Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to czekamy...
dziewczyny,
ja Wam chciałam bardzo podziękować...
jutro na dogo będę po 21...
zaraz uciekam,bo nie jestem u siebie na kompie...
wybaczcie...mam zjazd...:(
i dziś Guzika nie widziałam...
czekam na relację Agi, czy Matusza...

Posted

Ja niestety nadal nic nie wiem:shake:, wetki nie było dziś w lecznicy, miała sympozjum, ale jutro jeśli nie rano to wieczorem ją złapię! Pozytywna wiadomość jest taka, że szykuje się dom dla psa którego leczymy w tej lecznicy, więc miejsce dla maluszka raczej będzie...a i ja będę wtedy w 100% tylko dla niego.

Posted

Przyznaję się bez bicia...ze ja Guzika wczoraj nie widziałam.....

za dużo miałam psów do zawiezienia do weta...za dużo nieszczęść psich...i w ogóle...

ale rozmawiałam o Guziczku....i usłyszałam, że jest już dużo lepiej....

a jego rodzeństwo, które jest w ilości 4 sztuk zostało jeszcze w schronie ma podobne problemy do Guzika ...

Posted

Dziewczyny, postaracie się o zdjęcia calej piątki? Bez zdjęć, tak "w ciemno", trudno będzie psiaki ze schronu wyciągnąć.:oops:
Do lecznicy o której pisałam Guziczek mógłby przyjechać dopiero kiedy Bandi (pies mieszkający w lecznicy obecnie) pojedzie do nowego domu, czyli jeśli dobrze pójdzie to w niedzielę za tydzień. Stawka za dobę 20 zł.

Posted

AśkaK napisał(a):
Dziewczyny, postaracie się o zdjęcia calej piątki? Bez zdjęć, tak "w ciemno", trudno będzie psiaki ze schronu wyciągnąć.:oops:
Do lecznicy o której pisałam Guziczek mógłby przyjechać dopiero kiedy Bandi (pies mieszkający w lecznicy obecnie) pojedzie do nowego domu, czyli jeśli dobrze pójdzie to w niedzielę za tydzień. Stawka za dobę 20 zł.

Tak, zróbcie zdjęcia reszty Bidek. A jak One mają to samo?????:placz:I potrzebują pomocy? Rece opadają ale nie można się poddać.
Tak czy siak, trzeba zbierać kase i robić bazarki. Liczy się życie teraz nie jedno ale chyba pięć:(

Posted

jeju..
dopiero co wróciłam z Poznania...
jakie tu zamieszanie...
może uda mi się w tygodniu wyskoczyć do schroniska specjalnie zobaczyć maluchy i porobić fotki...
20zł...za dobę...hmmm...malec już w skarpecie ma pustki...bo trzeba było wetów spłacić...jeju...

Posted

Nie czytalam calego watku dlatego nie wiem co tym psiakom dolega. Jesli sa zaburzenia skorne, moze to alergia na pokarm. Proponuje wystawic na allegro (potrzebne zdjecia) z prosba o pomoc finansowa.

Posted

przyjaciel napisał(a):
Nie czytalam calego watku dlatego nie wiem co tym psiakom dolega. Jesli sa zaburzenia skorne, moze to alergia na pokarm. Proponuje wystawic na allegro (potrzebne zdjecia) z prosba o pomoc finansowa.

mały jest ogłoszony na allegro, jest na głównej stronie AFN-u i był jeszcze ogłaszany chyba na kupię psa...alegratce... ma sporo ogłoszeń...

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Wystawimy bazarki (myślę, że jutro już wyślę), jakieś allegro może cegiełkowe? Damy radę!

właśnie o tym myślę...ale muszę przelać 22zł...to matusz zrobi...