DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niesety erko mam za daleko.... :shake: iskola konczy sie o14... :angryy: moze ewelinka ale ona chyba tez raczej po szkole... Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 erka napisał(a):Giga już jest u p.Ani w domu , wykąpana:lol:. Jutro ma miec zabieg na oczku, jezeli się uda , to też sterylkę. Jest tylko problem, p.Ania nie może jej wyprowadzać, kto będzie mógł pomóc w spacerach z Gigą i o której godzinie? jak już mówiłam, spacerki mogę wziąć na siebie ;) tylko z porannym może być gorzej :roll: więc ja mogę tak: ok. 16 postaram się po nią przybyć jeszcze dziś i nie wiem może o 19-20? :cool1: także jutro ok. 10 mogę po nią być i popołudniem z Dudziaczkiem (tak?) a resztę się też uzgodni ;) tylko Erko jak byś mogła uprzedzić p.Anię, żeby była a ja o 16 napewno będę Quote
DuDziaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Pewnie ewelinka dawno nie spedzalysmy 4 godzin na dzialce... :evil_lol: przypomne ci ze jutro wychodzimy z wszystkimi!! psami... no chyba ze ktores cielsko sie uprze na amen :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wróciłam właśnie od P.Ani znaczy ciut wcześniej :razz: jutro z Gigą wychodze o 15 i 19:30' dzisiaj nie byłam, gdyż Giga od weta wróciła o 19 z P.Elwirą, oczko i sterylka zostało zrobione Quote
saga_86 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No i bardzo dobrze,że udało sie zrobić sterylkę. Mam nadzieję,że dobrze sie teraz Gigunia czuje:razz: Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to jeszcze domek w pakiecie i będzie miodzio! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dobrze się chyba czuje, przyszła i od razu usnęła pod stołem Od-Nowa żeby tak było :loveu: Quote
erka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ewelinko_m, dzięki ,że można na Ciebie liczyć:calus:. Przepraszam,że nie uprzedziłam p.Ani,że przyjdziesz dzisiaj, ale dopiero teraz przeczytałam Twojego posta:cool1:. Zaraz będę dzwonic do Elwiry, to dowiem się , jak tam Giga. Quote
DuDziaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hihi i jak tam gigiunia sie czuje :roll: Quote
ewelinka_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 erka napisał(a):Ewelinko_m, dzięki ,że można na Ciebie liczyć:calus:. Przepraszam,że nie uprzedziłam p.Ani,że przyjdziesz dzisiaj, ale dopiero teraz przeczytałam Twojego posta:cool1:. Zaraz będę dzwonic do Elwiry, to dowiem się , jak tam Giga. Nie szkodzi, sama zadzwoniłam jak byłam pod domem :cool1: Gigunia przyszła strasznie zmęczona i odrazu chciała się pchać na kanapę do P.Ani :evil_lol: ale zrobiliśmy jej posłanko pod stołem i cały czas tam leżała, dzisiaj do niej pójdę, na 15 się umówiłam zobaczę jak się będzie czuła i uzgodnimy dalsze spacerki, ja tak jak mówiłam na tygodniu z samego rana odpadam, ale P.Ania mówiła ze z porannymi sobie da rade także ja po powrocie ze szkoły i po 19-20 będee po nią przychodziła Quote
darunia-puma Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 myszki moje w czasie gdy gigunia miala wczoraj zabieg moj seth rowniez lezal na stole operacyjnym i miał kastracje i usuniecie wilczego pazura czyli spali w tym samym czasie moze takze wspólnie śnili.... Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 nikt nie zaglada do bidulki:shake: zadnych domkow na horyzoncie:shake::shake: takie to już nasze świetokrzyskie sk..nskie spoleczenstwo:angryy: Quote
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 GiGuni oczko b.ladnie sie goi bylam dzis wyprowadzic ja z ewelinoko na popoludniowy spacerek :cool3: kochana sunieczka z niej caly czyas si do pieszczenia ustawia :loveu: Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Taka kochana i śliczna suczka i chętnych nie ma... :( Quote
darunia-puma Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 weszka napisał(a):Taka kochana i śliczna suczka i chętnych nie ma... :( jak tylko mogę najmocniej PODNOSZE NASZA MAŁA DZIEWCZYNKĘ:-( Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Darunia a ty 3 haszczka moze bys nie chciala :roll: DOMEK POTRZEBNY!!!! Quote
darunia-puma Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 NAPISZCIE DZIEWCZYNKI JAK SIE ANIOŁEK CZUJE PO STERYLCE BO MÓJ SETH NIE NAJLEPIEJ A DO TEGO TA JEGO ŁAPKA:shake: MARTWIE SIE O NIEGO A MYŚLAMI JESTEM JESZCZE Z WAMI I KOCHANĄ GIGUNIĄ :-( Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Darunia czuje sie dobrze na ranke coprawda niepatrzylamale miala sile chodzic dopieszczotek sie nadstawiala oczko ladnie sie goi ogolnie super tylko domku brak.-.. Quote
ewelinka_m Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 darunia-puma napisał(a):NAPISZCIE DZIEWCZYNKI JAK SIE ANIOŁEK CZUJE PO STERYLCE BO MÓJ SETH NIE NAJLEPIEJ A DO TEGO TA JEGO ŁAPKA:shake: MARTWIE SIE O NIEGO A MYŚLAMI JESTEM JESZCZE Z WAMI I KOCHANĄ GIGUNIĄ :-( Darunia trzymam kciuki za Twojego setha. Giga czuje się dobrze, mimo przebycia zabiegu ciągle ma niespożyte zapasy energii, biegała by, spacerowała ale niechciałam jej zbyt forsować także na dłuższy spacer wezme ją na tygodniu jak wydobrzeje do końca ;) w ogóle po niej nie widać żeby miała jakiś zabieg łobuziak, w domu ciągle się kręci ale pozatym jest grzeczniutka :loveu: spacery z nią to czysta przyjemność sprawia wrażenie jakby całe życie chodziła na smyczy dosłownie, pięknie chodzi przy nodze jak zobaczyła innego pieska (huskiego)troszkę się wystraszyła przy okazji właściciele się nad nią zachwycali a Giga schowała się za mnie :cool1: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oj moja kochana gigunia a jaki ma teraz lysutki brzusio :loveu: Quote
weszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wspaniała suczka :loveu: musi znaleźć takich samych wspaniałych opiekunów! Quote
andzia69 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Sunia po operacji dochodzi do siebie...tylko domku nie ma:shake: Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nic tylko calowac ten jej wygolonnz brzusio!! :loveu: Quote
darunia-puma Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 DuDziaczek napisał(a):Nic tylko calowac ten jej wygolonnz brzusio!! :loveu: Oj DuDziaczku chciałabym ją wziąć nawet nie wiesz jak bardzo a myślisz ze po co ja tu cały czas zaglądam?:-( bo mimo tego że jej nie znam osobiście jest mi bardzo bliska i może nie uwieżysz ale na swój sposób za nią tęsknie:-( i gdybym miała środki finansowe i nie musiała się martwić o pracę i w końcu się przeprowadziła do mieszkania które za kilka miesięcy będzie moje to nawet chwili bym sie nie zastanawiała ale tak jak jest teraz... ?:-( miłości jest we mnie do tych psiaków tak dużo że na pewno moge oddać serce jeszcze nie jednemu :-( Quote
kika22 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Giga szuka domku? Który lubi aktywnie spedzac czas wolny? Quote
Recommended Posts