Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj widziałam sunię - dałam jej tylko jeść bo byłam sama.

Planujemy akcję w sobotę rano - potrzebna 1-2 osoby do pomocy.
Czy ktoś może przyjechać do Wołomina?
To będzie pewnie ostatnia szansa dla suni bo obawiam się że na następny raz nie uda mi się umowić Pana łapacza.

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
A ja dziś niemal w tym samym miejscu - okolice Nieporętu znalazłam cudne bernardynowate dziecko - sunię. Leżała na środku jezdni nie mogła się podnieść z głodu.........

Zabrałam. Rzecz jasna...........i się załamałam.

POZIOMKA DEKLAROAŁA ZE SUNIA WZIEŁABY CHETNIE NA INNYM WATKU

Posted

Neigh napisał(a):
A ja dziś niemal w tym samym miejscu - okolice Nieporętu znalazłam cudne bernardynowate dziecko - sunię. Leżała na środku jezdni nie mogła się podnieść z głodu.........

Zabrałam. Rzecz jasna...........i się załamałam.

A CO Z SUNIA DUŻA I TA MALUTKA

Posted

Sunia już bezpieczna na SGGW.
Dzisiaj miałam tylko podjechać i dać jej jeść ale jak zobaczyłam że leży sobie na ogrodzonym boisku i tak naprawdę nie ma gdzie uciec to stwierdziłam że drugiej takiej szansy nie będzie.
Alarm został wszczęty i tak oto sunia pojechała na SGGW.

Sunia została nazwana Tara.

Bardzo proszę o wpłaty za pobyt i sterylizację suni na konto Emir
z dopiskiem: "Dla Tary SGGW"

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych

"EMIR"

Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz.88 1050 1924 1000 0022 6878 6056Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

z dopiskiem: "Dla Tary SGGW"

Posted

wpłaty do EMIR wazna sprawa ona ma tam u siebie kilka beniulków bohuna i odniedawna sunie i psiaka i wilkiego kaukaza

przypominam ze te wpłaty do emir mozna odliczac od podatku 1% na organizacje pozytku publicznego ......................plisssssssssssss kazda złotówka potrzebna

czy ktos mogłby zrobić banerek ja nie umie albo instrukcje obsługi jak sie to robi dla mnie na pv ..........plisssssssssss

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze najwazniejsze jesteście wspanani i kochani

czekamy na dobre nowe wiesci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:sunia złapana cudownie .....................juz sie bałam aby wam znowu psikusa nie wywineła .............

Posted

Ufff, jednym słowem, mogę pościagać te ogłoszenia z Załubic??? Bo raczej się nikt nie zgłosi........

Pytanie jak sunia z Białobrzegów ( zabrana do schronu lub Warszawy ) znalazła się w Wołominie????

Dobrze, że wątek nie został zamknięty i nikt do końca nie uwierzył w żadną z wersji........