erendil Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 (edited) Zobaczymy czy zdjęcie wyjdzie :) no czyli się jednak czegoś nauczyłam :) Edited March 16, 2012 by erendil Quote
erendil Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wklejam kilka zdjęć z dzieckiem jak "maltretuje" Tarę, on jej podsuwa zabawki a Tara chyba myśli, że tego nie da się zjeść ale znosi to cierpliwie :) głaskanko :) Quote
erendil Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 a to Tina jej koleżanka, która jest do adopcji, może znacie kogoś zainteresowanego, odpowiedzialnego znającego się na rasie. Tina to taki mix husky-malamut :) Szukam dla niej domu bo gryzą się z Tarą, a była w pseudohodowli także nie jest zsocjalizowana z innymi psami i potrzebuje domu gdzie będzie jedynym oczkiem w głowie swego nowego pana :) Ma już wątek na dogomani i sforahusky ale domków brak Nie jest agresywna do ludzi ale nie toleruje innych psów. Quote
erendil Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 (edited) A tu tarusia znowu :) A tak poza tym co u Was, Darunia Puma jak Twoje psiaki? Ciekawe ile z Was jeszcze czasem tu zagląda? :) Najfajniejsze jest to, że nadal pomagacie psiakom i szacunek dla Was za to :cool3: Edited March 16, 2012 by erendil Quote
saga_86 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ależ dama zrobiła się z Taruni:lol: Kiedyś to takie wariackie psie dzieciątko;) Quote
erka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jak miło zobaczyć Tarunię:). Wielka szkoda, że nie dogadują sie z koleżanką:shake:. Niestety z adopcjami b.ciężko, ale gdybysmy coś wiedziały o zainteresowanym husky, to damy znać. Quote
erendil Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Fajnie, bardzo dziękuję. A tak Tara jest na pierwszy rzut oka "już" dorosła ale przy zabawie i na spacerach nadal jest świruskiem i psoty jej w głowie. :) na szybkości nic nie straciła i nadal mnie zaskakuje tym swoim pędem. Kiedy jeździłam z nią samochodem po lesie, a ona biegała obok to wyciągała 35km/h nie wiem czy to dużo ale dla mnie bomba:) Tina np. najszybciej biegł 20km/h Tarusia bije rekordy leśne ;) Quote
ewelinka_m Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wspaniale poczytać takie wieści :multi: Tarunia nadal nieziemsko cudowna :loveu: Quote
kika22 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Super, się czyta takie wiesci. Mam nadzieje, ze teraz fotki beda na bieżaco ;-) Quote
erendil Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 taaak postaram się żeby takiej przerwy kolejnej nie było ;) może uda mi się raz w miesiącu coś wkleić :) Quote
Recommended Posts