Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz tylko na dobranoc przesylam cieple buziaczki w mokry nochalek dla giguni i pozdrowienia dla erendil spijcie dobrze dziewczynki :loveu: a od rana gigunia marsz na pierwsza strone bo cos zniknelas nam z widoku papapa

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Od Erki , dowiedziałam się, że u Gigi wszystko w porządku , bardzo mnie to cieszy .:multi::multi::multi: Teraz czekamy na notki i fotki:evil_lol:. I nie gub adresu wątku, wrzuć do ulubionych i będziesz go miała zawsze pod ręką. Pozdrowionka:loveu:

Posted

Hehe :) Witam wszystkich i cieszę się, że forum jeszcze jest. Ogólnie miałam tę stronę w zakładkach i zawsze na nią klikałam no i pewnego dnia juz się nie wyświetliła, szukałam też w googlach i nic. No ale już wszystko OK Giga (teraz Tara) ma się dobrze a za niedługo wyślę fotki i napiszę więcej o tym małym rozbujniku :P

Posted

erendil napisał(a):
Hehe :) Witam wszystkich i cieszę się, że forum jeszcze jest. Ogólnie miałam tę stronę w zakładkach i zawsze na nią klikałam no i pewnego dnia juz się nie wyświetliła, szukałam też w googlach i nic. No ale już wszystko OK Giga (teraz Tara) ma się dobrze a za niedługo wyślę fotki i napiszę więcej o tym małym rozbujniku :P

najważniejsze, że już jesteście :sweetCyb::bigcool:
zdjęć wyczekuje z niecierpliwością, a Tara nadal tak ciągnie na smyczy? :diabloti:

Posted

Dobra :) Mam nadzieję, że teraz się uda (ja jak zwykle mam problem z wklejeniem zdjęć :P )

Na chwilę obecną tylko tyle. Nom a Tara jest kochana czasem tylko mi przykro kiedy pogryzie coś cennego (ważną nowiutką książke, telefon, pilot, torebkę... eh) ale nic nie poradzę w końcu widocznie czasem psina się nudzi :P Jest wielkim pieszczochem i uwielbia być przytulana (i wszyszscy kochają ją przytulac :) ) Codziennie rano i wieczorem jedzie ze mną do koników tam bawi się z innym pieskiem, a jak tylko czas pozwala popołudniami idziemy na spacer. Kotów nie goni :P Chociaż mają jej dość bo zawsze każdego musi wylizać (czego kotki zdaję się nie rozumieją :D ). Jak się z nią bawię to lubi podgryźć ale nigdy nie aż tak mocno żeby zrobić krzywdę. Na smyczy ciągnie nadal :))))

Posted

Dziękujemy erendil, piękne fotki:loveu:.
Betel, jak wróci , to się ucieszy, bo tak zawsze pytała mnie, czy cos wiem o Giguni:lol:.
Erendil, chyba muszę Ci wysłać bardzo prostą instrukcję wstawiania fotek:razz:.

Posted

aż łezka się w oku kręci...
ale tak się cieszę że ma taki uśmiechnięty pychol i ogon się huśta;)

p.s Erendil musisz kopiować ten ostatni link na samiuśkim końcu ze strony

tu jest bardzo fajna instrukcja: klik