anouk92 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Próbowałyśmy złapać sunię ale nic z tego nie wyszło. Sunia podchodzi, nawet je z ręki ale na tym się kończy - jakikolwiek ruch i ucieka. Jutro będziemy miały małe wsparcie i może się uda. Quote
malagos Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czyli historia się powtarza ... Z tym złapaniem :shake: Quote
ANETTTA Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dziewczyny jestesci wielki powodzenia trzymam kciuki :shake::shake::shake::shake::shake::shake:niech ona nam 2 raz nie zginie ...podobno lubi dzieci a gdyby tak sprubowac z dziecmi załozyc jej smycz :shake::shake::shake: Quote
anouk92 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ANETTTA napisał(a):dziewczyny jestesci wielki powodzenia trzymam kciuki :shake::shake::shake::shake::shake::shake:niech ona nam 2 raz nie zginie ...podobno lubi dzieci a gdyby tak sprubowac z dziecmi załozyc jej smycz :shake::shake::shake: A myślisz że ktoś się zgodzi na "wypożyczenie" dziecka do złapania psa?:evil_lol: Mam nadzieję że jutro się uda i sunia trafi na SGGW ale bardzo potrzebne wsparcie finansowe. Quote
ulvhedinn Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Super że się sunia znalazła:multi: Ale rany... ona nie jest mixem benka, już raczej leonbergera:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 CZYZBY TO BYŁA TA SUNIA CO MOGŁABYS J CHCIEC .........:shake::shake::shake::shake:///nie krzycz na mnie plissssssssssswiekowa i piekna z wielkim łebkiem Quote
Neigh Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rany bolek chwilę mnie nie bylo.......i takie zmiany.' Niestety nie mogę sama zadeklarować żadnej kwoty, bo sama prowadzę zbiórki. Kurcze.............jak się teraz nei uda jej ponownie złapać.......to jakieś fatum chyba...... Dziwne to wszystko Wołomin hmmm. Nie ważne, ważne, że jest! Quote
anouk92 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Najważniejsze to złapanie suni i zbórka pieniędzy bez tego nie ruszymy. Quote
Olga132 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a jeśli wystawie bazarek to wpłata na czyje konto? Quote
anouk92 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mośka napisał(a):Komu wpłacic deklarowaną kwotę? Proszę poczekaj jeszcze chwilę - najpierw musimy sunię złapać - później prawdopodobnie wpłaty będą robione na konto Emir. Quote
asiuniap Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Być może będzie szansa na dom, o którym wcześniej pisałam. ktoś wkleił niedawno mój wpis. Nie obiecuję, ale może. Quote
ANETTTA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 asiuniap napisał(a):Być może będzie szansa na dom, o którym wcześniej pisałam. ktoś wkleił niedawno mój wpis. Nie obiecuję, ale może. daj nam znac plissssssssssssss Quote
Ziutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Boszzzz.....chwilkę mnie nie było a tu takie wieści :crazyeye: Znalazła się sunia :multi: Quote
mtf zalesie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 1.deklaruje wplaty 50 zl.miesiecznie 2.czemu musi byc najdrozsza klinika SGGW i sterylka za 500zl,ja moge zalatiwic sterylke za 160 zl w Celestynowie z raypuszczalnymi szwami tak ze gdy wszystko jest w porzadku/a zawsze bylo bo robilam u pani Izy kilka psow/to nie trzeba jezdzic na zdjecie i kontrole.tylko chcialabym zeby ktos ze mna p[ojechal do trzymania psa. Quote
Olga132 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a czy byłaby tam ew możliwośc przetrzymania psicy przez kilka dnia na rekonwalescencji? Quote
mtf zalesie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 sterylki sa co 3-4 tygodnie,jesli chodzi o przetrzymanie to chyba ciezko,bo jest prawie 1300 psow. Quote
Olga132 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dziewczyny jak stoi sprawa z Sunią? Mamy ją gdzie przetrzymać po sterylce bo jeśli tak to nie ma co przepłacać bo i tak stoimy krucho z kasą Quote
elainfo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Sunia niestety wczoraj zapadła sie pod ziemie.nie ma... w ciągu dnia ja widzialam tam gdzie zwykle..a po pracy jak bylysmy umówione na akcję odłowienia suki nie było.. przez dwie godziny jej szukałysmy..-zamrzłysmy niemalże..pół wołomina schodziłysmy i nic. matko co za pech..!! a mogłaby juz siedzieć w bezpieczmym miejscu..:mad::mad: Quote
elainfo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Olga132 napisał(a):no nie !!! znikający pies! obstawiam jej psi instykt podpowedzial ,ze dzis sie szykuje na nia zasdzka i psa niema. w miedzyczasie olśniło mnie..,że te sama sunie widzialam ok. 2tyg. temu.. w pewnym miejscu..achh..matko jakie to wszystkie jest pogmatwane.. szkoda tylko ,ze wczoraj niewypaliło..bo miałyśmy umówiona pomoc fachową w łapaniu psów...o ironio losu moge sie załozyć że dzis bedzie sie wylegiwac tam gdzie zwsze..;-) Quote
anouk92 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nie będziemy się poddawać i mam nadzieję że złapiemy sunię. Jeśli ktoś ma miejsce gdzie sunia mogłaby dojść do siebie po sterylce to na pewno chętnie skorzystamy. Wybrałyśmy SGGW właśnie z tego powodu że sunia będzie mogła tam pozostać po sterylce. Ja też mogę załatwić sterylkę w innym miejscu za 200 zł ale później jest problem z przechowaniem suni - to wielki pies i nie zawsze jest miejsce. Quote
ulvhedinn Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ej, no dziewczyno... przestań się chować... :shake: Quote
Neigh Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ja dziś niemal w tym samym miejscu - okolice Nieporętu znalazłam cudne bernardynowate dziecko - sunię. Leżała na środku jezdni nie mogła się podnieść z głodu......... Zabrałam. Rzecz jasna...........i się załamałam. Quote
Recommended Posts