furciaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Swietne hurtowe fotaski:loveu::loveu::loveu: Ze Ty masz cerpliwosc to wszytko wstawiac:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ona pewnie robi kopiuj wklej :evil_lol: Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Doginka napisał(a):Święta racja:p:diabloti: No złośliwcy :placz: Doginko Ty mieszkasz nieopodal Skarysza? Quote
ariss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 błahahh,ale masz zaroślaki:evil_lol:zupełnie jak Gass.Jade w przyszły czwartek do Koszalina na fryzowanko:cool3: Zdrowiej kochana i to szybciutko.... Quote
Ka-Vanga Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Doginko ZDROWIEJ!!!! [quote name='Doginka']http://images6.fotosik.pl/146/b1016ff6e475671f.jpg czy to owieczka czy sznup :evil_lol: ;) :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Doginka, spać po nocach nie możesz, to książki odstaw, a psa wytrymuj! :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wowww ale fot!!!! :loveu::loveu::loveu: i ten mały rodezjanek aaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Figafiga Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 no no fotek niezła ilość...ja też hurtem wstawiam, bo nie zawsze mogę być na dogo...super zdjęcia:diabloti: Quote
Doginka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 furciaczek napisał(a):Swietne hurtowe fotaski:loveu::loveu::loveu: Ze Ty masz cerpliwosc to wszytko wstawiac:evil_lol: Cierpliwości nie mam, ale kto Was będzie rozpieszczać fotami?:diabloti: panienkabubu napisał(a):Ona pewnie robi kopiuj wklej :evil_lol: Już nie, teraz wklejam po 5 na raz:multi:, a na fotosik po 100:eviltong: Justa napisał(a):No złośliwcy :placz: Doginko Ty mieszkasz nieopodal Skarysza? Przy MARKPOLU, obok Skaryszaka( koło pizza hut:razz:) gassira napisał(a):błahahh,ale masz zaroślaki:evil_lol:zupełnie jak Gass.Jade w przyszły czwartek do Koszalina na fryzowanko:cool3: Zdrowiej kochana i to szybciutko.... O to Gassulka będzie super psia laska po frycku:loveu::crazyeye: eria napisał(a):boski ten młody rodek :loveu: Ten rodezjanek??:razz: Ka-Vanga napisał(a):Doginko ZDROWIEJ!!!! czy to owieczka czy sznup :evil_lol: ;) :loveu: Zofczony sznupas:evil_lol: A dziś po kilku dawkach furaginu jest już troszkę lepiej;) panienkabubu napisał(a):Doginka, spać po nocach nie możesz, to książki odstaw, a psa wytrymuj! :eviltong: Nie mogę jeszze wytrymować, bo za wcześnie, a ja chcę zrobić je na Kraków oraz Austrię i Węgry:cool3: malawaszka napisał(a):wowww ale fot!!!! :loveu::loveu::loveu: i ten mały rodezjanek aaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Figafiga napisał(a):no no fotek niezła ilość...ja też hurtem wstawiam, bo nie zawsze mogę być na dogo...super zdjęcia:diabloti: Wieczorem, zaraz po spacerku wstawiam kolejną porcję fot;) Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ka-Vanga napisał(a): czy to owieczka czy sznup :evil_lol: ;) :loveu: to baranek:cool1: zdrówka!:cool3: Quote
Doginka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='LeCoyotte']to baranek:cool1: zdrówka!:cool3: I to cholernie uparty baranek:angryy::razz::evil_lol: Kolkejna seria fot:p Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Wiecie jak ciężko złapać ptaka w locie:razz: Quote
Recommended Posts