LeCoyotte Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Justa napisał(a):No i gdzie te fotki? :mad: czekaja az je zrobisz:diabloti: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Jaki śmieszny Dyzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doginka bierz Justę z aparatem i umawiajcie się na sesję portretową Miśki :loveu: to będzie show!!! Czemu nie:razz: eria napisał(a):Malawaszka ma rację !!!! Te foty będą hitem !!!!!! Justa, co Ty na to??:p Justa napisał(a):No i gdzie te fotki? :mad: O, a minęła już godzinka?:evil_lol: - zaraz wstawię;) LeCoyotte napisał(a):czekaja az je zrobisz:diabloti: Już zrobione:multi: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dogo muli:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Ale coś wstawię:p Quote
Justa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ahhhhh :loveu: :loveu: :loveu: to było dla Misi :p A co do zdjęć - mogę spróbować, efektów nie gwarantuję :razz: Tylko błagam jak się odrobinkę ociepli, bo teraz to palce odmarzną mi :eviltong: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Justa']Ahhhhh :loveu: :loveu: :loveu: to było dla Misi :p A co do zdjęć - mogę spróbować, efektów nie gwarantuję :razz: Tylko błagam jak się odrobinkę ociepli, bo teraz to palce odmarzną mi :eviltong: Ok. - ja też nie lubię odmrożonych kończyn:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o kurde Miśka chyba wydoroślała od ostatnich fotek :-o Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):o kurde Miśka chyba wydoroślała od ostatnich fotek :-o Pewnie że taaaaaaak:p Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Justa napisał(a)::loveu: i sie nie boi wielkiego oka :loveu: Nigdy się nie bała;):p Dziewczyny idę spać, bo dogo mi niemiłosiernie muli:hand: Quote
malawaszka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Justa napisał(a)::loveu: i sie nie boi wielkiego oka :loveu: noo tego jej zazdroszczę :placz: i widziałam też groźnego Pana Sznupa broniącego zdobyczy :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ale ten yorczek upasiony :cool3: Hmmm - a Misia piękniutka :loveu: Czy ona wie, że te fotki lądują potem na dogo? :evil_lol: Jak nastrój? Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='malawaszka']noo tego jej zazdroszczę :placz: i widziałam też groźnego Pana Sznupa broniącego zdobyczy :loveu: Pan sznup nie bronił tak bardzo swojego gnata, tylko nie cierpi gumy do żcia, a właściwie robionych balonów. Wtedy naprawdę atakuje, a my z Miśką mamy ubaw [quote name='panienkabubu']Ale ten yorczek upasiony :cool3: Hmmm - a Misia piękniutka :loveu: Czy ona wie, że te fotki lądują potem na dogo? :evil_lol: Jak nastrój? 1. Yorczek jest baardzo stary! 2. Dominika od dziecka kocha pozować i jak wie, że dogociółki będą na Nią patrzeć, to poprostu przechodzi samą siebie:evil_lol::diabloti: 3. Jakoś daję radę - z trudem, ale staram się nie rozklejać:razz: Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ooooo macie kota !!! :evil_lol: jak sznupiaste zareagowały ? :evil_lol: Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 jestem już u Ciebie 4 raz i co chcę coś napisać to mi dogo wygasa:angryy: Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ciekawe czy kiedyś to dogo będzie normalnie działać :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 eria napisał(a):ooooo macie kota !!! :evil_lol: jak sznupiaste zareagowały ? :evil_lol: targają go po podłodze:evil_lol: gassira napisał(a):jestem już u Ciebie 4 raz i co chcę coś napisać to mi dogo wygasa:angryy: eria napisał(a):ciekawe czy kiedyś to dogo będzie normalnie działać :evil_lol: Mi w ogóle przestało działać:angryy: Quote
ewka i haker Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 sie witamy zdjecia super miska rzeczewiscie troche inaczej wyglada pozdrawiamy Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 ewka i haker napisał(a):sie witamy zdjecia super miska rzeczewiscie troche inaczej wyglada pozdrawiamy I inaczej się zachowuje - kiedyś ją ubiję:angryy::mad::evil_lol: AnkaG napisał(a):fotki obejrzałam :lol: Zaraz wstawie kilka nowych;) Quote
Recommended Posts