VitisVini Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No jak tak to niech i jedna skarpeta będzie - tylko ULV prośba do ciebie- jakoś się w tym rozeznaj, żeby Konga " nie przejadła" tego co na leki, na życie musimy osobną pulę mieć i jak będzie brakować to ty musisz alarmować.Nie wiem jaki jest w tej chwili stan finansów Kongi i jaka w końcu będzie ostateczna decyzja co do domu u Met.Więc ULV spręż się i oświeć nas, ile jest, ile poszło ile brakuje. Ja wpłacam 50 + 20 + 6 (zastrzyk i życie plus koszty AFN) ( dżizas normalnie z torbami pójde przez te kundle:evil_lol:), i musimy uzbierać na pierwsze 10 zastrzyków żeby całą serię dać od razu, a nie cykać po jednym co miesiąc nie? Tak więc kochani wszystko jasne i bardzo prosze wpłacajcie co tam kto może, i chwalcie się na wątku tak jak ja:lol:.Złotówka płynąca z serca,każdy bazarek- to trud podjęty przez jakiegoś dobrego człowieka i chwała mu za to:Rose: Quote
Rossa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja wpłacę w przyszłym tygodniu , wtorek-środa, ulv będzie pilotowac stan konta ;):lol: Tylko sie upewnie : AFN Ostróda 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 to chyba to konto z dopiskiem KONGA? Quote
invictus hilaritas Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Na koge z mojego bazarku ma wplynac 30 zl.. Quote
Worel Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no z mojego bazarku niestety na razie tylko 21 zl...moze jeszze przez ten tydzien cos pojdzie do gory...:shake::shake::shake: nie mam kiedy podbijac i torebka spada...spada...i spada. Dzieki yewcia1 za hopanie!:p pienizaki beda po zakonczeniu bazarku, czyli po 16 Quote
yewcia1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='VitisVini']No jak tak to niech i jedna skarpeta będzie - tylko ULV prośba do ciebie- jakoś się w tym rozeznaj, żeby Konga " nie przejadła" tego co na leki, na życie musimy osobną pulę mieć i jak będzie brakować to ty musisz alarmować.:Rose: VitisVini - z zarełkiem jest spoko Uciechów wesprze Konge żarełkiem , tylko trzeba na leki i na opłacenie pobytu w DT. Kochani u met jest Lisia i Dingo z Uciechowa. Chcemy dostarczyć im żarełko i Kondze też tylko nie mamy jak szukamy transportu dla żarełka z Dzierżoniowa w okolice Krakowa do met , jak bedziecie mieć coś na oku , dajcie znać/ Dzięki temu, ze wesprzecie Kongę ja z moich łączonych bazarków (uciechów, kenia, koszi , psy ulv) bede łatać skarpetę ulv ale niestety coś mi słab ostatnio to idzie Dziękuję Wszystkim za wsparcie Kongi:loveu: Quote
yewcia1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rossa']Ja wpłacę w przyszłym tygodniu , wtorek-środa, ulv będzie pilotowac stan konta ;):lol: Tylko sie upewnie : AFN Ostróda 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 to chyba to konto z dopiskiem KONGA? Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA z dopiskiem konga to stan skarpet - cieniutko:-( konga PLN 76,00 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=35 Quote
Rossa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='yewcia1']VitisVini - ..... bede łatać skarpetę ulv ale niestety coś mi słab ostatnio to idzie Jeszcze przed świętami wesprę skarpetę Ulv zadeklarowaną kwotą ;) Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Rossa napisał(a):Jeszcze przed świętami wesprę skarpetę Ulv zadeklarowaną kwotą ;) Rossa dziękuję pięknie :lol: Chwilowo wspieram tylko bazarkowo skarpete ciotki, ale mam nadzieje, ze niedługo zmieni się w koncu coś na lepsze Quote
ulvhedinn Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Dziekuję!!! Dzisiaj zrobię rozliczenie stada ;) Quote
Rossa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dziekuję!!! Dzisiaj zrobię rozliczenie stada ;) Ulv , to poszło na konto AFN , a na Aksę i resztę twojego stadka poszło na twoje ;) Quote
VitisVini Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No jakoś nam idzie.( To chyba Szreka kwestia "jakoś poszło ośle jakoś poszło:lol:) Tak szybciutko policzyłam w pamięci i wyszło mi , że jak to co zdeklarowaliście kochani wpłynie to łacznie z moimi będzie już jakieś 160 zł do przodu:multi: plus obecne w skarpecie 76 zł. Czy Konga zostaje u Met czy nadal na tymczasie. A jak na tymczasie to wiadomo w końcu jaki jest konkretny koszt tegoż? Co by tu jeszcze bo te leki to pilne dość są. Może jednak cegiełkowe allegro jakieś nieduże ktoś by wystawił( ja nie umiem:shake:). Mamy Kongę bez sierści trzeba to wykorzystać bo święta idą i ludki "mientkie" serca by miały dla obdrapanych nieszczęśników. Spróbować nie zawadziłoby . Quote
justynavege Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ulv rozmawiałas juz z met odnosnie oplat za hotelik? Quote
yewcia1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 VitisVini napisał(a):No jakoś nam idzie.( To chyba Szreka kwestia "jakoś poszło ośle jakoś poszło:lol:) Tak szybciutko policzyłam w pamięci i wyszło mi , że jak to co zdeklarowaliście kochani wpłynie to łacznie z moimi będzie już jakieś 160 zł do przodu:multi: plus obecne w skarpecie 76 zł. Czy Konga zostaje u Met czy nadal na tymczasie. A jak na tymczasie to wiadomo w końcu jaki jest konkretny koszt tegoż? Co by tu jeszcze bo te leki to pilne dość są. Może jednak cegiełkowe allegro jakieś nieduże ktoś by wystawił( ja nie umiem:shake:). Mamy Kongę bez sierści trzeba to wykorzystać bo święta idą i ludki "mientkie" serca by miały dla obdrapanych nieszczęśników. Spróbować nie zawadziłoby . Tylko te na afn-ie 76 zł to jest na psy ulv czyli kraksa, rudzia i chyba brutus ulv ile ty masz zwierzów pod skrzydałmi? Quote
Monalisa4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='yewcia1']Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA z dopiskiem konga to stan skarpet - cieniutko:-( konga PLN 76,00 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=35 Skonczyl sie bazarek od MONA4 wiec znowu jakis grosik wpadnie na konge Quote
Worel Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Bazarkowa torebka damska na razie jest licytowana za 23 zl. Kto da wiecej?:eviltong: zapraszamy do licytowania i/lub podbijania!!! Bazarek do soboty 15 grudnia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101023 Quote
yewcia1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kochane bardzo dziękuję za wsparcie Kongusi - każdy grosz na wagę złota, bo panna ma duże potrzeby (czytaj leczenie i DT) Quote
VitisVini Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Fona, niech cię uściskam kobieto:calus:I Monelise też a kto by sobie jeszcze życzył uścisków a nie otrzyamł niech się zgłasza:laugh2_2: yewcia kobieto coś jest nie tak z tymi rozliczeniami bo jak byk na ostatnim rozliczeniu AFN są dwie skarpety- KONga-76 zł i psy ULV-273 zł chyba. Bardzo prosze o wyjasnienie, :czytaj:cobyśmy mieli porządek w finansach. ja tu kontynuuje moje prywatne podliczania tych ludków co zadeklarowali i wychodzi mi na dziś Konga- około 340 zł bez AFN-u. jesteśmy bogaci jesteśmy bogaci lalalalala:sweetCyb:.jeszcze tylko troszeczkę i zbierze się kupeczka Quote
yewcia1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 VitisVini napisał(a):Fona, niech cię uściskam kobieto:calus:I Monelise też a kto by sobie jeszcze życzył uścisków a nie otrzyamł niech się zgłasza:laugh2_2: yewcia kobieto coś jest nie tak z tymi rozliczeniami bo jak byk na ostatnim rozliczeniu AFN są dwie skarpety- KONga-76 zł i psy ULV-273 zł chyba. Bardzo prosze o wyjasnienie, :czytaj:cobyśmy mieli porządek w finansach. ja tu kontynuuje moje prywatne podliczania tych ludków co zadeklarowali i wychodzi mi na dziś Konga- około 340 zł bez AFN-u. jesteśmy bogaci jesteśmy bogaci lalalalala:sweetCyb:.jeszcze tylko troszeczkę i zbierze się kupeczka ano skarpetki mi się poplątały:oops: Ale u Ulv dalej szpital Aksie zrobiła się przetoka :shake: Quote
andzia69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 co do nuzycy...moze się przyda cytacik od pitki chorej też na nuzycę: "Właśnie kupiłam Mariomigran dla Tinki. Jest bardzo dobra strona poświęcona nużeńcowi - Różańskiego. Opisuje dokładnie chorobę i sposoby leczenia, w tym leczenia naturalnego, które według niego jest często skuteczniejsze. Mariomigran jest wyciągiem ze złocienia maruny. Jego działanie: "Działa przeciwpasożytniczo, silnie przeciwzapalnie, przeciwbakteryjnie, przeciwwysiękowo, cytotoksycznie i żółciopędnie. Stosowana do zwalczania skórnych i wenętrznych pasożytów, w leczeniu chorób reumatycznych, nowotworów (laktony), migreny, chorób alergicznych i licznych chorób skórnych. Pomocna w akneterapii i w terapii łuszczycy oraz chorób autoimmunologicznych, hamuje bowiem odczyny zapalne i autoagresji." Rozcieńczony można stosować do okładów wokół oczu. To ważne ponieważ inyych środków farmakologicznych smarować wokół oczu nie można." Quote
VitisVini Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 leczenie naturalne-hmm, nie zaprzeczam mogłoby być dobre, ale zwykle trwa dłużej i w dodatku nie wiadomo czy by się na Kondze sprawdziło a my nie mamy aż tyle forsy. O tych zastrzykach to sporo dobrego słyszałam i jak to zastrzyki sa brardziej uderzeniową terapią a o to nam na poczatek chodzi. Bandi miał jeszcze kilka innych leków oprócz zylexisu, np adwokata ;) no ale jak mówię tak krawiec kraje jak materiału staje. Tym bardziej, że póki co trzeba by ze skarpety Kongi opłacić też jej tymczas więc jeszcze trochę do uzbierania zostało. Quote
VitisVini Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No co tam umarliśta wszyćkie czy co czy jak?Świeta dopiero za tydzień. Quote
met Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wychodzi na to, ze komorka i wszystko inne tez kontaktu zadnego nie bylo rozumiem wiec, ze nie jestem odpowiednim domem dla Kongi kiedy wyjezdza? Quote
Recommended Posts