Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Diana14']Poświatko kochana jak wolisz to moze być to :)[/quote] Dianko to nie ja mam woleć, to Tobie ma się podobać :P . Ciebie będą ludziska oglądać :D . Quote
Justa Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Oj to mozie jak Dianka zmienia, to i ja za jednym zamachem? Bo moje nieostre jest... Esz kiedyś to sie nie wiedziało jak ostre robić :D Z Galcinkiem :D POŚWIATKO, zmienisz kochana? :calus: [url]http://img266.echo.cx/img266/7006/dsc075734af.jpg[/url] Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 OK, się zrobi, ale hurtem dobrze??? Nie mogę Evelinie głowy zawracać co pięć minut. Wszystkich zmian i nowości proszę się spodziewać 1.VII :P :D :P . Potem bedzie przerwa, bo mnie nie będzie, ale foty i linki mogą napływać cały czas!!!!!!! Quote
Diana14 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Nio tak Poświatko komisja w składzie Diana14 i dbsst bez Diany14 zdecydowała, ze fotka biało czarna jednak ;) Quote
Evelina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Poświata'] Nie mogę Evelinie głowy zawracać co pięć minut. [/quote]Ja przeszkod nie widze. Mozesz zawracac 8) Niech sie ludziska ciesza ze w pigulce sa dozowani :lol: Quote
adda Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Evelina']Ja przeszkod nie widze. Mozesz zawracac 8) [/quote] Potwierdzam, Evelinie można zawracać głowę, znosi to ze stoickim spokojem i jeszcze jest miła :lol: Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Poświata'] Nie mogę Evelinie głowy zawracać co pięć minut. [/quote]Ja przeszkod nie widze. Mozesz zawracac 8) Niech sie ludziska ciesza ze w pigulce sa dozowani :lol:[/quote] No dobra, to jutro jak wrócę z uroczystego zakończenia roku szkolnego (nareszcie mam wakacje :roll: ) zrobie poprawki i zawrócę głowę Evelinie :P . Mam już 1/2 piątej pigułki :angel: . Quote
Evelina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='adda']Potwierdzam, Evelinie można zawracać głowę, znosi to ze stoickim spokojem i jeszcze jest miła :lol:[/quote] [img]http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/langue15.gif[/img] bardzo mila :lol: [b]Beata[/b], czekam wiec na kolejna porcje pigulki :D Quote
adda Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='adda']Potwierdzam, Evelinie można zawracać głowę, znosi to ze stoickim spokojem i jeszcze jest miła :lol:[/quote] [img]http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/langue15.gif[/img] bardzo mila :lol:[/quote] Nie wypieraj się :D Ja wiem swoje :wink: Quote
KORONA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='Evelina']Ja przeszkod nie widze. Mozesz zawracac 8) [/quote] Potwierdzam, Evelinie można zawracać głowę, znosi to ze stoickim spokojem i jeszcze jest miła :lol:[/quote] Jest bardzo miła... Nawet jeśli ma do czynienia z bardzo upierdliwym egzemplarzem :roll: Quote
KORONA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poświatko, miałaś świetny pomysl :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='KORONA']Jest bardzo miła... Nawet jeśli ma do czynienia z bardzo upierdliwym egzemplarzem :roll:[/quote]O masz, nastepna :lol: [b]Beata[/b], sluchaj, mam taki pomysl, zeby na kazdej "planszy" ze zdjeciami umiescic logo Dogomanii. Bedzie od razu wiadomo z jakiej bandy pochodza ludzie ktorzy na niej widnieja :wink: Poniewaz juz wczesniej zrobilam je na uzytek identyfikatorow na wystawy, podrzucam go tutaj. [url]http://img134.echo.cx/img134/8305/dogomania5zs.jpg[/url] Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='KORONA']Jest bardzo miła... Nawet jeśli ma do czynienia z bardzo upierdliwym egzemplarzem :roll:[/quote]O masz, nastepna :lol: [/quote] Bo my mamy doświadczenie :D Quote
Evelina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='julita104']bu a mnie nie ma :cry:[/quote]Bo sie pewnie gdzies solidnie na Dogomanii zaszylas. Co za problem wstawic zdjecie i ulatwic Poswiacie zadanie ? 8) Quote
Koma Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 haha, ja swoje też wkleje ale jak znajde jakieś gdzie w miarę sensownie wyglądam :lol: :P Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='KORONA']Poświatko, miałaś świetny pomysl :klacz: :klacz: :klacz:[/quote] No pomysl miala świetny, tylko na milion moich zdjęć jakie tu są wybrala takie z najglubszą miną :evilbat: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pikuś, mina miną, szukałam takich fotek gdzie buźki dobrze widać :D . Ale nie ma problemu, wybierz sama swoją fotkę, a ja ją zmienię :P . Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [b]Poświata[/b], świetna rzecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu człowiek z niektórymi czuje się związany, jak z najbliższym gronem Przyjaciół :oops: fajnie widzieć ich, często radosne i usmiechnięte, twarzyczki naprawdę, odwaliłaś kawał dobrej roboty :buzi: :klacz: Quote
julita104 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='julita104']bu a mnie nie ma :cry:[/quote]Bo sie pewnie gdzies solidnie na Dogomanii zaszylas. Co za problem wstawic zdjecie i ulatwic Poswiacie zadanie ? 8)[/quote] ha juz to zrobilam :-) Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata']szukałam takich fotek gdzie buźki dobrze widać :D ..[/quote] A po co ma być widac? :o Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Gdyby miało nie byc widać, to po co bym robiła pigułki :o ??? Ale jak chcesz to moge Ci namalować taki czarny pasek na oczach :wink: :roflt: Quote
Recommended Posts