Marlena:) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 heh..ja też kocham koty,ale moja mama nie znosi,dlatego nie mam:razz:. Co do kotów Ani,to jej mama nie wpuszcza kotów do domu,a sama Ania uwielbia koty..i gdyby mogły-mieszkałyby z nią- w domu. A co do tego gdzie mieszkają-tego nie wiem,ale jeśli ci na tym zależy-zapytam;):p...Ale pewnie Ania juz to czyta i sama mi napisze:lol:. Pozdrawiam.M Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dostałam email od zainteresowanego domku. Domek pisze że bardzo Kocha zwierzeta, że ma psa i kota i że Guziczek mieszkałby w domu. Neverend przesyłam Ci emaila od zainteresowanej osoby. Odpisz proszę Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Neverend, udzieliłam Pani odpowiedzi na zadane pytania.Pani zapytała na co choruje. Napisałam też że podaję namiary do Ciebie i że Ty przejmijesz kontakt. Wysyłam Ci wszystko co dostałam i napisałam Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ten sam domek, pyta czy Guziczek będzie duzy czy mały i ile ma miesięcy:roll: Cóż póki co, odpiszę Pani to co wiem Quote
Aga_Mazury Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wczoraj Guziczek był wyjątkowo spokojny i smutny... nie piszczał, nie domagał sie pieszczot....dokładnie wyglądało to tak "jakby był obrażony"... nawet nie wstał ze swojej poduszeczki w klatce.... trochę się niepokoję... Quote
iwop Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 żeby tylko jeszcze nie doszła depresja...:-( Quote
Izabela124. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Biedny Guziczek, mam nadzieje, że już niedługo bedzie mieszkał w cieplutkim domku Quote
Evas Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Chyba neverend nie ma..trzeba troszkę poczekać. Albo napisać może pm do Agi po wiadomości..ile ma miesięcy można sprawdzić mniej więcej na początku wątku..mi się zdaje że może mieć ok 3 .. Edi..ta Pani napisała do Ciebie z ogłoszenia? Z jakiej strony? Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Niestety nie wiem dokładnie z którego ogłoszenia. Umiesciłam go na mojpupil, 4lapy i kupiepsa. Pani poprosiła tez o inne zdjątka więc posłałam te kiedy był w DT. Wszystkie emaile od zainteresowanej pani przesłałam dalej na neverend i napisałam że na pewno Ona się odezwie. Nie mam doświadczenia w adopcjach przez ogłoszenia:oops: i to jest moje pierwsze. Wszystkie znalezione domki wczesniej były przez "poczte pantoflową" i znajomych Bardzo bym chciała by Guziczek miał już dom, był zdrowy i radosny. Dopiszę Pani że Guziczek ma ok 3 miesięcy i zapytam dokładnie z kąd ta Pani jest Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Guziczek na pierwszą? Neverend skontaktowałaś się z Panią? Quote
Marlena:) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W górę Guziczku...uściski od cioteczek:loveu:.. Już piszę do wszystkich z Gdańska...może ktoś znajdzie chwilke na kontrolę przedadopcyjną;)....a Never napewno jutro skontaktuje sie z tym drugim domkiem :roll:...Wszystko musi być dopięte na ostatni guzik:lol:.. Quote
neverend Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 "pertraktacje" trwają... zobaczymy... a z tą panią nie mam kontaktu - ona chyba z Niemiec??? bo ma mail yahoo.de Edi, przesłałaś mi tylko swoje maile a nie pani...:roll: Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Już Ci wysłałam to o co Pani zapytała. Domek, wiadomo musi byc najlepszy!:cool3: Quote
neverend Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Edi100 napisał(a):Już Ci wysłałam to o co Pani zapytała. Domek, wiadomo musi byc najlepszy!:cool3: ok... odezwij się do mnie na gg... 8838167:) Quote
neverend Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Odpowiadam Asi, wybacz,że teraz, właśnie niedawno usiadłam i się "dokopuję"... Oczywiście - w 100% popieram badania!!! Porozmawiam jeszcze:) Dzięki Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Niuniu malutki, idziemy na nocny spacerek! Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dobranoc Guziczku. Cały czas mam nadzieje że ten DT gdzies jest:( Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 proszę dopiszcie na dole w pierwszym poście, ze Guziczek jest znowu w schronisku Quote
neverend Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 w tytule i 1 poście było,ale podkreśliłam i dopisałam jeden raz jeszcze... Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ciotka wróciła z pracy i oczywiście dorwała się By Guziczka pozdrowić! Jak on dzisiaj? Kurcze juz tak zimno a On taki słabiutki:(:shake: Quote
neverend Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 a zimno i to coraz bardziej..:( a z domkami??? cisza, jak makiem zasiał... a więc nie ma...:-( Quote
Recommended Posts