie;) nic się nie bójcie;) wszystko będzie dobrze:) Pan Wet powiatowy, chciał by psy zostały w Dzierżoniowie. No nic, na ten moment na to przystajemy... Quote
demi Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Edi100 napisał(a):Pan Wet powiatowy, chciał by psy zostały w Dzierżoniowie. No nic, na ten moment na to przystajemy... kochana inna była rozmowa. Ze najpierw Dzierżoniów, a póxniej jak już będą zaczipowane i obfocone to możemy je zabierać. chyba ze zrobimy wszystko na miejscu, to nie bedzie przeszkód ich od razu zabrać. jutro jeszcze bede na telefonie siedzieć. zobaczymy. jak nie to wchodzi plan B, i albo PIW pomoże, albo zdajemy sie tylko na policję. Ale Edi myśle, ze warto by jeszcze do sądu osobiście podjechać z rana, co by dorwać kogo trzeba Quote
Belula Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja mam takie pytanie. Kilka dziewczyn tutaj (nie ja) wydało już sporo kasy, na załatwianie, dzwonienie, jeżdżenie w różne miejsca. Są organizacje, które, od kilku lat afiszują się psami z zamku z podaniem numeru konta. Uważam, że powinno się wspomóc dziewczyny, zwłaszcza, że są pierwsze efekty (tylko PW) Czy któraś organizacja się odezwie? Czy wskazać palcem. Quote
Belula Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Przykładowe zbiórki i odsyłanie na strony toz, poprzez linki. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=77857966&v=2&s=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3716941&start=120 Ktoś wpłacił coś z tych zbiórek? Z jakim dopiskiem? Jakie kwoty? Na co zostały spożytkowane? Kto to wie? Bardzo proszę o odpowiedź. Quote
demi Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Belula napisał(a): Są organizacje, które, od kilku lat afiszują się psami z zamku z podaniem numeru konta. Uważam, że powinno się wspomóc dziewczyny, zwłaszcza, że są pierwsze efekty (tylko PW) Czy któraś organizacja się odezwie? Czy wskazać palcem. efekty to dopiero bedą;) chyba belula musisz palcem wskazać:roll: ale czy coś to da? może i organizacje, ale ja jako przedstawiciel TOZ nie biore odpowiedzialności za coś co sie działo wcześniej. Quote
Belula Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Chodziło mi o to, żeby realnie wspomóc Wasze tam wysiłki i koszty.... Przecież nie trzeba dużo.... A efekty?? Mam nadzieję, że będzie co pisać na forum!!! Miziania dla Czuczunia :) Quote
demi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Belula napisał(a):Chodziło mi o to, żeby realnie wspomóc Wasze tam wysiłki i koszty.... Przecież nie trzeba dużo.... A efekty?? Mam nadzieję, że będzie co pisać na forum!!! Miziania dla Czuczunia :) musi być co pisać;) teraz trzeba "tylko" wszystko ogarnąć i do boju Polsko :evil_lol: Czuczek dziękuje ;) Quote
Mateo93 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 dzisiaj bylem na zamku. dalem im 8 puszek z jedzeniem albe najadlo sie tylko 6 psow. masakra:-( Quote
Belula Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Edi - koniecznie wyczyść skrzynkę!!!!!!!!! Nie mogę wysłać pw, masz przeładowaną! Quote
ulvhedinn Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 G...o, a nie postępuje. Psy przy bramie najedzone dzieki Mateo, w głebi słychac rozpaczliwe ujadanie tych uwięzionych, czasem skowyt, chyba się gryzą.... :placz: Quote
Recommended Posts