Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja nieco się skomplikowała bo inteligentna ciotka fiona po raz kolejny źle zapisała numer :wallbash: i nikt się nie mógł dodzwonić do Michelle04....
Ja dziś dzwoniłam i dodzwoniłam się bez problemu...
Teraz trzymamy kciuki, żeby wszysko się udało i żeby Giga jutro była w swoim nowym domku...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Sytuacja nieco się skomplikowała bo inteligentna ciotka fiona po raz kolejny źle zapisała numer :wallbash: i nikt się nie mógł dodzwonić do Michelle04....
Ja dziś dzwoniłam i dodzwoniłam się bez problemu...
Teraz trzymamy kciuki, żeby wszysko się udało i żeby Giga jutro była w swoim nowym domku...

Fiona ważne że się dodzwoniłaś :p
trzymamy kciuki, napewno się uda, musi :loveu:

Posted

No tak , Fiona tylko pomyliła 6 z 9:cool3: i nic dziwnego,że dzwoniłyśmy z Miśką 79 dwa dni bez skutku.
Ale juz rozmawiałam z Michelle04 i prawdopodobnie zabierze jutro sunię do Brzegu. Piszę prawdopodobnie, bo jeszcze nie wiadomo , o której będzie w Kielcach, a co za tym idzie o której dotrze do Brzegu, bo tam ma dojechać przyszła właścicielka po Gigę. Mam nadzieję,że to nie będzie późno w nocy i wszystko sie uda.:lol:

Posted

Polarna Legenda napisał(a):
Trzymamy kciuki:multi:
A domek sprawdzony?

az mi sie ze szczescia łezki w oczach kręcą :bigcry:tak bardzo sie ciesze ale oby miala najlepszy domek na swiecie bo jak nikt na to w pelni zasluguje:loveu:

Posted

Tak, Gigunia wyjechała ok.18.30 z michelle04, której bardzo serdecznie dziękujemy!:iloveyou:

Michelle04 zawiezie ja do Brzegu, a tam przyjedzie po nią przyszła pani:loveu:.
Czyli do domu dotrą późno w nocy i pewnie jakies wieści będą dopiero jutro.:lol:

Posted

[quote name='erka']Tak, Gigunia wyjechała ok.18.30 z michelle04, której bardzo serdecznie dziękujemy!:iloveyou:

Michelle04 zawiezie ja do Brzegu, a tam przyjedzie po nią przyszła pani:loveu:.
Czyli do domu dotrą późno w nocy i pewnie jakies wieści będą dopiero jutro.:lol:
bardzo bardzo sie cieszę że ona już w drodze :multi::multi:
przywiązałam się do niej i to mnie tym bardziej cieszy :loveu:

Posted

no i co i co? wiadomo cos? jak gigunia przeszla podróż jak nowa pani jak domek?prosze piszcie jak cos wiecie bardzo sie przywiazalam do niej niestety tylko wirtualnie ale pokochalam ja bardzo i chce dla niej jak najlepiej :loveu:

Posted

Wszystko ok!:lol:. Dojechała szczęśliwie, w samochodzie bardzo grzeczna, przynajmniej od Brzegu do Ostrzeszowa, bo wiadomości mam o d p.Pauliny, właścicielki Gigi. Noc spędziła spokojnie , a rano była juz na dosyc długim spacerku, gdzie na lince mogła sie wybiegać, pewnie wolałaby zupełnie bez ograniczeń,ale na razie to niemożliwe :shake:. Psi rezydenci, ON-ek i spaniel zdezorientowani i na razie zazdrośni, ale pewnie stosunki sie wkrótce ułożą. Teraz sunia śpi, musi troche odpocząć po tylu wrażeniach:lol:.

Powiedziłam pani Paulinie,że jeszcze będę ja nękać telefonami, bo wiele osób jest zainteresowanych losem Giguni:razz:.