Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

Posted

czy tu mozna otwarcie pisac o naszych akcjach asiu kochana?
czy to tajemnica?
mateusz to dzielny chlopak, wkurzylam go dzis niemilosiernie (za co chcialabym ogromnie przeprosic :oops:). karmi psiaki wytrwale. te na zwenatrz to wypasione jak kluchy. ale tych w srodku nie widac i tak jak ulv pisze podgryzaja sie nazwajem popiskujac. koszmar :angryy:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
czy tu mozna otwarcie pisac o naszych akcjach asiu kochana?
czy to tajemnica?

lepiej siedzieć cicho ;)

ale naszym "boom" możemy się pochwalić Irysku:razz:

Tak, w sobotę mam szkołę, ale wieczorem gdybyś zechciała, badz w niedziele byśmy się we wro spotkały i wszystko obgadały na trzeźwo, bo ja sie gubie w tym wszystkim:shake:

Posted

demi napisał(a):
lepiej siedzieć cicho ;)

ale naszym "boom" możemy się pochwalić Irysku:razz:

Tak, w sobotę mam szkołę, ale wieczorem gdybyś zechciała, badz w niedziele byśmy się we wro spotkały i wszystko obgadały na trzeźwo, bo ja sie gubie w tym wszystkim:shake:

Asiu zgadamy się na gg wieczorkiem co jak kiedy. Trzeba potwierdzic parę spraw...

Posted

Edi100 napisał(a):

Demi, ja mogę w sobotę...

a ja mówię po raz setny, że mam szkołe i gdyby nie egzaminy to ewentualnie można by było pomyśleć. Ale dajcie mi choć szkołę tą skończyć, bo nic po za nią i kupą zwierząt w domu mi nie pozostało...

Posted

irysek napisał(a):

mateusz to dzielny chlopak, wkurzylam go dzis niemilosiernie (za co chcialabym ogromnie przeprosic :oops:). karmi psiaki wytrwale. te na zwenatrz to wypasione jak kluchy. ale tych w srodku nie widac i tak jak ulv pisze podgryzaja sie nazwajem popiskujac. koszmar :angryy:

z tym sie zgadzam, aby wiecej takich osób na dogo i w ogóle, to w Kamieńcu nie było by już ani pół psiaka;)

To co sie "słyszy" za murami, maluszki, dorosłe, głodne, złe, wystraszone... ojejku:shake::-(

Posted

to nienormalne , żeby tyle czasu się to ciągneło!!

Psy powinny zostać odebrane natychmiast - są glodzone a to znęcanie się nad zwierzętami , pomóc powinny wladze odpowiedzialne czyli Gmina przy wspołpracy Policji

Wasze działania są podziwu warte ale niestety problemu nie rozwiazują ( mam na mysli dokarmianie np )

Z tego miejsca powinny zostać zabrane wszystkie zwierzęta a ow " pan " ukarany

Skontaktujcie się z Ksera lub Agnieszka P - to dziewczyny " z jajami" miałam przyjemność być na pewnej akcji i wiem jak działają - znają dość dobrze prawo jeśli chodzi o zwierzęta

Posted

az mnie korci zeby sie pochwalic no ale jak nie mozna to nie mozna. robimy cos wiecej oprocz dokarmiania. staramy sie jak mozemy.

policja kamieneicka siedzi u tego dziada w kieszeni, bo tam to jest gosc, ma zamek i w ogole. dlatego tyle sie to ciagnie. poza tym ludzi gubi pazernosc. dlatego tez te zwierzaki biedne tam cierpia.

ja mam na dt koteczke ktora znalazlam kolo zamku. w pt jedziemy na sterylizacje. jest kochana. moze pomozecie z ogloszeniami, bede wdzieczna.

aha i jeszcze jedno. juz jakis czas temu zrobilam kurs wroclaw kamieniec, kamieniec opole i opole wroclaw. niektorzy wiedza w jakim celu ...
czy doczekam sie obiecanego juz kilkanascie razy przez edi100 przelewu. paliwa poszlo za 130zl, jak narazie dotarlo do mnie 12zl. nie moze tak byc!!!

Posted

Irysek wiem jak duzo robcie i Was podziwiam

jeśli policja jak napisałaś siedzi wiadomo gdzie u dziada :) mozna złożyć jak najszybciej skargę na dzialania policji
nikt nie jest bezkarny a policja na razie w tym kraju jest po to by działać jak trzeba wg prawa a nie wg własnego widzimisie

wiem ze mogą być niechętni do tego typu działania - podczas akcji w Grochotowie tacy właśnie byli i dlatego warto nawiązać kontakt z Ksera lub Agnieszka P - One mają duzo doświadczenia w podobnych sprawach

Posted

[
aha i jeszcze jedno. juz jakis czas temu zrobilam kurs wroclaw kamieniec, kamieniec opole i opole wroclaw. niektorzy wiedza w jakim celu ...
czy doczekam sie obiecanego juz kilkanascie razy przez edi100 przelewu. paliwa poszlo za 130zl, jak narazie dotarlo do mnie 12zl. nie moze tak byc!!!
irysek,wysłalam grosz
zaraz to sprawdze na poczcie.:mad:

Posted

Masakryczna sprawa, nie czytałam całego wątku, trochę się pogubiłam i nie wiem jak rozwój sytuacji.

Wiem jedno - sądy mają tak "biegłych" tych wetów biegłych, że ręce opadają.

Kiedyś miałam okazję jednemu takiemu wetowi redagować opinię (nie w tej sprawie, tylko w sprawie pewnego schroniska podejrzanego o "pozbywanie się" zwierząt w sposób niehumanitarny). Niestety mój wkład w tę opinię ograniczał się do stylu i formy. Treść została narzucona przez owego weta. A temu specjalnie się nie chciało opiniować, i na odczepnego, nie licząc dokładnie dostarczonych mu danych, dla wygody swojej własnej orzekł, że schronisko nie ma uchybień w tej sprawie, że postępuje zgodnie z procedurami!!! To była bzdura!!! Tam ginęło setki zwierząt w sposób niejasny, bo zużycie morbitalu na ilość kg zwłok, które poszły do utylizacji, było o wiele, wiele mniejsze, niż powinno być...

Posted

demi prosiła mnie abym przekazał że jej komputer chwilowo odszedł na tamten świat:evil_lol: i dopierdo za 2 dni być może komputer wróci do życia po reanimacji:ptakże nasza NAJWSPANIALSZA ciotunia wraca za 2 lub mniej dni i jest prawie odcięta od świata;)

Posted

melduje, ze doszlo 20zl za transport.

razem jest 30. paliwa zalalam za 130, czyli nadal brakuje stowy. czy ktos jeszcze doplaci, czy po prostu mam wiecej nie pomagac. taka sytuacja naprawde nie powinna miec miejsca. psiaki juz w nowych domach a ja od 2 miesiecy zwrotu za paliwo nie mam :mad:

Posted

no bardzo malo fajnie.
deklarowala sie edi100. powiedziala demi, ze zajmie sie finansami. no i tak sie wlasnie zajmuje, ze od 2 miesiecy wplynelo 30zl. podobno ktos wplacil juz cala brakujaca kwote (dawno temu), ale jakos nie doszlo.

nie wiem juz co zrobic. moze podac na tym watku nr konta i niech powplaca kto chetny w koncu te psiaki juz sa w nowych domach, a o kasie ani widu ani slychu.
najpierw powinna byc kasa, potem akcja. to byl moj blad. ale tak byc nie moze, ze ja sponosruje paliwo. i tak za nabite km i wymiane oleju czy inne takie zwiazane z przebiegeime auta nikt mi nie odda. to niech "chociaz" za paliwo sie zwroci.