Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel napisał(a):
Proponuje aukcje charytatywna, w ktorej beda zbierane pieniazki (np. po 5zl) na jego leczenie.

to może udałoby Ci się takie zrobić?
bo to są też koszty...

Posted

[quote name='Wilejkaros']A ile mogą wynieść takie koszty od aukcji np. 200 cegiełek po 5zł? Ktoś może wie? Załóżmy, że sprzedadzą się wszystkie.

samo wystawienie, z pogrubieniem, wyróżnieniem i podświetleniem wynosi 23 zł na 14 dni

a potem jak aukcja się zakończy to oni od każdej kupionej cegiełki pobierają prowizję... jak kiedyś robiłem, sprzedało się chyba ze 100 ponad 50, to prowizja gdzieś była w granicach 10 zł...

Posted

neverend napisał(a):
to może udałoby Ci się takie zrobić?
bo to są też koszty...

Jesli nikt sie nie podejmie, moge wystawic aukcje. Prosilabym o jakis wzruszajacy tekst, poniewaz nie znam calej historii. Co do kosztow, to nie problem wylozyc 23zl. Jakby koszty byly zbyt duze, to mysle, ze jest mozliwosc, odciecia jakiejs czesci z reszty. Ale chyba nie bedzie tak zle.

Posted

[quote name='Edi100']To jak robimy?
Jeśli trzeba te 23zł, na już to dajcie jakiś numer konta
Guzik czeka!
A jak jego rodzeństwo?

masz pw Edi100 :)

tekst już mam, więc tylko jutro jeszcze zdjęcia dorzucę i wystawiam tą aukcję :)

napiszcie też propozycję tytułu tej aukcji, coby rzucała się w oczy

Posted

Gdyby tak wystawić 200 cegiełek po 5 zł (co daje 1000zł), a prowizja wyniosłaby nawet 50zł, to myślę, że warto. Może starczyłoby na leczenie rodzeństwa. A link aukcji w podpis i rozsyłamy wszystkim.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Gdyby tak wystawić 200 cegiełek po 5 zł (co daje 1000zł), a prowizja wyniosłaby nawet 50zł, to myślę, że warto. Może starczyłoby na leczenie rodzeństwa. A link aukcji w podpis i rozsyłamy wszystkim.

Mam już dane do przelewu.Rano będzie przelane:)
Oby tylko się wszystko udało!
Męczy mnie to rodzeństwo Guzika, bonic o nich nie wiemy:(
Nie mamy wątków ich wątków:(

Posted

sory ja już się pogubiłam... Czy DT w lecznica o którym pisała AśkaK już nieaktualny?? A czy aaane odrzuciła prośbę o DT u niej...??
Dobry pomysł z cegiełkami...;)

Posted

baffi2 napisał(a):
sory ja już się pogubiłam... Czy DT w lecznica o którym pisała AśkaK już nieaktualny?? A czy aaane odrzuciła prośbę o DT u niej...??
Dobry pomysł z cegiełkami...;)

aaane, nie ma doświadczenia z chorutkimi psieskami i dlatego odmówiła. AśkaK, pisała o lecznicy,pobyt tam to 20zł dziennie + leki. Tak czy tak kasa Guziczkowi bardzo potrzebna:(
neverend, wyslij mi na pw adres gdzie mam wysłac fanty na bazarek

Posted

Edi100 napisał(a):
aaane, nie ma doświadczenia z chorutkimi psieskami i dlatego odmówiła. AśkaK, pisała o lecznicy,pobyt tam to 20zł dziennie + leki. Tak czy tak kasa Guziczkowi bardzo potrzebna:(
neverend, wyslij mi na pw adres gdzie mam wysłac fanty na bazarek

matka jest chudziutka niemiłosiernie...
jest na wybiegu z innymi suniami... ale zdjęcia nie daje sobie zrobić...

a adres wysłałam Ci Edytko - masz w PW AFN-u...
jak nie...zaraz na gadu wpiszę...

nie wiem,czy do czwartku dam radę podjechać do schronu, bo mam ciągle ranną zmianę w radiu a potem występy i próby w teatrze...w schronie znów mnie nie będzie w sobotę,ale na pewno ktoś będzie i się tym zajmie...

Posted

Edi100 a nielepiej byłoby wysłać na PM same fotkki i króciutki opis tych fantów na bazarek?:razz: Bo tak to 2 razy za przesyłke będziecie płacić a lepiej te pieniądze przeznaczyć na Guziczka...:cool3: