neverend Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 allegro Guzika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=253974992 musze przedłużyć Quote
przyjaciel Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Proponuje aukcje charytatywna, w ktorej beda zbierane pieniazki (np. po 5zl) na jego leczenie. Quote
neverend Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 przyjaciel napisał(a):Proponuje aukcje charytatywna, w ktorej beda zbierane pieniazki (np. po 5zl) na jego leczenie. to może udałoby Ci się takie zrobić? bo to są też koszty... Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A ile mogą wynieść takie koszty od aukcji np. 200 cegiełek po 5zł? Ktoś może wie? Załóżmy, że sprzedadzą się wszystkie. Quote
Matusz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Wilejkaros']A ile mogą wynieść takie koszty od aukcji np. 200 cegiełek po 5zł? Ktoś może wie? Załóżmy, że sprzedadzą się wszystkie. samo wystawienie, z pogrubieniem, wyróżnieniem i podświetleniem wynosi 23 zł na 14 dni a potem jak aukcja się zakończy to oni od każdej kupionej cegiełki pobierają prowizję... jak kiedyś robiłem, sprzedało się chyba ze 100 ponad 50, to prowizja gdzieś była w granicach 10 zł... Quote
Edi100 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To jak robimy? Jeśli trzeba te 23zł, na już to dajcie jakiś numer konta Guzik czeka! A jak jego rodzeństwo? Quote
przyjaciel Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 neverend napisał(a):to może udałoby Ci się takie zrobić? bo to są też koszty... Jesli nikt sie nie podejmie, moge wystawic aukcje. Prosilabym o jakis wzruszajacy tekst, poniewaz nie znam calej historii. Co do kosztow, to nie problem wylozyc 23zl. Jakby koszty byly zbyt duze, to mysle, ze jest mozliwosc, odciecia jakiejs czesci z reszty. Ale chyba nie bedzie tak zle. Quote
Matusz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Edi100']To jak robimy? Jeśli trzeba te 23zł, na już to dajcie jakiś numer konta Guzik czeka! A jak jego rodzeństwo? masz pw Edi100 :) tekst już mam, więc tylko jutro jeszcze zdjęcia dorzucę i wystawiam tą aukcję :) napiszcie też propozycję tytułu tej aukcji, coby rzucała się w oczy Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Gdyby tak wystawić 200 cegiełek po 5 zł (co daje 1000zł), a prowizja wyniosłaby nawet 50zł, to myślę, że warto. Może starczyłoby na leczenie rodzeństwa. A link aukcji w podpis i rozsyłamy wszystkim. Quote
Edi100 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wilejkaros napisał(a):Gdyby tak wystawić 200 cegiełek po 5 zł (co daje 1000zł), a prowizja wyniosłaby nawet 50zł, to myślę, że warto. Może starczyłoby na leczenie rodzeństwa. A link aukcji w podpis i rozsyłamy wszystkim. Mam już dane do przelewu.Rano będzie przelane:) Oby tylko się wszystko udało! Męczy mnie to rodzeństwo Guzika, bonic o nich nie wiemy:( Nie mamy wątków ich wątków:( Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A czy ktoś mógłby porobić im zdjęcia w schronie i podepniemy do aukcji może? Quote
Edi100 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Warto by było.O tamtych Maluszkach nie wolno Nam zapomnieć! Quote
neverend Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 tu link do strony ze szczeniakami - maluchami - rodzeństwem Guzika.. te zdjęcia są stare..trzeba nowe porobić...może uda mi się wyskoczyć jutro do schronu... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37239&page=7 Quote
Edi100 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 neverend, jesli Ci się uda to zrób nowe foteczki:) Wymiziaj Guziczka i jego rodzeństwo od Cioteczki. Quote
Evas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A co z mamą szczeniaczków..z tą chudziną..ona pewnie też jest chora :-( Quote
baffi2 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 sory ja już się pogubiłam... Czy DT w lecznica o którym pisała AśkaK już nieaktualny?? A czy aaane odrzuciła prośbę o DT u niej...?? Dobry pomysł z cegiełkami...;) Quote
Edi100 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 baffi2 napisał(a):sory ja już się pogubiłam... Czy DT w lecznica o którym pisała AśkaK już nieaktualny?? A czy aaane odrzuciła prośbę o DT u niej...?? Dobry pomysł z cegiełkami...;) aaane, nie ma doświadczenia z chorutkimi psieskami i dlatego odmówiła. AśkaK, pisała o lecznicy,pobyt tam to 20zł dziennie + leki. Tak czy tak kasa Guziczkowi bardzo potrzebna:( neverend, wyslij mi na pw adres gdzie mam wysłac fanty na bazarek Quote
neverend Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Edi100 napisał(a):aaane, nie ma doświadczenia z chorutkimi psieskami i dlatego odmówiła. AśkaK, pisała o lecznicy,pobyt tam to 20zł dziennie + leki. Tak czy tak kasa Guziczkowi bardzo potrzebna:( neverend, wyslij mi na pw adres gdzie mam wysłac fanty na bazarek matka jest chudziutka niemiłosiernie... jest na wybiegu z innymi suniami... ale zdjęcia nie daje sobie zrobić... a adres wysłałam Ci Edytko - masz w PW AFN-u... jak nie...zaraz na gadu wpiszę... nie wiem,czy do czwartku dam radę podjechać do schronu, bo mam ciągle ranną zmianę w radiu a potem występy i próby w teatrze...w schronie znów mnie nie będzie w sobotę,ale na pewno ktoś będzie i się tym zajmie... Quote
ice_t Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dzień dobry Guziczku, żadnych ciotek dziś od rana u Ciebie nie było to choć ja wyprowadzę cie na wirtualny spacerek Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Edi100 a nielepiej byłoby wysłać na PM same fotkki i króciutki opis tych fantów na bazarek?:razz: Bo tak to 2 razy za przesyłke będziecie płacić a lepiej te pieniądze przeznaczyć na Guziczka...:cool3: Quote
anula1959 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czyli jak, Matusz zrobi tą aukcję na allegro? Mam się już tym nie zajmować? Quote
Recommended Posts