Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Niestety dzisiaj dowiedziałam sie ,że miejsce dla suni, na które po cichu liczyłam , niestety nieaktualne:shake:.

Co będzie z Gigą???

tak mi przykro ze znowu nie wyszło...:-( gigunia podnosze!!!

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny , cierpliwości , Giga już jest "poogłaszana", gdzie się tylko da, musi sie w końcu coś znaleźć. Jak to mówią: "Do trzech razy sztuka!" A teraz ma większe szanse, bo jest zdrowa. I to już plus. Uszy do góry i zaciskamy kciuki;)

Posted

Giga uciekaj do góry!:loveu:
Tam dziewczyny podrzucą Ci linkę na spacerki, abyś mogła chciaż troszkę poczuć swobody, ale nie uciec!
Masz tylko 10 metrów!!!!!!!!!

Posted

kika22 napisał(a):
Giga uciekaj do góry!:loveu:
Tam dziewczyny podrzucą Ci linkę na spacerki, abyś mogła chciaż troszkę poczuć swobody, ale nie uciec!
Masz tylko 10 metrów!!!!!!!!!

Kika :loveu:

Gigusia napewno znajdzie domek, tylko własciciel jeszcze o tym nie wie :cool1:

Posted

erka napisał(a):
Dziewczyny robią wielką kampanię ogłoszeniową , starają się bardzo, ale na razie nikt sie nie poznał na urodzie i charakterze Giguni:-(

bo ludzie są ślepe i gluche!!!

Posted

Daruniu Gigunia wczoraj byla na ponad 2 gozinnym spacerku :cool3: wraz z kolezanka boxa :loveu: Bawily sie swietnie i co najwazniejsze lataly bez smyczek.
Chowalaysmy sie z ewelinkom m a one nas znajdywaly i dostawaly ciasteczka :lol: Takie posluszne!!! Boxa pod koniec spaceru juz sie kladla bo sil nie miala :roll:

Posted

Tyle ogłoszeń i nic!:placz::placz::placz:
Giga bez przerwy przeskakuje przez bramkę na drugą stronę działki , gdzie jest maleńki skrawek podwóreczka.Stoi tam ,nawet nie ma gdzie się schować, z powrotem nie może skoczyć, bo drzewo zasłania tą furtkę.:-(

Posted

nowe zdjęcia;)
Zdjęcia Gigi i Boksy:
moje ulubione z Gigowej sesji::loveu:

a tak nas witała: suczydło moje kochane, coparwda troszkę gorzej było jak jeszcze Boksa mnie dopadła i obie na mnie skakać zaczęły :roll:

z Patrycją vel. DuDziaczkiem w szalonym pędzie

i z Boksą:

i na chwilę obecną to na tyle, reszta później ;)