baffi2 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A czy aaane odpisała na maila?:razz: AśkaK odezwij się w sprawie lecznicy... Quote
Edi100 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 aaane, zaprosiłam na wątek ale widać że jeszcze nie zajrzała:( Quote
neverend Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 No to czekamy... dziewczyny, ja Wam chciałam bardzo podziękować... jutro na dogo będę po 21... zaraz uciekam,bo nie jestem u siebie na kompie... wybaczcie...mam zjazd...:( i dziś Guzika nie widziałam... czekam na relację Agi, czy Matusza... Quote
Edi100 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Chciałabym tu przeczytać,że Guziczek choć ciut lepiej sie czuje. Quote
Wilejkaros Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 I bardzo bym chciała malutka zdjęcia obejrzeć... Quote
Edi100 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Było by miło, Zobaczyc maluszka czy nabrał wzrostu:evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ja niestety nadal nic nie wiem:shake:, wetki nie było dziś w lecznicy, miała sympozjum, ale jutro jeśli nie rano to wieczorem ją złapię! Pozytywna wiadomość jest taka, że szykuje się dom dla psa którego leczymy w tej lecznicy, więc miejsce dla maluszka raczej będzie...a i ja będę wtedy w 100% tylko dla niego. Quote
Aga_Mazury Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Przyznaję się bez bicia...ze ja Guzika wczoraj nie widziałam..... za dużo miałam psów do zawiezienia do weta...za dużo nieszczęść psich...i w ogóle... ale rozmawiałam o Guziczku....i usłyszałam, że jest już dużo lepiej.... a jego rodzeństwo, które jest w ilości 4 sztuk zostało jeszcze w schronie ma podobne problemy do Guzika ... Quote
Wilejkaros Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 O matko! Podobne problemy skórne i brak konkretnej diagnozy, tak? Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jejku, a ja myślałam że jego rodzeństwo już w domkach.Czyli nie jeden Guziczek tylko pięć sierotek:placz: Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dostałam emaila od aaana. Musimy szukać dalej:( Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Niestety nie.Napisała że boi się o zdrowie swoje i męża i że nie ma doświadczenia z chorym pieskiem. Szkoda:( Miałam nadzieję Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dziewczyny, postaracie się o zdjęcia calej piątki? Bez zdjęć, tak "w ciemno", trudno będzie psiaki ze schronu wyciągnąć.:oops: Do lecznicy o której pisałam Guziczek mógłby przyjechać dopiero kiedy Bandi (pies mieszkający w lecznicy obecnie) pojedzie do nowego domu, czyli jeśli dobrze pójdzie to w niedzielę za tydzień. Stawka za dobę 20 zł. Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 AśkaK napisał(a):Dziewczyny, postaracie się o zdjęcia calej piątki? Bez zdjęć, tak "w ciemno", trudno będzie psiaki ze schronu wyciągnąć.:oops: Do lecznicy o której pisałam Guziczek mógłby przyjechać dopiero kiedy Bandi (pies mieszkający w lecznicy obecnie) pojedzie do nowego domu, czyli jeśli dobrze pójdzie to w niedzielę za tydzień. Stawka za dobę 20 zł. Tak, zróbcie zdjęcia reszty Bidek. A jak One mają to samo?????:placz:I potrzebują pomocy? Rece opadają ale nie można się poddać. Tak czy siak, trzeba zbierać kase i robić bazarki. Liczy się życie teraz nie jedno ale chyba pięć:( Quote
Wilejkaros Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mam nadzieję, że jak zdiagnozują Guzika, to innym wystarczy podawać to samo... Chyba że trzeba będzie wszystkie na leczenie specjalistyczne i odseparowanie... Quote
neverend Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 jeju.. dopiero co wróciłam z Poznania... jakie tu zamieszanie... może uda mi się w tygodniu wyskoczyć do schroniska specjalnie zobaczyć maluchy i porobić fotki... 20zł...za dobę...hmmm...malec już w skarpecie ma pustki...bo trzeba było wetów spłacić...jeju... Quote
przyjaciel Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nie czytalam calego watku dlatego nie wiem co tym psiakom dolega. Jesli sa zaburzenia skorne, moze to alergia na pokarm. Proponuje wystawic na allegro (potrzebne zdjecia) z prosba o pomoc finansowa. Quote
neverend Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 przyjaciel napisał(a):Nie czytalam calego watku dlatego nie wiem co tym psiakom dolega. Jesli sa zaburzenia skorne, moze to alergia na pokarm. Proponuje wystawic na allegro (potrzebne zdjecia) z prosba o pomoc finansowa. mały jest ogłoszony na allegro, jest na głównej stronie AFN-u i był jeszcze ogłaszany chyba na kupię psa...alegratce... ma sporo ogłoszeń... Quote
Wilejkaros Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wystawimy bazarki (myślę, że jutro już wyślę), jakieś allegro może cegiełkowe? Damy radę! Quote
neverend Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wilejkaros napisał(a):Wystawimy bazarki (myślę, że jutro już wyślę), jakieś allegro może cegiełkowe? Damy radę! właśnie o tym myślę...ale muszę przelać 22zł...to matusz zrobi... Quote
przyjaciel Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Prosze o linka na allegro, to tez przesle pare groszy. Quote
Recommended Posts