Jump to content
Dogomania

Kielce - mlodziutka mix malamuta - JUŻ W SWOIM NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Giga już jest u p.Ani w domu , wykąpana:lol:. Jutro ma miec zabieg na oczku, jezeli się uda , to też sterylkę.

Jest tylko problem, p.Ania nie może jej wyprowadzać, kto będzie mógł pomóc w spacerach z Gigą i o której godzinie?

jak już mówiłam, spacerki mogę wziąć na siebie ;)

tylko z porannym może być gorzej :roll:
więc ja mogę tak:
ok. 16 postaram się po nią przybyć jeszcze dziś
i nie wiem może o 19-20? :cool1:
także jutro ok. 10 mogę po nią być i popołudniem z Dudziaczkiem (tak?)
a resztę się też uzgodni ;)
tylko Erko jak byś mogła uprzedzić p.Anię, żeby była a ja o 16 napewno będę

Posted

Ewelinko_m, dzięki ,że można na Ciebie liczyć:calus:. Przepraszam,że nie uprzedziłam p.Ani,że przyjdziesz dzisiaj, ale dopiero teraz przeczytałam Twojego posta:cool1:.
Zaraz będę dzwonic do Elwiry, to dowiem się , jak tam Giga.

Posted

erka napisał(a):
Ewelinko_m, dzięki ,że można na Ciebie liczyć:calus:. Przepraszam,że nie uprzedziłam p.Ani,że przyjdziesz dzisiaj, ale dopiero teraz przeczytałam Twojego posta:cool1:.
Zaraz będę dzwonic do Elwiry, to dowiem się , jak tam Giga.

Nie szkodzi, sama zadzwoniłam jak byłam pod domem :cool1:
Gigunia przyszła strasznie zmęczona i odrazu chciała się pchać na kanapę do P.Ani :evil_lol:
ale zrobiliśmy jej posłanko pod stołem i cały czas tam leżała, dzisiaj do niej pójdę, na 15 się umówiłam zobaczę jak się będzie czuła i uzgodnimy dalsze spacerki, ja tak jak mówiłam na tygodniu z samego rana odpadam, ale P.Ania mówiła ze z porannymi sobie da rade także ja po powrocie ze szkoły i po 19-20 będee po nią przychodziła

Posted

darunia-puma napisał(a):
NAPISZCIE DZIEWCZYNKI JAK SIE ANIOŁEK CZUJE PO STERYLCE BO MÓJ SETH NIE NAJLEPIEJ A DO TEGO TA JEGO ŁAPKA:shake: MARTWIE SIE O NIEGO A MYŚLAMI JESTEM JESZCZE Z WAMI I KOCHANĄ GIGUNIĄ :-(

Darunia trzymam kciuki za Twojego setha.
Giga czuje się dobrze, mimo przebycia zabiegu ciągle ma niespożyte zapasy energii, biegała by, spacerowała ale niechciałam jej zbyt forsować także na dłuższy spacer wezme ją na tygodniu jak wydobrzeje do końca ;)

w ogóle po niej nie widać żeby miała jakiś zabieg łobuziak, w domu ciągle się kręci ale pozatym jest grzeczniutka :loveu:

spacery z nią to czysta przyjemność sprawia wrażenie jakby całe życie chodziła na smyczy dosłownie, pięknie chodzi przy nodze jak zobaczyła innego pieska (huskiego)troszkę się wystraszyła przy okazji właściciele się nad nią zachwycali a Giga schowała się za mnie :cool1:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Nic tylko calowac ten jej wygolonnz brzusio!!
:loveu:

Oj DuDziaczku chciałabym ją wziąć nawet nie wiesz jak bardzo a myślisz ze po co ja tu cały czas zaglądam?:-( bo mimo tego że jej nie znam osobiście jest mi bardzo bliska i może nie uwieżysz ale na swój sposób za nią tęsknie:-( i gdybym miała środki finansowe i nie musiała się martwić o pracę i w końcu się przeprowadziła do mieszkania które za kilka miesięcy będzie moje to nawet chwili bym sie nie zastanawiała ale tak jak jest teraz... ?:-( miłości jest we mnie do tych psiaków tak dużo że na pewno moge oddać serce jeszcze nie jednemu :-(