ewelinka_m Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 transport potrzebny :roll: Gigunia trzymam kciuki Quote
darunia-puma Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 DZIEWCZYNKI TO NAJWESELSZA WIADOMOSC JAKA SŁYSZALAM W OSTATNIM CZASIE...NIE MOZE BYC INACZEJ JAK TYLKO JUZ DO PRZODU I GIGUNIA SPEDZI NAJBLIZSZE SWIETA W CIEPLYM DOMKU:loveu: Quote
Fiona.22 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Sytuacja nieco się skomplikowała bo inteligentna ciotka fiona po raz kolejny źle zapisała numer :wallbash: i nikt się nie mógł dodzwonić do Michelle04.... Ja dziś dzwoniłam i dodzwoniłam się bez problemu... Teraz trzymamy kciuki, żeby wszysko się udało i żeby Giga jutro była w swoim nowym domku... Quote
ewelinka_m Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Fiona.22 napisał(a):Sytuacja nieco się skomplikowała bo inteligentna ciotka fiona po raz kolejny źle zapisała numer :wallbash: i nikt się nie mógł dodzwonić do Michelle04.... Ja dziś dzwoniłam i dodzwoniłam się bez problemu... Teraz trzymamy kciuki, żeby wszysko się udało i żeby Giga jutro była w swoim nowym domku... Fiona ważne że się dodzwoniłaś :p trzymamy kciuki, napewno się uda, musi :loveu: Quote
erka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No tak , Fiona tylko pomyliła 6 z 9:cool3: i nic dziwnego,że dzwoniłyśmy z Miśką 79 dwa dni bez skutku. Ale juz rozmawiałam z Michelle04 i prawdopodobnie zabierze jutro sunię do Brzegu. Piszę prawdopodobnie, bo jeszcze nie wiadomo , o której będzie w Kielcach, a co za tym idzie o której dotrze do Brzegu, bo tam ma dojechać przyszła właścicielka po Gigę. Mam nadzieję,że to nie będzie późno w nocy i wszystko sie uda.:lol: Quote
DuDziaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Tylko mi troszke boxy szkoda... :-( Quote
andzia69 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 no to trzaymajmy kciuki za szczęśliwą drogę i nowy domek!!!!:multi::multi: Quote
Polarna Legenda Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Trzymamy kciuki:multi: A domek sprawdzony? Quote
darunia-puma Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Polarna Legenda napisał(a):Trzymamy kciuki:multi: A domek sprawdzony? az mi sie ze szczescia łezki w oczach kręcą :bigcry:tak bardzo sie ciesze ale oby miala najlepszy domek na swiecie bo jak nikt na to w pelni zasluguje:loveu: Quote
darunia-puma Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 czy juz cos wiadomo z gigunia?:roll: Quote
Fiona.22 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Erka napisała, ze Giga ma jechać o 18.00 Quote
darunia-puma Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Fiona.22 napisał(a):Erka napisała, ze Giga ma jechać o 18.00 czyli najprawdopodobniej jest juz prawie od godziny w trasie... SZEROKIEJ DROGI ANIOŁKU!!!!BADZ SZCZESLIWA!!! Quote
erka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tak, Gigunia wyjechała ok.18.30 z michelle04, której bardzo serdecznie dziękujemy!:iloveyou: Michelle04 zawiezie ja do Brzegu, a tam przyjedzie po nią przyszła pani:loveu:. Czyli do domu dotrą późno w nocy i pewnie jakies wieści będą dopiero jutro.:lol: Quote
DuDziaczek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Erko Giga miala byc wykapana zostala czy nie :cool3: Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='erka']Tak, Gigunia wyjechała ok.18.30 z michelle04, której bardzo serdecznie dziękujemy!:iloveyou: Michelle04 zawiezie ja do Brzegu, a tam przyjedzie po nią przyszła pani:loveu:. Czyli do domu dotrą późno w nocy i pewnie jakies wieści będą dopiero jutro.:lol: bardzo bardzo sie cieszę że ona już w drodze :multi::multi: przywiązałam się do niej i to mnie tym bardziej cieszy :loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ewelina ty sie modl zeby Giga wykapana byla :cool3: Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no i co i co? wiadomo cos? jak gigunia przeszla podróż jak nowa pani jak domek?prosze piszcie jak cos wiecie bardzo sie przywiazalam do niej niestety tylko wirtualnie ale pokochalam ja bardzo i chce dla niej jak najlepiej :loveu: Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 dojechali????? szczęśliwie????? Quote
ewelinka_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 nie trzymajcie nas w niepewności :roll: co z Gigą dojechała już? zaraz chyba do Erki zadzwonię z tej niecierpliwości może będzie wiedziała coś o Gigusi :roll: Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ewelinko dzwon dzwon ja tutaj w wałbrzychu tyle kilometrów od was tez juz nie wytrzymuje i chodze z kata w kat tak sie niecierpliwie Quote
erka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wszystko ok!:lol:. Dojechała szczęśliwie, w samochodzie bardzo grzeczna, przynajmniej od Brzegu do Ostrzeszowa, bo wiadomości mam o d p.Pauliny, właścicielki Gigi. Noc spędziła spokojnie , a rano była juz na dosyc długim spacerku, gdzie na lince mogła sie wybiegać, pewnie wolałaby zupełnie bez ograniczeń,ale na razie to niemożliwe :shake:. Psi rezydenci, ON-ek i spaniel zdezorientowani i na razie zazdrośni, ale pewnie stosunki sie wkrótce ułożą. Teraz sunia śpi, musi troche odpocząć po tylu wrażeniach:lol:. Powiedziłam pani Paulinie,że jeszcze będę ja nękać telefonami, bo wiele osób jest zainteresowanych losem Giguni:razz:. Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 i co nie była przeciwna telefonom?mam nadzieje ze nie bo my wszyscy bardzo gigunie kochamy i martwimy sie o nia Quote
kika22 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Giguś wszystkiego naj w nowym domku!:multi: Badz szczesliwa!:lol: Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 słuchajcie niedlugo (nie zapeszam) bedzie mozna zmienic pierwszego posta i wpisac - juz w nowym domku!!! Quote
Polarna Legenda Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Strasznie sie cieszę.Giga-życzę ci wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts