Polarna Legenda Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cytat: Napisał ewelinka_m Darunia allegro nasza Gigunia ma i też narazie nic :shake: odpowiedzialny właściciel poszukiwany ! wiem ze odpowiedialny :-( ale gdzie oni wszyscy sa? :shake: [quote name='darunia-puma']wiem ze odpowiedialny :-( ale gdzie oni wszyscy sa? :shake: wszyscy odpowiedzialni właściciele są zapsieni po czubek głowy.:smile: Quote
Elkisz Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 U kogo wczesniej byla sunia? Dlaczego ja oddano? Gdzie dokladnie jest teraz? Quote
DuDziaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 teraz jest w DTpo sterylce i operacji oczka. niesety jej wlasciciwle nie byli na tyle dzieni zeby ja oddac oni ja wyzucili... :-( A osoba ktora ja wziela do siebie nie byla w stanei sie nia odpowiednio zapiekowac (czyt. zapewnic odpowiednio duzo ruchu i zabawy) Quote
erka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Giga po operacji już w pełni formy, zdążyła już troszkę narozrabiać i podczas krótkiej nieobecności p.Ani w domu odgryźć cos tam od opuszczania żaluzji i pozwalać kwiatki z parapetu:mad:.Od wczoraj nasza znajoma zabiera ją do pracy i przyprowadza wieczorem do p.Ani, bo boimy sie jeszcze dać ją z powrotem na działkę. A u p.Aniw domu już nastęopne dwie suki po sterylce, Nana i Boksa. Dzisiaj dzwoniła kobieta z Kielc, pytała o Gige, miała ja oglądać, ale się nie pojawiła. Może i dobrze, bo i tak nic by z tego nie było, bo blok, 9-letni syn, który pewnie miał się zajmować sunią, nie wiem, czy by sobie poradzili. Quote
andzia69 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Elkisz']U kogo wczesniej byla sunia? Dlaczego ja oddano? Gdzie dokladnie jest teraz?[/quote] Historia w skrocie: Mieszkała w Tokarni, porzucona, głodna, jak to ludzie na wsi boją się dać psu jeść bo nie daj boże się przybłąka i nie odejdzie :shake: .. na wewnętrznej stronie ud miała sporą rankę, przeskakiwała jakieś 3 dni temu przez ogrodzenie czy jakąs siatkę.. Trafila do nas, na dzialkę, gdzie próbujemy przetrzymywać psiaki - u nas nie ma dt normalnych - niestety:placz: Byla wyadoptowana - po 3 czy 4 dniach wrocila - jak zostawała sama w ogródku probowala przechodzic przez siatkę. Ona potrzebuje zainteresowania i normalnego wychowania...widać tego nikt jej nie dal, a z braku laku dobre...wycieczki po okolicy, a że przy okazji można wpasć pod auto, rozerwać to i owo o siatkę.... To tak było w skrocie.... Quote
erka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Elkisz, Giga błakąła sie pod Kielcami. Nie wiemy , czy komus zginęła, czy została wyrzucona. Niedawno poszła do adopcji, ale kobieta oddała ja chyba po 3 dniach, stwierdzając, że nie może sobie poradzić, bo sunia przeskakuje przez płot. Sunia mieszkała oczywiście w domu, ale w dzień jak tylko zostawała sama w ogrodzie próbowała uciekać. No cóz zabrakło cierpliwości, może znajomości wymagań tych psów. Dwa dni temu miała sterylkę i operację oczka/podwijająca sie powieka/. Będzie musiała niestety juz wrócić na działkę, bo nie ma nawet gdzie ja zbyt długo przterzymac. Quote
Elkisz Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 O ile zrozumialam,to sunia jest z kielc i obecnie tez przebywa w kielcach? Wiec czemu jest podane konto ostrodzkie-na zbiorke dla tej suni???:crazyeye: Quote
kika22 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Giga bedzie w piatkowych anonsach! Oby jak najszybciej trafiła do super domku! Quote
erka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Elkisz, a gdzie takie konto jest podane?:roll: Sunia oczywiście jest w Kielcach. Quote
darunia-puma Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='erka']Elkisz, a gdzie takie konto jest podane?:roll: Sunia oczywiście jest w Kielcach.[/quote] cieszymy sie tutaj w wałbrzychu ze gigunia dobrze sie czuje po zabiegach przykre ze niestety nie ma cieplego i cierpliwego domu ale moze po tych anonsach cos ruszy ? oby...oby...:shake::-( Quote
andzia69 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Elkisz']O ile zrozumialam,to sunia jest z kielc i obecnie tez przebywa w kielcach? Wiec czemu jest podane konto ostrodzkie-na zbiorke dla tej suni???:crazyeye:[/quote] To konto jst na AFN i w większosci przypadków na to konto zbierane są fundusze na pomoc dla psów! Quote
darunia-puma Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='erka']Sliczna Giga nadal czeka na dom!!!:-([/quote] podnosze nasza gigunie!:placz: wczoraj bylam na allegro i niestety nic sie nie ruszyło CZY CI LUDZIE SA SLEPI?:shake: Quote
andzia69 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 no niestety - nikt Gigusi nie chce:placz::placz::placz: Quote
erka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nasza znajoma, która zabierała na cały dzień Gigę wyjeżdża i sunia będzie musiała wrócić na działkę, a oczko jeszcze nie całkiem zagojone, szwy po sterylce jeszzce nie zdjęte, ale nie ma wyjścia:-(. Quote
ewelinka_m Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='erka']Nasza znajoma, która zabierała na cały dzień Gigę wyjeżdża i sunia będzie musiała wrócić na działkę, a oczko jeszcze nie całkiem zagojone, szwy po sterylce jeszzce nie zdjęte, ale nie ma wyjścia:-(.[/quote] :shake: szkoda...ale będziemy po nią przychodzić na spacery, jak się wymęczy może przestanie przeskakiwać.. Quote
darunia-puma Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ewelinka_m']:shake: szkoda...ale będziemy po nią przychodzić na spacery, jak się wymęczy może przestanie przeskakiwać..[/quote] ewelinko m zabierz gigunie za mnie na spacer i ja mocno ucałuj bardzo chcialabym mieszkac blizej i miec ja obok i moc ja po prostu przytulic ale zrob to za mnie prosze i ucaluj ja najmocniej jak tylko mozesz...:-( Quote
ewelinka_m Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='darunia-puma']ewelinko m zabierz gigunie za mnie na spacer i ja mocno ucałuj bardzo chcialabym mieszkac blizej i miec ja obok i moc ja po prostu przytulic ale zrob to za mnie prosze i ucaluj ja najmocniej jak tylko mozesz...:-([/quote] Darunia oczywiście,że to zrobię, już w niedziele.. szepnę jej że to od Ciebie, że to Ty tak mocno o niej pamiętasz i myślisz.. Quote
darunia-puma Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ewelinka_m']Darunia oczywiście,że to zrobię, już w niedziele.. szepnę jej że to od Ciebie, że to Ty tak mocno o niej pamiętasz i myślisz..[/quote] bardzo ci dziekuje nawet nie wiesz ile to dl amnie znaczy :placz: nie pogodzilam sie jeszcze z tym ze gdyby nie te kobiety ona bylaby ze mna :placz: ciagle rycze cienka d...ze mnie ale ona jest dla mnie po prostu taka wazna...:placz: Quote
kika22 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Giga jest na alegratce i w krakvecie!:loveu: Natomiast nie było jej w dzisiejszych anonasach!:mad: Bedziemy ogłaszać dalej, aż do momentu nowego domku:lol:! Quote
DuDziaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hehe jesli to zazut do mnie to sorki bardzo widac musze zaczac dzwonic do tych cholernych anonsow bonapisalam o 3 psach gidze sawci i poki a tu niema w taki razie :angryy: dbra trudno bede musiala dzwonic... ale oni kurcze i tak mi nei wstawia ogloszen wszystkich bo sie wsciekaja bardzo jak maam chyba wiecej niz 3 czy jakas tam okreslona liczbe psow no neiwiem... nooo ale w zamian giguni zaraz ogoszeniaporobie :loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dobra to giga ma... ojej gumtree petworld pajeczyna pineska ogloszenia tajds :roll: Quote
Recommended Posts