betel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No, no Giga pieknieje z kazdą chwilą , a wilk też przystojniak!!!:lol: Ps. Bardzo ładne zdjęcia. Quote
darunia-puma Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 juz tylko na dobranoc przesylam cieple buziaczki w mokry nochalek dla giguni i pozdrowienia dla erendil spijcie dobrze dziewczynki :loveu: a od rana gigunia marsz na pierwsza strone bo cos zniknelas nam z widoku papapa Quote
betel Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Puki, puk Dziewczynki, co u Was słychać. Dogo juz chodzi więc czekamy na fotki i wieści:loveu: Quote
betel Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bardzo prosimy o nowe wieści , Giga to nasza pupilka:cool1: Quote
darunia-puma Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 dokladnie zgadzam sie z betel nie mozemy sie doczekac na wiesci od naszej myszki Quote
darunia-puma Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 betel mnie tez nie wiem co z gigunią czy ma dobrze czy jest szczesliwa....? Quote
darunia-puma Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 halo gigunia co sie z toba dzieje ? nie wiem co o tym myslec masz dobrze maleńka? Quote
betel Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Od Erki , dowiedziałam się, że u Gigi wszystko w porządku , bardzo mnie to cieszy .:multi::multi::multi: Teraz czekamy na notki i fotki:evil_lol:. I nie gub adresu wątku, wrzuć do ulubionych i będziesz go miała zawsze pod ręką. Pozdrowionka:loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :multi::multi: już nie mogę się doczekać fotek Gigi, bardzo jestem ciekawa co tam u mojej ulubienicy Quote
darunia-puma Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no ja już włosy rwałam z głowy co się dzieje ale jeśli wszystko ok to świetnie czekamy na zdjątka Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hehe :) Witam wszystkich i cieszę się, że forum jeszcze jest. Ogólnie miałam tę stronę w zakładkach i zawsze na nią klikałam no i pewnego dnia juz się nie wyświetliła, szukałam też w googlach i nic. No ale już wszystko OK Giga (teraz Tara) ma się dobrze a za niedługo wyślę fotki i napiszę więcej o tym małym rozbujniku :P Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 erendil napisał(a):Hehe :) Witam wszystkich i cieszę się, że forum jeszcze jest. Ogólnie miałam tę stronę w zakładkach i zawsze na nią klikałam no i pewnego dnia juz się nie wyświetliła, szukałam też w googlach i nic. No ale już wszystko OK Giga (teraz Tara) ma się dobrze a za niedługo wyślę fotki i napiszę więcej o tym małym rozbujniku :P najważniejsze, że już jesteście :sweetCyb::bigcool: zdjęć wyczekuje z niecierpliwością, a Tara nadal tak ciągnie na smyczy? :diabloti: Quote
darunia-puma Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 oj gigunia malutka jak dobrze dziewczynki ze jestescie juz z nami wiec tylko czekamy na wiesci i zdjatka giguni Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dobra :) Mam nadzieję, że teraz się uda (ja jak zwykle mam problem z wklejeniem zdjęć :P ) Na chwilę obecną tylko tyle. Nom a Tara jest kochana czasem tylko mi przykro kiedy pogryzie coś cennego (ważną nowiutką książke, telefon, pilot, torebkę... eh) ale nic nie poradzę w końcu widocznie czasem psina się nudzi :P Jest wielkim pieszczochem i uwielbia być przytulana (i wszyszscy kochają ją przytulac :) ) Codziennie rano i wieczorem jedzie ze mną do koników tam bawi się z innym pieskiem, a jak tylko czas pozwala popołudniami idziemy na spacer. Kotów nie goni :P Chociaż mają jej dość bo zawsze każdego musi wylizać (czego kotki zdaję się nie rozumieją :D ). Jak się z nią bawię to lubi podgryźć ale nigdy nie aż tak mocno żeby zrobić krzywdę. Na smyczy ciągnie nadal :)))) Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No i się nie udał :( ja nie wiem co robię źle.... :((((( Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Może podam linki gdzie są zdjęcia: http://img136.imageshack.us/my.php?image=cozaoknemte1.jpg http://img175.imageshack.us/my.php?image=brzuszekvh1.jpg Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pamiętam ona uwielbiała pieszczoty :loveu: zawsze pierwsza była do głaskania to zdjęcia ;) wygłaskaj ją proszę ode mnie po tym brzuchasku Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jeszcze te dwa jest taka słodka :) Jestem z niej dumna, zjednała sobie wszystkich członków rodziny a i znajomi nie mogą się nią nacieszyć :D (http://img352.imageshack.us/my.php?image=lezeyd9.jpg) (http://img107.imageshack.us/my.php?image=usiadlampe0.jpg) i z góry dziękuję za wklejenie ich tak jak trzeba :))) Quote
erendil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 i jeszcze to z jęzorkiem :) (http://img175.imageshack.us/my.php?image=jezorekqu9.jpg) Quote
erka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dziękujemy erendil, piękne fotki:loveu:. Betel, jak wróci , to się ucieszy, bo tak zawsze pytała mnie, czy cos wiem o Giguni:lol:. Erendil, chyba muszę Ci wysłać bardzo prostą instrukcję wstawiania fotek:razz:. Quote
DuDziaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Slicznosci :loveu: A mozna prosic o fotki z psimi przyjaciolmi :razz: ona tak fajniesie bawi z innymi psiakami :cool3: Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 aż łezka się w oku kręci... ale tak się cieszę że ma taki uśmiechnięty pychol i ogon się huśta;) p.s Erendil musisz kopiować ten ostatni link na samiuśkim końcu ze strony tu jest bardzo fajna instrukcja: klik Quote
Recommended Posts