ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ojej ile fot:loveu::multi: jak ja bym chciala miec aparat jakis pozadny:roll: a tem jack jest tez super Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 http://img156.imageshack.us/img156/5449/resizeofpa210454po7.jpg WOW!!! ale sus!!! :mdleje: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doginka napisał(a):szkoda, bo byśmy się wreszcie mogły spotykać i może wkręciłabyś mnie do ZK:razz:;):p Doginko przylaz w czwartki i tyle! A spotkac to sie musimy ale na spacerku - niech tylko te nasze dziołchy cieczki pokoncza ;) :evil_lol:. Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Helga&Ares']lomatko rzeczywiscie pelno fot:crazyeye: śliczne :cool3: Mam wklejać mniej?:cool3: [quote name='sleepingbyday']ludzie co chwila tu komentują, że wrzucasz tych zdjęć ilości hurtowe. nie mogę się powstrzymać, żeby też nie wyrazić podziwu:crazyeye:. a zofia to faktycznie piłeczka. oto jesienne polowanie na wiewióry w skaryszaku: http://img156.imageshack.us/img156/5449/resizeofpa210454po7.jpg Zaraz będzie Zofia:diabloti: [quote name='ewka i haker']ojej ile fot:loveu::multi: jak ja bym chciala miec aparat jakis pozadny:roll: a tem jack jest tez super To trzba szybciutko kupić:razz:;) [quote name='malawaszka']http://img156.imageshack.us/img156/5449/resizeofpa210454po7.jpg WOW!!! ale sus!!! :mdleje: Ja widziałam te susy na żywo:crazyeye::evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Doginko przylaz w czwartki i tyle! A spotkac to sie musimy ale na spacerku - niech tylko te nasze dziołchy cieczki pokoncza ;) :evil_lol:. Aby tylko słoneczko świeciło:loveu::loveu: Słuchajcie - mam wieści:multi::multi::multi: - Dostałam wiadomość, że Rapcio będzie tatą 4 szczeniąt. Boni była dzisiaj na USG:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :klacz: Raperku! Trzymam :kciuki: żeby maluszki były zdrowe i śliczne Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Sylwia,świetna wiadomość!!!!:multi::multi::multi:No to z Rapcia prawdziwy mężczyzna teraz;):evil_lol: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: Raperku! Trzymam :kciuki: żeby maluszki były zdrowe i śliczne gassira napisał(a):Sylwia,świetna wiadomość!!!!:multi::multi::multi:No to z Rapcia prawdziwy mężczyzna teraz;):evil_lol: Na razie jest wsio OK.:multi::multi::loveu::cunao::Cool!::bigcool: - mój mały wielki tatulek-Rapulek:Dog_run: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 eria napisał(a):ale będą boskie szczeniory:loveu: Już się nie mogę doczekać:loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doginka napisał(a):Słuchajcie - mam wieści:multi::multi::multi: - Dostałam wiadomość, że Rapcio będzie tatą 4 szczeniąt. Boni była dzisiaj na USG:multi::multi::multi: GRATULACJE dla przyszlego tatusia :multi: :multi: :multi: Quote
Guest Karmel Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Taki duży i chciał nas pogryźć:angryy::mad:, a właściciel siedział na ławce i nie reagował:angryy:Dopiero jak zaczęłam dzwonić po Straż Miejską to wstał od niechcenia i zwiał:angryy::mad: - czubek jeden - a robiło się nieciekawie, bo ten pies nawet mnie zaatakował:crazyeye::angryy::mad: Hej Sylwia no ja juz tez mialem spotkanie z tym psem....co prawda nie rzucal sie do gryzienia bo moje obie maja cieczke.... ale tez sie niezle musialem nameczyc by go zerwac z Oksany. a facet ...nic ....stal i sie gapil dopiero jak go o*******ilem to zlapal psa na smycz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ps. gdzie sa fotki moich dziewczyn:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ka-Vanga napisał(a):GRATULACJE dla przyszlego tatusia :multi: :multi: :multi: Tatuś dziękuje:eviltong::eviltong::eviltong: po buzi jęzorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karmel napisał(a):Hej Sylwia no ja juz tez mialem spotkanie z tym psem....co prawda nie rzucal sie do gryzienia bo moje obie maja cieczke.... ale tez sie niezle musialem nameczyc by go zerwac z Oksany. a facet ...nic ....stal i sie gapil dopiero jak go o*******ilem to zlapal psa na smycz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ps. gdzie sa fotki moich dziewczyn:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Ten facet to jakiś świr:angryy: A Twoje dziepsinki albo były, albo będą :diabloti: - wiesz jak ciężko wrzuca się foty na dogo...:razz:;) - bądź czujny:evil_lol::p Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 gassira napisał(a):ale akrobatka:evil_lol: Tiaaaaa, nie mogłam jej złapać, bo uciekała mi z kadru:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Fotki na dobranoc:diabloti:Przed i po burzy:razz: Quote
Recommended Posts