Murka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 andzia69, sprawdź proszę czy ten dom jest aktualny i czy Ci ludzie dorzuciliby się do paliwa. ulvhedinn, przez Gorzyce będziemy jechać na pewno ;) Quote
Murka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mrowa23, kotek jest w Mielcu. Byłoby super, gdybyś mogła ją wziąć! Tylko to musi być do 30-tego. potem to mógłby ewentualnie jechać do samego Poznania, bo jego docelowy dom jest w Słupsku ;) Quote
Ulka18 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mrowa23 napisał(a):ja mam jechac na trasie poznan rzeszow wroclaw poznan zabierajac szczeniaka z rzeszowa do wrocka koperek obiecala 200 zl na transport jest potrzebne 425 z wyliczen na benzyne Kotka szuka transportu na trasie Mielec - Wroclaw, ale p.kierownik na pewno podrzucilby koteczke do Rzeszowa. Juz tak robilismy. A kiedy Ty Mrowa bedziesz jechac? Quote
Murka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jeśli mrowa będzie jechać z Poznania do Rzeszowa, to Mielec jest po drodze ;) Quote
best13 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Koteczka ze schroniska w Mielcu z utęsknieniem czeka na transport. Niewiele mozemy dorzucić do paliwa (50 zł.), bo.... po prostu nie mamy więcej:oops:.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeżeli pomimo tak nędznego grosza przyjmiecie ją do konwoju, to sprawa jest taka, że kicia musi być we Wrocku do niedzieli (30.09) wieczorem. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeżeli to nie wypali, to koteczka będzie musiała kierować się od razu na Pomorze.[/FONT] Quote
mrowa23 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ze szczeniakiem tez jest sprawa pilna takze chcialabym jecahc najdalej w pt rano moze w czwartek wieczor zeby tloku nei bylo czy godizny odbioru stworkow sa obojetne (moze byc to godzina pozna np 3-4 rano?) w razie czego jak juz bede wiedzial na czym stoimy to rozloze to na dwa dni i przenocuje gdzies tam po drodze albo u kogos z dogo znajomych albo w kraku np u znajomej hodowczyni...cos wymyslimy wiec wstepnie moze byc czwartek wieczor wyruszamy i w pt bym obskoczyla rzeszow (szczeniak) mielec (kotka) i kierunek na wrocek tam zostawiam kotke i zabieram latka...mamy 250zl troche brakuje jeszcze....moze ktos jeszcze potrzebuje transportu...? Quote
best13 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS]mrowa23, możesz mi dać swój nr tel na PW?[/FONT] Quote
graszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Agnieszka(Visenna) Zarejestrowany: Feb 2006 Miasto: Wrocław Postów: 2790 Pomylka.Transport dla starej suczki z Wroclawia 50km na polnocny-wschod od Krakowa Wojslawice gmina kazimierza wielka Przepraszam, że się wtrącam ale może Agnieszkę urządzał by też transport do Krakowa? Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Chodzi chyba o sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78660&page=9&highlight=mafi I to jak najszybciej... Na pewno byśmy sie dorzuciły do transportu za Łatka i Mafi. Quote
andzia69 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 troszku się pogubiłam - kto jedzie??? Murka czy Mrowa??? czy obie???? Czy zwierzaki muszą miec transportery??? Bo my nie mamy dla onka takiego... Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 W najbliższy weekend jedzie Mrowa. A Murka za jakieś 2-3 tygodnie. :evil_lol: a ja z kolei pytam- kto będzie jechał przez Gorzyce Tarnobrzeskie? Domek czeka na gołąbki ;) Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nie wiem jeszcze, czy dzieciak jeszcze jest w schronisku Becia się na razie nie odzywa, tel. też milczy zobaczymy, myślę, że do wieczora się odezwie...:roll: NAPISZCIE JAKIE MIASTA WCHODZĄ W GRĘ (SĄ W POBLIŻU) !!! ...KAŻDY SWOJE I CO JEST DO ZABRANIA- PROSZĘ! U mnie to: RZESZÓW (tzn. Orzechowce/k. Przemyśla)- WROCŁAW Quote
best13 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kotecek RZESZÓW (schronisko w Mielcu) - Wrocław do 30.09 Quote
andzia69 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Piesecek i kotecek - Kielce - Wrocław! Quote
Ulka18 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kotecka Mielec - Wroclaw. Byc moze jeszcze pies Mielec-Wroclaw , ale na razie nie wiemy czy by sie zmiescil (taki do kolana), bo widze, ze jest juz troche pasazerow. Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 poprawka No i SPANIELEK WROCŁAW- GDAŃSK (może z POZNANIA ktoś podrzuci???) Ulka- im więcej pasażerów, tym mniejsze koszta:razz: dla reszty! (ja i tak płacę wcześniej ustaloną kwotę:cool1:) Quote
best13 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Koperek, i jak? Masz wieści o szczeniolku?[/FONT] Quote
best13 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ulka18 napisał(a):Kotecka Mielec - Wroclaw. Byc moze jeszcze pies Mielec-Wroclaw , ale na razie nie wiemy czy by sie zmiescil (taki do kolana), bo widze, ze jest juz troche pasazerow. [FONT=Comic Sans MS]A to przypadkiem nie moja kocina...?[/FONT] Quote
Becia66 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Szczenior Bruno czeka na Koperek w schronisku w Orzechowcach. Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 O ludzie, z wątku Beni zrobił się trasnsportowy:cool1: Może wstąpimy z powrotem na TRANSPORTOWY i ugadamy szczegóły?? Quote
Becia66 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A może przeniesiemy się na wątek Bruna ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80926 Quote
Murka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Trzymam kciuki za transport dla wszystkich sierściuchów ;) Przydałby się bus :evil_lol: Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Na razie przydałby się ktoś do pomocy w pokryciu kosztów...:roll: Prawda- wątek Bruna można w tej chwili zaśmiecać;) becia odpisz proszę na PW! Quote
Recommended Posts