Jump to content
Dogomania

Piękna Benia w swoim domku jak za snów dochodzi do zdrowia. Dziękujemy :)!

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa23, kotek jest w Mielcu. Byłoby super, gdybyś mogła ją wziąć! Tylko to musi być do 30-tego. potem to mógłby ewentualnie jechać do samego Poznania, bo jego docelowy dom jest w Słupsku ;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja mam jechac na trasie poznan rzeszow wroclaw poznan zabierajac szczeniaka z rzeszowa do wrocka koperek obiecala 200 zl na transport jest potrzebne 425 z wyliczen na benzyne

Kotka szuka transportu na trasie Mielec - Wroclaw, ale p.kierownik na pewno podrzucilby koteczke do Rzeszowa. Juz tak robilismy.
A kiedy Ty Mrowa bedziesz jechac?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Koteczka ze schroniska w Mielcu z utęsknieniem czeka na transport. Niewiele mozemy dorzucić do paliwa (50 zł.), bo.... po prostu nie mamy więcej:oops:.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeżeli pomimo tak nędznego grosza przyjmiecie ją do konwoju, to sprawa jest taka, że kicia musi być we Wrocku do niedzieli (30.09) wieczorem. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeżeli to nie wypali, to koteczka będzie musiała kierować się od razu na Pomorze.[/FONT]

Posted

ze szczeniakiem tez jest sprawa pilna takze chcialabym jecahc najdalej w pt rano moze w czwartek wieczor zeby tloku nei bylo czy godizny odbioru stworkow sa obojetne (moze byc to godzina pozna np 3-4 rano?) w razie czego jak juz bede wiedzial na czym stoimy to rozloze to na dwa dni i przenocuje gdzies tam po drodze albo u kogos z dogo znajomych albo w kraku np u znajomej hodowczyni...cos wymyslimy wiec wstepnie moze byc czwartek wieczor wyruszamy i w pt bym obskoczyla rzeszow (szczeniak) mielec (kotka) i kierunek na wrocek tam zostawiam kotke i zabieram latka...mamy 250zl troche brakuje jeszcze....moze ktos jeszcze potrzebuje transportu...?

Posted

Agnieszka(Visenna)

Miasto: Wrocław

Pomylka.Transport dla starej suczki z Wroclawia 50km na polnocny-wschod od Krakowa
Wojslawice
gmina kazimierza wielka

Przepraszam, że się wtrącam ale może Agnieszkę urządzał by też transport do Krakowa?

Posted

nie wiem jeszcze, czy dzieciak jeszcze jest w schronisku
Becia się na razie nie odzywa, tel. też milczy
zobaczymy, myślę, że do wieczora się odezwie...:roll:

NAPISZCIE JAKIE MIASTA WCHODZĄ W GRĘ (SĄ W POBLIŻU) !!! ...KAŻDY SWOJE I CO JEST DO ZABRANIA- PROSZĘ!

U mnie to: RZESZÓW (tzn. Orzechowce/k. Przemyśla)- WROCŁAW

Posted

poprawka
No i SPANIELEK WROCŁAW- GDAŃSK (może z POZNANIA ktoś podrzuci???)

Ulka- im więcej pasażerów, tym mniejsze koszta:razz: dla reszty! (ja i tak płacę wcześniej ustaloną kwotę:cool1:)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kotecka Mielec - Wroclaw.

Byc moze jeszcze pies Mielec-Wroclaw , ale na razie nie wiemy czy by sie zmiescil (taki do kolana), bo widze, ze jest juz troche pasazerow.

[FONT=Comic Sans MS]A to przypadkiem nie moja kocina...?[/FONT]