betel Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 erka napisał(a):Dzwoniła ta pani i z pewnościa byłoby to dobre miejsce, ale tak jak już pisałam wcześniej, Elwira już się umówiła na odbiór suni w poniedziałek, i też jest to dobry dom, tak przynajmniej twierdzi Elwira, która rozmawiała z ta panią. Chyba,że oni zrezygnują, to wtedy będę się kontaktowac z tą druga osobą. A może ta darunia -puma byłaby zainteresowana Leśną, ona tez troszke wilczkowata a i historie miała smutną:cool3: Quote
erka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No to dziwna sprawa, bo dzwoniła do mnie dzisiaj ok. 17-tej w sprawie Gigi i była zdecydowana na nia i prosiła,żeby ją zawiadomić, gdyby tamci ludzie jej nie wzięli. Powiedziałam,że jeszcze inne huskowate szukaja domow i miałam jej wysłać zdjęcia tego mixa z Bieszczad i tego, o którym pisała Fiona.22.:roll: Czyzby jakas kolekcjonerka? Chyba ,że to chodzi o inną osobę. Quote
DuDziaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 amze betel podala Erko Twoj numer telefonu i chciala osobiscie powiedzec ci o tym ze chce GiGe Ale ona wziela juz jakiegos nnego haszczaa noto ja juz nie iwem... oby to inna osoa.... Quote
andzia69 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 na watku, gdzie darunia-puma szukala pieska napisala wczoraj po 20: kochani zaadoptowałam dziś ze schroniska w wałbrzychu psiaka ja ale co najwazniejsze shilla przygarnęłyśmy pod swój dach okolo rocznego malamuta jest na razie w strasznym stanie ale przy nas do siebie dojdzie TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBY SIE ZAKLIMATYZOWAŁ!!!:multi:bede z wami na pewno w kontakcie dziekuje za wszystko nie wiecie ile to dla mnie znaczy ze sa tacy ludzie jak WY-ANIOŁY więc chyba ten domek jest nieaktualny Quote
ewelinka_m Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Gigusia dziś na spacerku: z Koksą, ciągle nam się w kadr wpakowywała :evil_lol: i to chyba tyle z jej zdjęć ;) to taka wspaniała sunia, pcha się na kolana, jak wołamy inne psy ona zawsze przychodzi pierwsza :loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jutro GiGi wielki dzien.... :) :multi: Quote
kika22 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziewczyny spróbujcie przekonać przysłą panią Gigi by ją zaczipowała? Rozwiąze to problemy suczki w razie ucieczki!:lol: Quote
DuDziaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oj niewiuem czy rozwiarze... U nas w Kielcach i okolicach nic nie jest przystosowane do sprawdzania czy pies ma czip czy nie... Nie chce peszyc ale w Dyminach chyba tez takiego urzadzonka niemaja... Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzis juz ponedzilek.... jak z domkiem GiGi? Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 No wlasnie - co z domkiem???? Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Erko wiesz moze czy sunia w domu nowym? :razz: Quote
kika22 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dudziaczku wiem, że czipowanie nie rozwiąze problemu ucieczki? Ale niektórzy weterynarze sparwdzają czy psiak ma czipa i w niektórych schroniskach też. A Gdzyby Giga miała czipa to zakładając, że się zgubiła mogłaby wrócić do swojego pana.;) A czy ktoś już coś wie, bo dziś poniedziałek??? Miał to być nowy rozdział z życia Gigi????Czekamy na jakieś wieści! Quote
betel Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No właśnie, jakie wieści o polarnej piękności o imieniu GIGA ????:razz: Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 pewnie szuka dalej domku, bo na pewno erka by napisala jakby sie cos zmienilo:shake: Quote
betel Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ańdziu, nawet nie mów takich rzeczy , bo do Gigi była kolejka:cool3:. Jakby te panie zrezegnowały to należałoby im się ...:mad: Erka pewnie dziś jeszcze nie miała czasu , żeby usiąść do kompa, nie widziałam jej jeszcze na forum, niebawem się odezwie:lol:,mam nadzieję,że z dobrymi wieściami. Tymczasem zajrzyjcie na wątek Bazyla , jaki piękny , zdrowy i odmłodzony w nowym domku. SUPER:multi: Quote
Polarna Legenda Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A ja znowu powiadomień o nowych postach z Dogo nie dostaję:angryy:.Siedze i denerwuje się że nie ma nowych wieści a tu sie okazuje że to problem techniczny:angryy: I co u Gigi???Ma już nowy domek? Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Giga na pewno w domu nowym,wierze w to mocno bo to wspaniała sunia :loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 oby oby.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Polarna Legenda Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Taka tu cisza...napiszcie co u suńki. Quote
andzia69 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 sunia poszła w poniedziałek do swojego nowego domku, czekam jeszcze na potwierdzenie i zmieniam tytuł! Quote
saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Rozmaiwałam z Elwirą sunia jest w nowym domku, ale jest jeszcze zagubiona i nie bardzo chce jeść Quote
Polarna Legenda Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No to SUPER!!!Bardzo sie cieszę:multi::multi::multi:.Mam nadzieję że to odpowiedni domek;) Quote
Polarna Legenda Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dziewczyny,a co z tą drugą rodziną która wyraziła zainteresowanie Gigą?Jest do oddania rodowodowa malamutka z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78613&highlight=kajuga&page=3 .Może byliby zainteresowani? Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Polarna Legenda']Dziewczyny,a co z tą drugą rodziną która wyraziła zainteresowanie Gigą?Jest do oddania rodowodowa malamutka z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78613&highlight=kajuga&page=3 .Może byliby zainteresowani? z tego co wyczytałam Pani wzięła już jakąś sunię :shake: a z domku Gigusi bardzo się ciesze :multi: Quote
andzia69 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 no i panstwo Gigę oddali:angryy::angryy::angryy: bo przeskakuje im plot i raz się zawiesila na siatce!!! ona powinna znaleźć dom, ale taki gdzie będzie stale przy czlowieku... Quote
Recommended Posts