Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

Posted

Mieszkała w Tokarni, porzucona, głodna, jak to ludzie na wsi boją się dać psu jeść bo nie daj boże się przybłąka i nie odejdzie :shake: ..
na wewnętrznej stronie ud miała sporą rankę, przeskakiwała jakieś 3 dni temu przez ogrodzenie czy jakąs siatkę..
Pani, która dokarmiała (chyba) sunię chciała ją dac do schroniska ale po telefonie tam schronisko stwierdziło, że jej nie weźmie bo to nie ich rejon...
po czym zadzwoniła do naszej niezastąpionej P.Elwiry, która z braku miejsc
nie miała suni gdzie ulokować :shake: ale w końcu wzięła ją na działkę bo sunia jej spać nie dawała ;-)

Sunia ma tez entropium - będzie musiala miec zrobiony zabieg. Gdyby ktoś chcial suni dac nowy domek albo wspomoc finansowo to prosimy!!!

Wpłat można dokonywać na konto AFN, z dopiskiem "psy z Kielc".

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Ma okolo roku i jest duuża!:p W związku z tym dostala imie Gigi - od giganta!:lol:

A to ona:

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam taki bannerek, który łaczy się z tym wątkiem i wstawiłam do swojego podpisu, jeśli ktoś ma ochotę z niego skorzystać , bardzo proszę:oops:

Może być jeszcze taki:oops:

lub taki, wszystkie mają hiperłącza do wątku wystarczy je skopiować i wkleić do podpisu. To tyle, skończyły mi sie na dziś pomysły:razz:

Posted

nie jest oczywiście az tak bardzo wysoka, jak widac na zdjęciu P.Elwirze sięga do kolana ;) a z t gigantyczna troszkę przesada :evil_lol: ale co prawda to prawda największa jest z działkowych psiaków, jutro sie przejdę, porobię nowe zdjęcia i zmierze ja nawet coby watpliwosci nie bylo :p

Betel banerki są śliczne

Posted

Dzięki Ewelinko,ciesze sie ,że Ci sie podobały. A wracając do Gigi, mnie ona też nie wydaje się taka wielka , choć z pewnością do maluchów nie należy. Ma masywną czaszkę i grube mocne łapy, ale jest wychudzona. Na pewno będzie większa, jak nabierze ciała.

Ps. Zapraszam Cię do obejrzenia moich futrzaczków na wątku Inki ( adres w moim podpisie)

Posted

Sunieczka bardzo miła, spokojna. Ma wilczy apetyt, więc szybko nadrobi zaległości:p .
Chyba nie była nigdy w budzie, bo nie za bardzo chciała wejść do budy na działce.

Posted

Biorą bezmyślnie huski , bo są piękne, a jako szczeniaczki wygladają przeuroczo , nie zdąjc sobie z tego sprawy,że to psy o specyficznych wymaganiach i potrzeba im mnóstwo ruchu. Potem, jak podrosną stają się kłopotliwe i koniec miłości. Fora ze dwora:mad: :diabloti:

Posted

Zwykle biora je ludxzei ktorzy w zyciu niemieli psa i tak sie to konczy.. ja bym osobiscie nie wziela chaszczaka nawet niechodzi o o ze w boku mieszkam ale o to ze wuiem ze moglabym sobie z zachowaniami i tempreramentem tegopsa nie pradzic :(

Posted

Nom sporawa ;D Ale ma zapedy do wluczegostwa...
jak byla puszczona na boisku (ze smycza oczywiscie) to pobyla obok nas pobyla a zaraz jest kawalek dlaej z glowa wpatrzona w dal...
Ona sie zachowuje jakby szla na poszukiwania SWOJEGo czlowieka!!!
Nam mowi jestescie super dzieki ze sie zaiopiekowaliscie ale ja juz musze isc....

Posted

Piękna suzcka szuka domku!:lol:

Mi tez ona wygląga mix malamuta. A ta rasa ma chyba "ucieczki" we krwi.
Zresztą ją trzba dać komuś kto bedzie znał się na specyfikę tej rasy, bo inaczej mogą być kłopoty. Ucieczki i niszczyścielstwo w domku, kiedy nie bedzie mieć odpowiedniej dawki ruchu.