Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie Ciocie, boję że ten czas kiedy Guzik jest w schronie, nie wróży dla Niego dobrze:placz::placz::placz:
Jest coraz zimniej, On tam sam i wogle spędza mi ten maluch sen z powiek:placz:
Zastanówmy się poważnie nad DT płatnym.To narazie jedyne rozsądne rozwiązanie. Czy ktoś ma jakies propozycje?
Oczywiście dołożę się do tego DT

Posted

Ale Guziczek to do domku musi być, a nie do kojca. Chyba że Ci Państwo mają ogródek, gdzie Guziczek biegałby jak szalony, a spałby na koronkowej poduszeczce przy kominku. Nie mogę spać przez tego malca.

Posted

Ja też nie mogę spać. Boje się tu zaglądać by ( tfu tfu) nie przeczytać nic złego.
Potrzebny DT nawet płatny! Przecież jakoś damy radę:cool3:
DT , lub DT płatny gdzie jestes?:shake:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Guziczku,
może trzeba zacząć rozważać opcję hoteliku. Zimno się robi. Nie można go umieścić w jakimś pokoju socjalnym?

tylko gdzie?
Była tu emdziolek, teraz jej nie ma a ma kogoś znajomego co się orientuje w Olsztyńskich hotelach...w internecie szukałam,ale nic nie ma...nawet telefonu!
Edyta, a co z tą panią z Poznania???

Posted

neverend mogłabym dostać potwierdzenie czy na konto podane w 1 poście wpłynęło 12,10 zł od Agnieszki Gorczyckiej?? Bo mam wysłać jej paczuszkę, chcę miec pewność że zapłaciła:lol:
PS niedługo wpłynie dla Guziczka jeszcze więcej...;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A może aukcja cegiełkowa na allegro? To chyba jest bardzo skuteczne?

już prosiłam,ale nikt się nie zgłosił...
wiadomo - koszty...

apropos baffi - potwierdzenia nie tu i nie do mnie tylko do Agi Mazury albo Green Evil na wątku rozliczeń...

Posted

Ahha, ok;) Wygłaszcz odemnie Guziczka:loveu:
A i mam pytanie czy ty z Poznania do Ostródy jeździsz samochodem czy pociągiem?? Bo jest możliwość przetransportowania sporej ilości rzeczy na schron do Poznania, a jak jeździsz pociągiem to byś sie z tymi rzeczami nie zabrała...

Posted

baffi2 napisał(a):
Ahha, ok;) Wygłaszcz odemnie Guziczka:loveu:
A i mam pytanie czy ty z Poznania do Ostródy jeździsz samochodem czy pociągiem?? Bo jest możliwość przetransportowania sporej ilości rzeczy na schron do Poznania, a jak jeździsz pociągiem to byś sie z tymi rzeczami nie zabrała...

jeżdżę pociągiem...:roll: