darunia-puma Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 erka napisał(a):Niestety dzisiaj dowiedziałam sie ,że miejsce dla suni, na które po cichu liczyłam , niestety nieaktualne:shake:. Co będzie z Gigą??? tak mi przykro ze znowu nie wyszło...:-( gigunia podnosze!!! Quote
DuDziaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gigapodobnojuz bez wyslikuprzeskakuje przez 1 furtkeobysie za 2 nie wziela... Quote
betel Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dziewczyny , cierpliwości , Giga już jest "poogłaszana", gdzie się tylko da, musi sie w końcu coś znaleźć. Jak to mówią: "Do trzech razy sztuka!" A teraz ma większe szanse, bo jest zdrowa. I to już plus. Uszy do góry i zaciskamy kciuki;) Quote
kika22 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Giga uciekaj do góry!:loveu: Tam dziewczyny podrzucą Ci linkę na spacerki, abyś mogła chciaż troszkę poczuć swobody, ale nie uciec! Masz tylko 10 metrów!!!!!!!!! Quote
ewelinka_m Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kika22 napisał(a):Giga uciekaj do góry!:loveu: Tam dziewczyny podrzucą Ci linkę na spacerki, abyś mogła chciaż troszkę poczuć swobody, ale nie uciec! Masz tylko 10 metrów!!!!!!!!! Kika :loveu: Gigusia napewno znajdzie domek, tylko własciciel jeszcze o tym nie wie :cool1: Quote
kika22 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Gigusia uciekamy na góre! Ewelinko wygłaskaj ode mnie sunie! Quote
Fiona.22 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 W niedzielę jak będe mieć chwilę czasu powiesze u mnie w lecznicy fotki Giguni. Może komus wpadnie w oko... Quote
darunia-puma Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 gigunia moje słoneczko szybciutko wedruj na sama góre na pewno znajdzie sie dla małej cieple dobre miejsce w jakis kochanym domku trzymamy kciuki za nasza niunie!!! daria&shilla&seth Quote
erka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dziewczyny robią wielką kampanię ogłoszeniową , starają się bardzo, ale na razie nikt sie nie poznał na urodzie i charakterze Giguni:-( Quote
andzia69 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 erka napisał(a):Dziewczyny robią wielką kampanię ogłoszeniową , starają się bardzo, ale na razie nikt sie nie poznał na urodzie i charakterze Giguni:-( bo ludzie są ślepe i gluche!!! Quote
DuDziaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 kurcze moze ktos nagle dowidzi gige sposrod psiego nieszczescia!!!! :placz: Quote
saga_86 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gigunia to przepiękna sunia o najwpanialszym, super łagodnym charakterze. Nie rozumiem dlatego jeszcze żaden domek się nie zgłosił:roll: Quote
erka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 PIękna sunia, przyjazna, łagodna,potrzebuje odpowiedzialnego właściciela prowadzącego aktywny tryb życia. Quote
darunia-puma Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 dziewczynki miejmy nadzieje ze szybko sie znajdzie domek juz sa przymrozki i na dzialce tez jest zimno na razie oczywiscie podnosze na pierwsza i jak zwyle prosze ucalowac ode mnie gigunie :loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Daruniu Gigunia wczoraj byla na ponad 2 gozinnym spacerku :cool3: wraz z kolezanka boxa :loveu: Bawily sie swietnie i co najwazniejsze lataly bez smyczek. Chowalaysmy sie z ewelinkom m a one nas znajdywaly i dostawaly ciasteczka :lol: Takie posluszne!!! Boxa pod koniec spaceru juz sie kladla bo sil nie miala :roll: Quote
weszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nikt się Gigą nie interesuje???? Nie do wiary :( Quote
betel Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dziś ktoś na Allegro zaznaczył Gige jako obserwowaną.Trzymam kciuki:cool3: Quote
erka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Trzymamy kciuki, bo strasznie biedna jest ta Gigunia:shake:. Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Giga po nowy domek- HOP ! Obys szybko znalazla szczescie w jakims malamucim stadzie ;) =* Quote
erka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tyle ogłoszeń i nic!:placz::placz::placz: Giga bez przerwy przeskakuje przez bramkę na drugą stronę działki , gdzie jest maleńki skrawek podwóreczka.Stoi tam ,nawet nie ma gdzie się schować, z powrotem nie może skoczyć, bo drzewo zasłania tą furtkę.:-( Quote
ewelinka_m Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 nowe zdjęcia;) Zdjęcia Gigi i Boksy: moje ulubione z Gigowej sesji::loveu: a tak nas witała: suczydło moje kochane, coparwda troszkę gorzej było jak jeszcze Boksa mnie dopadła i obie na mnie skakać zaczęły :roll: z Patrycją vel. DuDziaczkiem w szalonym pędzie i z Boksą: i na chwilę obecną to na tyle, reszta później ;) Quote
Coffee&Nera Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ewelinko m- jezeli by sie dalo to rozglosze wsrod znajomych malamuto-haszczarzy o Gidze... moze to pomoze znalesc jej nowy dom... ;) Quote
Recommended Posts