Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anouk92 napisał(a):
Jestem tam dosyć często i jak by była to myślę że bym ją tam widziała ale dzisiaj albo jutro pojadę i sprawdzę.

jutro rano chciała tam jechać Neigh i poszukuje kogos do towarystwa. Może się z nia skontaktuj !!!

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
jutro rano chciała tam jechać Neigh i poszukuje kogos do towarystwa. Może się z nia skontaktuj !!!
\

Ja pisałam o Wołominie a Neigh chyba wybiera się do Krzyczek

Posted

Nie udało się. Ja nie pojadę. Byłam dziś w schronie. Mam takiego doła, że nie dam rady psychiczne udzwignąć Krzyczek.......i to sama. Wymiękam normalnie..........

Posted

na innym watku jest jakaś akcja na krzyczki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:moze sie cos uda :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:ciekawe co z sunia gdzie ona sie bidulka podziewa

Posted

anouk92 napisał(a):
Sprawdziłam w Wołominie i nie ma tam zguby:shake:

To nie wróży dobrze dla tej suni....pewnie jest w Krzyczkach....ale jak zwykle powiedzą, że taki pies do nich nie trafił.

Posted

Dzisiaj to poda ale może jutro Neigh rozwiesi ogłoszenia w tej miejscowości na Z (zapomniałam nazwy) gdzie mają działke ludzie którzy prawdopodobnie przygarneli sunie

Posted

Powieszę w niedzielę............sorki wcześniej za cholerę nie dam rady. Mam 5 świnek na tymczasie ..........w tym jedna zdaje się w błogosławionym stanie + Trust + moja sunia z powiekszonymi węzłami. NIE WYRABIAM SIĘ!

Posted

[quote name='ziuta-23']Cioteczko kochana....gdzie suni nie ma....w Krzyczkach....dzwoniłaś tam??

nie ma jej ze nie idzie jej złapac...ucieka i nie wiadomo tak do konca gdzie ona jest...

Posted

Neigh otrzymała kolejny sygnał że widziano jak suka została odłowiona.
Goina niestety nie potrafi odpowiedzieć na pytanie czy i kto psy odławiał 2 tygodnie temu. A jużna pewno nie potrafia powiedzieć do jakiego schroniska pies mógłby być odwieziony, bo nie wiedza z jakimi schroniskami maja podpisana umowę.
Zaraz spreparuję maila i do nich wyslę.
Kto jest w stanie sprawdzić CHrcynne???

Posted

wysłałam pismo mailem- w poniedziałek wyślę jeszcze dodatkowo pocztą:
Pan
Sławomir Maciej Mazur

Wójt Gminy Nieporęt

Szanowny Panie Wójcie,

Od jakiegoś czasu poszukuję suki, która ostatni raz widziana była na terenie Białobrzeg pod koniec września i na początku października. Z wszelkich informacji udzielonych mi przez mieszkańców Białobrzegi jasno wynika, że w miesiącu październiku przeprowadzona została na terenie Białobrzegi (stare osiedle) akcja odławiania większej grupy psów przez hycla.
Zwracam się, więc do Pana z prośba o udzielenie mi jak najszybciej informacji, w jakim terminie zostały odłowione psy, przez kogo i do jakich schronisk trafiły.
Do tej pory nie udało mi się uzyskać w pańskim urzędzie takiej informacji. Czas płynie, co zmniejsz moje szanse na odnalezienie tego psa tym bardziej, że schroniska, które znajdują się w sąsiedztwie Państwa Gminy cieszą się wyjątkowo złą opinią ( i nie mam tu na myśli schroniska w Józefowie).
Ponieważ chodzi tu o zdrowie a jak sadze i życie żywej istoty uprzejmie proszę o jak najszybsze udzielenie mi informacji, które pozwolą mi przystąpić do dalszych poszukiwań suki.

Z poważaniem
............

Do wiadomości:
- Prezydent Legionowa Roman Smogorzewski

Posted

[quote name='Olga132']wysłałam pismo mailem- w poniedziałek wyślę jeszcze dodatkowo pocztą:
Pan
Sławomir Maciej Mazur
Wójt Gminy Nieporęt

Szanowny Panie Wójcie,

Od jakiegoś czasu poszukuję suki, która ostatni raz widziana była na terenie Białobrzeg pod koniec września i na początku października. Z wszelkich informacji udzielonych mi przez mieszkańców Białobrzegi jasno wynika, że w miesiącu październiku przeprowadzona została na terenie Białobrzegi (stare osiedle) akcja odławiania większej grupy psów przez hycla.
Zwracam się, więc do Pana z prośba o udzielenie mi jak najszybciej informacji, w jakim terminie zostały odłowione psy, przez kogo i do jakich schronisk trafiły.
Do tej pory nie udało mi się uzyskać w pańskim urzędzie takiej informacji. Czas płynie, co zmniejsz moje szanse na odnalezienie tego psa tym bardziej, że schroniska, które znajdują się w sąsiedztwie Państwa Gminy cieszą się wyjątkowo złą opinią ( i nie mam tu na myśli schroniska w Józefowie).
Ponieważ chodzi tu o zdrowie a jak sadze i życie żywej istoty uprzejmie proszę o jak najszybsze udzielenie mi informacji, które pozwolą mi przystąpić do dalszych poszukiwań suki.

Z poważaniem
............

Do wiadomości:
- Prezydent Legionowa Roman Smogorzewski

Bardzo dobrze...........mają obowiązek odpowiedzieć!!!!!!!!!!Popraw tylko na terenie "Białobrzegów". Ta miejscowość to Białobrzegi