Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
szkoda, bo byśmy się wreszcie mogły spotykać i może wkręciłabyś mnie do ZK:razz:;):p

Doginko przylaz w czwartki i tyle! A spotkac to sie musimy ale na spacerku - niech tylko te nasze dziołchy cieczki pokoncza ;) :evil_lol:.

Posted

[quote name='Helga&Ares']lomatko rzeczywiscie pelno fot:crazyeye:
śliczne :cool3:
Mam wklejać mniej?:cool3:

[quote name='sleepingbyday']ludzie co chwila tu komentują, że wrzucasz tych zdjęć ilości hurtowe. nie mogę się powstrzymać, żeby też nie wyrazić podziwu:crazyeye:. a zofia to faktycznie piłeczka. oto jesienne polowanie na wiewióry w skaryszaku:
http://img156.imageshack.us/img156/5449/resizeofpa210454po7.jpg
Zaraz będzie Zofia:diabloti:

[quote name='ewka i haker']ojej ile fot:loveu::multi:
jak ja bym chciala miec aparat jakis pozadny:roll:
a tem jack jest tez super
To trzba szybciutko kupić:razz:;)
[quote name='malawaszka']http://img156.imageshack.us/img156/5449/resizeofpa210454po7.jpg

WOW!!! ale sus!!! :mdleje:
Ja widziałam te susy na żywo:crazyeye::evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']Doginko przylaz w czwartki i tyle! A spotkac to sie musimy ale na spacerku - niech tylko te nasze dziołchy cieczki pokoncza ;) :evil_lol:.
Aby tylko słoneczko świeciło:loveu::loveu:

Słuchajcie - mam wieści:multi::multi::multi: - Dostałam wiadomość, że Rapcio będzie tatą 4 szczeniąt. Boni była dzisiaj na USG:multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: Raperku! Trzymam :kciuki: żeby maluszki były zdrowe i śliczne

gassira napisał(a):
Sylwia,świetna wiadomość!!!!:multi::multi::multi:No to z Rapcia prawdziwy mężczyzna teraz;):evil_lol:

Na razie jest wsio OK.:multi::multi::loveu::cunao::Cool!::bigcool: - mój mały wielki tatulek-Rapulek:Dog_run:

Posted

Doginka napisał(a):
Słuchajcie - mam wieści:multi::multi::multi: - Dostałam wiadomość, że Rapcio będzie tatą 4 szczeniąt. Boni była dzisiaj na USG:multi::multi::multi:

GRATULACJE dla przyszlego tatusia :multi: :multi: :multi:

Guest Karmel
Posted

[quote name='Doginka']Taki duży i chciał nas pogryźć:angryy::mad:, a właściciel siedział na ławce i nie reagował:angryy:Dopiero jak zaczęłam dzwonić po Straż Miejską to wstał od niechcenia i zwiał:angryy::mad: - czubek jeden - a robiło się nieciekawie, bo ten pies nawet mnie zaatakował:crazyeye::angryy::mad:

Hej Sylwia no ja juz tez mialem spotkanie z tym psem....co prawda nie rzucal sie do gryzienia bo moje obie maja cieczke.... ale tez sie niezle musialem nameczyc by go zerwac z Oksany. a facet ...nic ....stal i sie gapil dopiero jak go o*******ilem to zlapal psa na smycz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ps.
gdzie sa fotki moich dziewczyn:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
GRATULACJE dla przyszlego tatusia :multi: :multi: :multi:

Tatuś dziękuje:eviltong::eviltong::eviltong: po buzi jęzorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Karmel napisał(a):
Hej Sylwia no ja juz tez mialem spotkanie z tym psem....co prawda nie rzucal sie do gryzienia bo moje obie maja cieczke.... ale tez sie niezle musialem nameczyc by go zerwac z Oksany. a facet ...nic ....stal i sie gapil dopiero jak go o*******ilem to zlapal psa na smycz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ps.
gdzie sa fotki moich dziewczyn:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ten facet to jakiś świr:angryy:
A Twoje dziepsinki albo były, albo będą :diabloti: - wiesz jak ciężko wrzuca się foty na dogo...:razz:;) - bądź czujny:evil_lol::p