Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłem na zamku. Zawiozłem psiakom 8 puszek i 5 kg karmy. Jak przyszedłem biegało 6 psiaków.... jak im rzuciłem jedzenie to się dławiły...tyle można powiedzieć..... dławiły się....ten paprok ich wogóle nie karmi!:angryy:

Posted

Wiecie co?!To juz jest przegięcie!!!Zadzwoniłam do "telekarmy" i przekierowałam karmę do Mateo93.Obiecali,że dostarczą ją w piątek i co...?!Do tej pory nie przywieźli!!! :angryy: :angryy: :angryy: Przysłali nawet potwierdzenie na maila,że karma będzie na piątek!!!Beznadziejna firma!!! :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no oni na allegro czasami maja negatywy za dostawe, tylko to moze wina kuriera , mam nadzieje ze w pon bedzie bo tej karmy matoe na dlugo nie starczy

GoskaGoska ale ja ją zamówiłam 17 września!!! Miesiąc temu!!!
To niech zmienią firmę kurierską,bo psują sobie opinię!!!

Posted

Mateo, kto tam zamieszkuje na tym zamku? Jeśli ludzie, to chyba z nagorszej jakości horrorów!!! Jak można patrzeć w oczy psa, kiedy te oczy są tak chore, że prawie umierające, a ciała tych piesków tak wychudzone, że aż dziw,że jeszcze oddychają. Jakim trzeba być człowiekiem, aby codziennie spokojnie patrzeć na ich gehennę, bo tego nie można nazwać życiem. W innych miejscach Polski, gdy stwierdza się takie traktowanie zwierząt, to można przeprowadzić skuteczną akcję odebrania ich a tutaj nic...Mieliście zdjęcie psa z makabrycznie chorymi oczami/ co ten psiak musiał się nacierpieć /, pies zniknął ot tak, nie ma. A może jest, tylko za folią? umiera/chyba,że właściciele mu pomogli odejść ?/. To dopuszczenie do takiego stanu psa, to nie jest znęcanie się, maltretowanie? Psy zabierane z Krężela, z Krzyczek, czy innych potwornych miejsc, których w tej chwili nazw nie przypomnę/ ale wystarczy przelecieć na dogo/ były wychudzone, brudne,niektóre bardzo chore. A czym różni się ich sytuacja od sytuacji psów na zamku??? Niczym!!! Właściciele mają ogromną ilość psów, nie mają możliwości, aby je wyżywić, leczyć, ale to nie ma znaczenia.Doprowadzają je do masakrycznego stanu, a wszyscy święci twierdzą,że jest okey.Ta historia jest porażką wiary w człowieka,dobroć,uczciwość i chyba niestety w praworządność...

Posted

Z uporem maniaka, powracam znowu do tematu, i podnoszę!!!!!!!!!!
Psy w stanie skrajnego upodlenia czekają!!!!
Żyją dzięki dosłownie kilku osobom, które narażając się Sobiechowi, dokarmiają je własnoręcznie.....
Co dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Belula napisał(a):
Z uporem maniaka, powracam znowu do tematu, i podnoszę!!!!!!!!!!
Psy w stanie skrajnego upodlenia czekają!!!!
Żyją dzięki dosłownie kilku osobom, które narażając się Sobiechowi, dokarmiają je własnoręcznie.....
Co dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nic nie piszemy by nie zapeszyć...

Posted

bylem dzisiaj znowu....najadly sie TYLKO 4 psiaki bo wiecej nie bylo... a ja nabawilem sie choroby:razz: bo 14 km w dwie strony to nie latwo:razz: ale wazne ze sie psiaki najadly:p

Posted

Mateo93 napisał(a):
bylem dzisiaj znowu....najadly sie TYLKO 4 psiaki bo wiecej nie bylo... a ja nabawilem sie choroby:razz: bo 14 km w dwie strony to nie latwo:razz: ale wazne ze sie psiaki najadly:p

Mateo jesteś bardzo dzielny! Kurcze, to gdzie reszta psów????

Posted

pobawimy sie w agentow CBA albo CBŚ:razz: Obowiązuje nas tajemnica rządowa:razz::ptakże bez łapówek się nIe obejdzie:evil_lol:

może dzisiaj tam pojade to napisze co i jak...

Posted

od ponad tygodnia tylko na pw się coś dzieje? ok, rozumiem, ale mam pytanie - czy na pewno się coś dzieje? czy cos się ruszyło? psy zostaną zabrane stamtąd? a może już ich tam nie ma co? czy może dzieje się w strefie pism oficjalnych....

Posted

A ja się zastanawiam, czy nasze czuwanie, nie jest czasem czuwaniem przy zmarłym....

Pozwolę sobie znowu odświeżyć pamięć szanownych zainteresowanych, jak również pokazać tym, którzy być może wszystkiego nie wiedzą...

Czy ten pies żyje????

Gdzie jest Łaciaty??

Legowisko dla psa 21 wiek, Polska, Zamek.

Kuchnia. Letnia siedziba Hohenzollernów, później, aż do wojny siedziba Księcia Waldemara Pruskiego.

No i na koniec, eksponaty muzealne, na jakie "nadziewają" się turyści.

Posted

[quote name='Belula']A ja się zastanawiam, czy nasze czuwanie, nie jest czasem czuwaniem przy zmarłym....

Pozwolę sobie znowu odświeżyć pamięć szanownych zainteresowanych, jak również pokazać tym, którzy być może wszystkiego nie wiedzą...

Czy ten pies żyje????

Gdzie jest Łaciaty??

Legowisko dla psa 21 wiek, Polska, Zamek.

Kuchnia. Letnia siedziba Hohenzollernów, później, aż do wojny siedziba Księcia Waldemara Pruskiego.

No i na koniec, eksponaty muzealne, na jakie "nadziewają" się turyści.

Jesu! Ja nigdy tych zdjęć nie widziłam:placz::placz::placz::placz::placz:
Uwierzcie, robimy co możemy:(

Posted

przepraszam, wierzę, ale powoli skłaniam się do radykalnej postawy beluli. albo się dziamdziać z papierami, albo w końcu psy stamtąd wyciągnąć. zima idzie.
miesiąc temu miał być raport weta, kiedy go zobaczymy? przecież to nie tajemnica, sobiech na pewno dostał kopię dla siebie.