Marlena:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 neverend...mój domek aktualny :cool3:...tylko na kontrolę przedadopcyjną czekamy:shake:..Nikt się nie złosił.Qrcze Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Najlepiej by Guziczek Trafił do DT i tam wyzdrowiał:shake: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Marlena ;) Ty tak poważnie o DT dla malucha? Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Drogie Ciocie, boję że ten czas kiedy Guzik jest w schronie, nie wróży dla Niego dobrze:placz::placz::placz: Jest coraz zimniej, On tam sam i wogle spędza mi ten maluch sen z powiek:placz: Zastanówmy się poważnie nad DT płatnym.To narazie jedyne rozsądne rozwiązanie. Czy ktoś ma jakies propozycje? Oczywiście dołożę się do tego DT Quote
neverend Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 z tego co wiem, dziś Ania miała podjąć decyzję a nic do tej pory nie wiem... Quote
neverend Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 allegro nowe.. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=253974992 Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wilejkaros napisał(a):Marlena ;) Ty tak poważnie o DT dla malucha? Marlena ma chętny domek na wsi dla Guziczka Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale Guziczek to do domku musi być, a nie do kojca. Chyba że Ci Państwo mają ogródek, gdzie Guziczek biegałby jak szalony, a spałby na koronkowej poduszeczce przy kominku. Nie mogę spać przez tego malca. Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja też nie mogę spać. Boje się tu zaglądać by ( tfu tfu) nie przeczytać nic złego. Potrzebny DT nawet płatny! Przecież jakoś damy radę:cool3: DT , lub DT płatny gdzie jestes?:shake: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Żaden płatny się nie zgłosił? Może hoteliku poszukamy? Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Guziczku, czy nie ma widoków na lepszą przyszłość dla Ciebie?:shake: Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Guziczku, może trzeba zacząć rozważać opcję hoteliku. Zimno się robi. Nie można go umieścić w jakimś pokoju socjalnym? Quote
neverend Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Wilejkaros napisał(a):Guziczku, może trzeba zacząć rozważać opcję hoteliku. Zimno się robi. Nie można go umieścić w jakimś pokoju socjalnym? tylko gdzie? Była tu emdziolek, teraz jej nie ma a ma kogoś znajomego co się orientuje w Olsztyńskich hotelach...w internecie szukałam,ale nic nie ma...nawet telefonu! Edyta, a co z tą panią z Poznania??? Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ta moja znajoma o Której myslałam wyjeżdza niestety do Londynu:( Szukamy dalej:shake: Quote
baffi2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 neverend mogłabym dostać potwierdzenie czy na konto podane w 1 poście wpłynęło 12,10 zł od Agnieszki Gorczyckiej?? Bo mam wysłać jej paczuszkę, chcę miec pewność że zapłaciła:lol: PS niedługo wpłynie dla Guziczka jeszcze więcej...;) Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A może aukcja cegiełkowa na allegro? To chyba jest bardzo skuteczne? Quote
neverend Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Wilejkaros napisał(a):A może aukcja cegiełkowa na allegro? To chyba jest bardzo skuteczne? już prosiłam,ale nikt się nie zgłosił... wiadomo - koszty... apropos baffi - potwierdzenia nie tu i nie do mnie tylko do Agi Mazury albo Green Evil na wątku rozliczeń... Quote
baffi2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ahha, ok;) Wygłaszcz odemnie Guziczka:loveu: A i mam pytanie czy ty z Poznania do Ostródy jeździsz samochodem czy pociągiem?? Bo jest możliwość przetransportowania sporej ilości rzeczy na schron do Poznania, a jak jeździsz pociągiem to byś sie z tymi rzeczami nie zabrała... Quote
neverend Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 baffi2 napisał(a):Ahha, ok;) Wygłaszcz odemnie Guziczka:loveu: A i mam pytanie czy ty z Poznania do Ostródy jeździsz samochodem czy pociągiem?? Bo jest możliwość przetransportowania sporej ilości rzeczy na schron do Poznania, a jak jeździsz pociągiem to byś sie z tymi rzeczami nie zabrała... jeżdżę pociągiem...:roll: Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Qrde, widziałam u kogoś chyba w podpisie, jak robił taką cegiełkową aukcję. Poszperam i popytam. Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Poszperaj koniecznie. Guziczku, kolejny dzień w schronie....:placz: Quote
neverend Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ja się zupełnie na tym nie znam... ludzie dobrej woli, dzięki że tu jesteście... Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Neverend, masz PW. I do góry, mój maleńki! Są jakieś nowe wieści? Quote
Recommended Posts