betel Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jutro ogłosze Gigę i inne psiaki na "przydziałowych stronkach" , bo w tym tygodniu nie miałam zupełnie czasu:shake: Quote
kika22 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dudziaczku nie złość się na anonse! Bo złość piękności szkodzi! Ja też teraz dałam ok 7 ogłoszeń i było chyba tylko trzy! I to nie wiem czy moje, bo skoro ty też dawałaś!;) Quote
DuDziaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wiesz ja dajeogloszenia 5 zdan ukazuje sie 1 moze 2 :angryy: Quote
darunia-puma Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dziewczynki podnosze nasza gigunie do czasu az znajdzie sie dla niej kochajacy domek:-( tyle staran i nic ...:shake: musimy wiezyc Quote
erka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gigunia dzisiaj prezentowała się na kieleckiej paradzie psów, ale nikt nawet o nia nie zapytał:-(. A wogóle to jeszcze teraz schudła po tej sterylce i ma bardzo kiepski apetyt:shake:. Quote
andzia69 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 ta psica nie ma szczęścia:placz::placz::placz: Quote
DuDziaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Erko z tym apetytem nie przesadzaj na paradzie wchlonela 2 kanapki :evil_lol: Quote
Polarna Legenda Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='erka'] A wogóle to jeszcze teraz schudła po tej sterylce i ma bardzo kiepski apetyt:shake:. To minie.Zazwyczaj po sterylce apetyt jest wiekszy(i tendencje do tycia niestety też). Giga potrzebuje domu!!!!! Quote
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hpne tlko ludzim sie podobala ale nikt jeje nie chcial :-( Quote
erka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Naprawdę nie wiemy co zrobic z Gigą, niestety już musiała wrócic na działkę:placz:. Jak teraz zacznie znowu przeskakiwać,to nie wiem , jak to się skończy. To jest przy b. ruchliwej ulicy. Czy nie ma dla niej ratunku?:-(:-(:-( Quote
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kurcze a nie mozna tam jakos podwyrzszys tej furtki... abo jakis desek polozyc no sama niewiem ona jak przeskoczy przez 1 i bedzie chciala prze 2 ... Quote
darunia-puma Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 tak mi przykro ze malutka musiala wrócic na działke oby sobie tam nic nie zrobila ale nadal nie rozumiem dlaczego nikt nawet nie probował sie nia zaopiekowac albo przynajmniej zainteresowac na tej paradzie:shake: Quote
ewelinka_m Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 erka napisał(a):Gigunia dzisiaj prezentowała się na kieleckiej paradzie psów, ale nikt nawet o nia nie zapytał:-(. A wogóle to jeszcze teraz schudła po tej sterylce i ma bardzo kiepski apetyt:shake:. Erko a wiesz, że jak wróciłyśmy z P.Elwirą na działkę, to nawet zaczęła wcinać zarówno suchą karmę jak i mięsko z ryżem. Darunia, przekazałam Giguni i wygłaskałam ją od Ciebie. Niedługo idziemy na działkę z Misiek79:loveu: wyprowadzimy Gigę na dłuższy spacer.. Quote
Marlena:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dziewczyny..ja mam chętnego na "wilka" albo "charta" ,ale to jest w Tarnobrzegu i pan musiałby go zobaczyć osobiście :razz:...To nasi znajomi,bywamy tam przynajmniej raz w miesiącu (bo obok jest stadnina:eviltong:)....Psica miałaby wieeelki wybieg,mieszkałaby w budzie niestety,ale nie miałaby źle...miałaby co jeść,z kim się bawić,gdzie biegać...noi w budzie nie byłoby chyba aż tak zimno. Szukam czegoś w okolicach,ale jak narazie jak na złość nic odpowiedniego nie ma :razz:...a domek super,są tam dwa małe psy,kury,konie,gołębie,kaczki, króliki itp. :lol:...Domek po lasem...cudo normalnie:loveu:. Quote
ha_dwa_o Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie wiem jak w przypadku Gigi ale kury, gołębi, kaczki, króliki+husky lub huskopodobny to często kiepskie połączenie. Quote
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Treba by sprawdzic jak sie Giga ma do zwierzyny :eviltong: Quote
erka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tego, to raczej nie jesteśmy w stanie sprawdzić:cool3:. Myślę, że to byłoby świetne miejsce dla Giguni. Czy ona rzeczywiście nie nadawałaby się do takiego zwierzyńca? Quote
ewelinka_m Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja się o nią bardzo martwię :shake: Ciągle przeskakuje przez to ogrodzenie z działki, jak byłyśmy z Anią z innymi psami na spacerze kilka razy przeskoczyła :-( Ale może nie będzie tak źle z innymi zwierzakami na paradzie co prawda na świnkę morską reagowała z zaciekawieniem ale nie wykazywała żadnych agresywnych ruchów Quote
erka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Marlena, a jak z ogrodzeniem u tych państwa, czy mają dobre i wysokie? Quote
Polarna Legenda Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ewelinka_m napisał(a): Ale może nie będzie tak źle z innymi zwierzakami na paradzie co prawda na świnkę morską reagowała z zaciekawieniem ale nie wykazywała żadnych agresywnych ruchów Psy nie reagują agresywnie na posiłek:evil_lol:;) trzeba koniecznie sprawdzic jak Giga traktuje inne zwierzęta,jeśli nie teraz to napewno w przyszłości takie informacje będą potrzebne. Quote
darunia-puma Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dziekuje za wysciskanie ode mnie giguni :loveu: na swieta (oby oczywiscie do tego czasu znalazla ukochany domek) przesle wam dla malutkiej jakas paczuszke ze smakołykami. wiecie co nie wyobrazam sobie giguni w budzie mieszkajacej ona potrzebuje domku i ciepla...no nie wiem a co do zwierzaczków to moja shilla (czechosłowacki wilczak-mix)i seth (malamut-mix) sa podobne do giguni nie sa w stanie zyc niestety z kurkami zajaczkami czy gaskami-to sa psy jakby nie patrzec pierwotne w wiekszej lub mniejsze domieszce i skonczyloby sie to krwawa jatka.nie wiem jak giga ale moze byc podobnie obym sie mylila:shake: bo chce dla niej jak najlepiej ale od kilku tygodni sledze jej zycie i jest potwornie podobna do shilli :roll: Quote
erka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niestety dzisiaj dowiedziałam sie ,że miejsce dla suni, na które po cichu liczyłam , niestety nieaktualne:shake:. Co będzie z Gigą??? Quote
Recommended Posts