Figafiga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 znów powalająca ilość fotek:cool3: zazdroszcze takich spacerków w śród tylu piesiorów Quote
eria Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ale kto??????:crazyeye: no ten niby papierowy york !! podoba mi się bo jest kłapciuch , a przecież normalnym yorkom uszy stoją Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Figafiga']znów powalająca ilość fotek:cool3: zazdroszcze takich spacerków w śród tylu piesiorów Mam jeszcze ok. 400:diabloti::razz: [quote name='eria']no ten niby papierowy york !! podoba mi się bo jest kłapciuch , a przecież normalnym yorkom uszy stoją Nigdy nie można być pewnym, nawet tych papierowych - może jakiś pociotek był wadliwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ne nudzicie się???????????????:razz::razz::razz: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='eria']gdzie ten Gordon się pcha ?! :diabloti: Ale o którą fotę biega???????:razz: Quote
eria Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://images6.fotosik.pl/147/6d1d25b2dc70fb22.jpg o tą ! nie wklejaj tyle fot bo się sama gubisz :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/147/6d1d25b2dc70fb22.jpg o tą ! nie wklejaj tyle fot bo się sama gubisz :evil_lol: Bleeeeeeee, Gordon sikopij:cool3::ices_bla::flaming::turn-l: Quote
Ka-Vanga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Woooooooow ile nowych - superanckich fotek!!!!!!!!!!! Doginka napisał(a):Dzięki za uznanie.:loveu: Ola , a czemu już nie przychodzisz do ZK????? - to tak bliziutko do mnie:p Wiesz co, bo mi wczesniej akurat w czwartek zajecia wstawili w tych godzinach,no i przestalam tam chodzic i tak narazie zostalo :evil_lol:. Quote
ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sylwia Ty to masz zdrowie:crazyeye:że Ci się chce aż tyle fot robić:cool3: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Woooooooow ile nowych - superanckich fotek!!!!!!!!!!! Wiesz co, bo mi wczesniej akurat w czwartek zajecia wstawili w tych godzinach,no i przestalam tam chodzic i tak narazie zostalo :evil_lol:. szkoda, bo byśmy się wreszcie mogły spotykać i może wkręciłabyś mnie do ZK:razz:;):p gassira napisał(a):Sylwia Ty to masz zdrowie:crazyeye:że Ci się chce aż tyle fot robić:cool3: A ileż w tym roboty? Nikuś na szyjkę, spacerek i fotorelacja gotowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - aby tylko słoneczko świeciło;) Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://images6.fotosik.pl/147/6d1d25b2dc70fb22.jpg hahaha świntuszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no a jak tyle tych fot to nie da się nic skomentować bo zanim dojdę do końca to zapominam co chciałam napisać :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/147/6d1d25b2dc70fb22.jpg hahaha świntuszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no a jak tyle tych fot to nie da się nic skomentować bo zanim dojdę do końca to zapominam co chciałam napisać :evil_lol: Moniś, ale jak będę wklejać po 5, to śmierć mnie zastanie - tyle mam fajnych fot:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Doginka napisał(a):Moniś, ale jak będę wklejać po 5, to śmierć mnie zastanie - tyle mam fajnych fot:evil_lol::diabloti: hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak - ja myślałam, że robię dużo, ale jednak nie :lol: foty z jednego spaceru wklejam kilka dni, żeby mi nie brakło :lol: a Ty jakbyś tak robiła to utopiłabyś się w stosach fotek :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Dokładnie - na jednym spacerku potrafię zrobić ok. 600 fot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doginka napisał(a):Dokładnie - na jednym spacerku potrafię zrobić ok. 600 fot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: HellO to może bGirlka zaprosi Cię na nasz spacerek?! Quote
sleepingbyday Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 szukam i szukam i nie moge znaleźć zdjęć, które robiłaś mojej zosi. wrzucisz jakieś? podoba mi się blog z naszego parczku. szkoda, że mi aparat padł na śmierć... :-( Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 bGirl napisał(a): HellO to może bGirlka zaprosi Cię na nasz spacerek?! A daleko mieszka bGirl od Gordonków???:razz::diabloti: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 sleepingbyday napisał(a):szukam i szukam i nie moge znaleźć zdjęć, które robiłaś mojej zosi. wrzucisz jakieś? podoba mi się blog z naszego parczku. szkoda, że mi aparat padł na śmierć... :-( Witam Cię Olu:multi::multi::multi::loveu: Zosię wkleję dziś wieczorem, bo muszę najpierw wgrać foty na fotosik;) - ale super wyszły jej skoki:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 lomatko rzeczywiscie pelno fot:crazyeye: śliczne :cool3: Quote
sleepingbyday Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ludzie co chwila tu komentują, że wrzucasz tych zdjęć ilości hurtowe. nie mogę się powstrzymać, żeby też nie wyrazić podziwu:crazyeye:. a zofia to faktycznie piłeczka. oto jesienne polowanie na wiewióry w skaryszaku: Quote
Recommended Posts