panienkabubu Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 http://images6.fotosik.pl/142/563682816a8bbfe2.jpg buahahahah co to za zając jakiś buahahahaha Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']http://images6.fotosik.pl/142/563682816a8bbfe2.jpg buahahahah co to za zając jakiś buahahahaha Królik TIPO:diabloti: Quote
Cheritka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Doginka napisał(a):Królik TIPO:diabloti: Ojej nie spodziewałam się, że zaraz będzie gwazdą :crazyeye:u ciebie na blogu, bo może bym się bardziej postarała :eviltong:. Dzięki za zdjęcia,, jak chcesz to możesz też wstawić u nas :oops:. Ja niestety teraz nie moge Was odwiedzać :-(, ale nadrobie :oops: Quote
ariss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cheritka napisał(a):Ale snupki ładne a na śniegu nie ma zdjęć ;)?? Cześć Sylwia:loveu: ja bym powiedziała,że sznupki najcudowniejszeeeeeeeee:loveu:a szczególnie dwa takie zaroślaki;) Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Sznupów na śniegu brak, bo śnieg się rozpuścił:evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='gassira']Cześć Sylwia:loveu: ja bym powiedziała,że sznupki najcudowniejszeeeeeeeee:loveu:a szczególnie dwa takie zaroślaki;) Jak dla mnie też:loveu: A to DEBI - mam nadzieję, że Monika mi wybaczy tę kradzież zdjęcia - ale nie mogłam Wam nie pokazać drugiej córci Gordonka:loveu: Quote
furciaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cuuuuudne foteczki:loveu::multi: I ja tez mysle ze sznupki najfajniejsze:loveu: Quote
ariss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Doginka']Jak dla mnie też:loveu: A to DEBI - mam nadzieję, że Monika mi wybaczy tę kradzież zdjęcia - ale nie mogłam Wam nie pokazać drugiej córci Gordonka:loveu: a już się przestraszyłam:roll:wcześniej widziałam tu inne zdjęciei szybko wyszłam z Twojej galerii żeby mnie nie kusiło komentowanie:diabloti: Ma taką ciemną bródke...trochę Rapciowatą:eviltong:Ale i tak do tatuśka jest podobna;) Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Bródkę ma dokładnie Gordonowatą - cuś pani na zwroka padło:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 gassira napisał(a):a już się przestraszyłam:roll:wcześniej widziałam tu inne zdjęciei szybko wyszłam z Twojej galerii żeby mnie nie kusiło komentowanie:diabloti: Ma taką ciemną bródke...trochę Rapciowatą:eviltong:Ale i tak do tatuśka jest podobna;) nosz cholercia nie zdążyłam żeby zobaczyć :evil_lol: ładniusia córusia:loveu: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 O jeja - ja siedzę i ryczę ze śmiechu - ale nie mam pojęcia z czego - psychiatra się kłania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a): ładniusia córusia:loveu: A jaką ma śliczną głowę:multi::multi::loveu: Quote
Junka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o jeju jeju jaki on podobny do mojej Junki :loveu: Śliczności :lol: http://images6.fotosik.pl/142/0eb546aa01af0104.jpg Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 podobna, bo wszystkie sznaucery są takie same :p Sylwia, w Katowicach jesteście? Quote
ariss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 panienkabubu napisał(a):podobna, bo wszystkie sznaucery są takie same :p Sylwia, w Katowicach jesteście? właśnie o to chodzi,że sznaucery są bardzo różne:eviltong::diabloti: Quote
Junka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 panienkabubu napisał(a):podobna, bo wszystkie sznaucery są takie same :p Wcale nie są takie same :P Żaden pies nie jest taki sam :P :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie? Ja sama mam dwie takie same :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 panienkabubu napisał(a):podobna, bo wszystkie sznaucery są takie same :p Sylwia, w Katowicach jesteście? Niestety wdo Katowic nie jedziemy:shake: - zaczynamy w Krakowie:p gassira napisał(a):właśnie o to chodzi,że sznaucery są bardzo różne:eviltong::diabloti: Junka napisał(a):Wcale nie są takie same :P Żaden pies nie jest taki sam :P :evil_lol: Macie rację dziewczynki - żaden sznaucer nie jest taki sam:diabloti::razz::shake: panienkabubu napisał(a):Nie? Ja sama mam dwie takie same :evil_lol: Tylko porównaj Gordona z Raperem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A ja czekam na akieś aktualne zdjęcia Miśki :razz: Ona jest tak nieziemsko fotogeniczna, że ahh.. :p Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 To teraz Yorczek DYZIO, który urzekł mnie uszami:loveu: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Justa']A ja czekam na akieś aktualne zdjęcia Miśki :razz: Ona jest tak nieziemsko fotogeniczna, że ahh.. :p Zaraz biorę NIKUSIA do ręki i za jakąś godzinkę będzie Misia;) A tymczasem...:loveu: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hahaha Jaki śmieszny Dyzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doginka bierz Justę z aparatem i umawiajcie się na sesję portretową Miśki :loveu: to będzie show!!! Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Malawaszka ma rację !!!! Te foty będą hitem !!!!!! Quote
Recommended Posts