Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To byłoby rozwiązanie. Prawdłowe leczenie, ciepło i opieka. Ja swoja deklarację podtrzymuję ( 40zł tygodniowo, więcej nie dam rady)
Może się uda uzbierac grosiki?
Co prawda nie umiem robić bazarków ale napewno coś wynajdę na nie.
Mam nadzieję że neverend się zgodzi:cool3:

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo przejął mnie los tego maluszka, to straszne że takie małe pieski tak muszą cierpieć, sama wzięłabym go ale mieszkam w Krakowie, pozatym nie mam warunków, ale chce pomóc finansowo , gdzie można dokonywać wpłat na konto fundacji??

Posted

monikakrakow napisał(a):
bardzo przejął mnie los tego maluszka, to straszne że takie małe pieski tak muszą cierpieć, sama wzięłabym go ale mieszkam w Krakowie, pozatym nie mam warunków, ale chce pomóc finansowo , gdzie można dokonywać wpłat na konto fundacji??

Poczekajmy co się dziś wykluje:cool3:

Posted

Wybaczcie...jestem dopiero...
od rana w pracy i przerwa teraz do 17...

słuchajcie...z wyciągnięciem ze schronu nie byłoby problemu, bo umowę podpisałby AFN, jeśli byłby u Ciebie Asiu na DT...resztę podeślę w PW, co dalej ( jeśli chodzi o formalności) trzeba zrobić...

A transport zawsze się jakiś znajdzie...Jak nie - sama go przywiozę...
Tylko teraz potrzeba decyzji, ja mam teraz zjazd na uczelni, ale od pon. do czwartku jestem...co prawda pracuję,ale coś się uda wykombinować:eviltong:

Posted

Aha...co do kosztów...

powiem szczerze,że trochę z tym kiepsko, bo Guzik ma mało w skarpecie...
a tym trzeba rachunki opłacić za wetów...
Były robione bazarki,ale mało się sprzedało...
Sama wysyłałam trochę Guzikowi i wiem,że Edyta...i chyba Donvitow...
tylko nie wiem,ile on ma w tej skarpecie...
ale dowiem się i będziemy zbierać i liczyć...

Posted

[quote name='Kara.']Znalazłam to na Mapie Dogo. Może akurat się przyda:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7597066&postcount=733
Napewno napewno:)
Z tego co AśkaK pisała Lecznica w warszawie. Asiu, czekamy na wieści. Ja jestem w pełnej gotowości.
Na bazarek dla Maluszka mam akcesoria GSM, całkiem nowe i zapakowane i cos tam się jeszcze znajdzie:) No na pół z Moriskiem bo chyba jego czeka operacja łapki.
Czekam na wieśći i zbieramy grosiki:)

Posted

Bardzo mi przykro, ale choć byłam dziś w lecznicy ok. 2 godzin u Bandiego, to wetka nie miała minuty żeby porozmawiać, nawał pacjentów.:shake: Jutro po prostu zadzwonię w porannych godzinach, wtedy ruch powinien być mniejszy.

Posted

baffi2 napisał(a):
Właśnie, jeśli z tą lecznicą się nie uda skorzystajcie z pomocy aaane . Gdynia to nie tak daleko od ostródy...:lol: Trzymam kciuki za Guziczka;)

Właśnie wysłałam email do aaane:)