LeCoyotte Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ile fot zimowych baranków:loveu: Justa napisał(a): Jak Twoj komputer to wytrzymuje? :-o nie wszyscy mają takie 10letnie ledwo wychające kompy:diabloti: Quote
Doginka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Aha, to przepraszam :crazyeye: Nie iwedziałam, mnie zawsze było żal na tą wersję PRO i wolałam photobucket :evil_lol: Ja dziś spałam 3 godziny :placz::placz: Ech..... Ciężke nasze życie :calus::calus::calus::glaszcze: Ja ostatnio spać nie mogę, więc czytam książkę:-( Figafiga napisał(a):Witamy piękne sznaucerki:multi: O, kogo witam, kogo goszczę;):multi::loveu: eria napisał(a):byłam,spacerowe foty owieczek (baranków:diabloti:) widziałam :loveu: No, bo to prawdziwe barany - uparte:angryy::evil_lol: Justa napisał(a):Jesooo ile fot :-o Jak Twoj komputer to wytrzymuje? :-o Jakoś daje radę:razz: - jak nie wytrzyma, to wyrzucę go za okno z 7 piętra;) ewka i haker napisał(a):ale duzo fot:multi: bomba poprostu Będzie więcej;) LeCoyotte napisał(a):...nie wszyscy mają takie 10letnie ledwo wychające kompy:diabloti: Święta racja:p:diabloti: Quote
Doginka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Trochę wczorajszego spacerku:diabloti: Quote
Doginka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 To jest 4-o miesięczny szczeniaczek:loveu: Quote
panienkabubu Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 śliczny ten szczeniak :loveu: ruuuuuudy :loveu: Quote
Recommended Posts