dariaopole Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a od kiedy ciotka Ci odległość przeszkadza ??? a ciocię Tengusię serdecznie zapraszamy:) Quote
doddy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Do Andzi już 2 lata jadę... tłumaczę to odległością. :evil_lol: Wstaw jeszcze fotki, takie ładne som. ;) Quote
Tengusia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dariaopole napisał(a):a od kiedy ciotka Ci odległość przeszkadza ??? a ciocię Tengusię serdecznie zapraszamy:) jak tylko bede znala grafik na grudzien to sie do ciebie odezwe i jakos sie umowimy :multi: oj cudwonie bedzie was wszystkich zobaczyc :loveu: Quote
dariaopole Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 doddy napisał(a):Do Andzi już 2 lata jadę... tłumaczę to odległością. :evil_lol: Wstaw jeszcze fotki, takie ładne som. ;) tylko zmiejszenie im nie służy niestety:( zaraz cosik jeszcze dodam ;) Quote
andzia69 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 doddy napisał(a):Do Andzi już 2 lata jadę... tłumaczę to odległością. :evil_lol: oj tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotaski - okolice prawie jak nowosądeckie:loveu: Quote
dariaopole Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no widzisz Ańdźka jak tu ładnie!!! nasz domek : Quote
dariaopole Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tyle na dziś, spadam z burkami bo muszę ich jakiś czas pilnować coby za wiewiórami w las nie poleciały! Quote
Vectra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 to ten domek gościnny ? :diabloti: http://www.specarmory.com/na%20dogo/d7.jpg pięknie tam u Was, ja też chce na zadupie :placz: Quote
dariaopole Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Vectra napisał(a):to ten domek gościnny ? :diabloti: http://www.specarmory.com/na%20dogo/d7.jpg pięknie tam u Was, ja też chce na zadupie :placz: taaa zapraszamy w nasze skromne progi. toaleta za zakrętem :) Quote
doddy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Sevaś za miesiąc ma 2 urodziny jak jest u Darii. Ale ten czas leci. Quote
Vectra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ano leci czas , leci .... mój czarny asocjalny , uszaty kundel , też dwa lata jak mnie wnerwia :evil_lol: Daria , to ja już się pakuje hahaha :diabloti: rezerwuje ten pokój , co z łóżka gwiazdy można oglądać Quote
dariaopole Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 okej dziewczyny, już Wam robię miejsce na łóżkach bo teraz jest na nich moja "garderoba" doddy - zagięłaś mnie tymi urodzinami :cool3:. My Sevaśce urządzamy party 7.07 co prawda data mało optymistyczna bo związana z jego przybyciem do schroniska ale wtedy dowiedział się o nim świat i temu, a także cioci doddy, zawdzięcza swe oryginalne imię :razz: Quote
doddy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wczoraj w ramach sentymentu czytałam głupoty jakie żeśmy wypisywali 2 lata temu. :evil_lol: Patrzę, a tu już 2 lata. 7.07. to ja obchodzę rocznicę adopcji Breny z Palucha. :) Quote
dariaopole Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 doddy napisał(a):Wczoraj w ramach sentymentu czytałam głupoty jakie żeśmy wypisywali 2 lata temu. :evil_lol: Patrzę, a tu już 2 lata. 7.07. to ja obchodzę rocznicę adopcji Breny z Palucha. :) oo to razem możemy "poświętować " kiedyś ;) wczoraj 4 godziny układałam 10 worów szmat.Człowiek ma tego w piz....a nosi ciągle to samo :hmmmm: a potem bawiłam się w drwala :flaming:już kumam czemu tutaj ludzie chodzą tak wcześnie spać :roll: Quote
doddy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Możesz wiejskie pokazy mody urządzać. :evil_lol: A chętnie poświętuję. :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 doddy napisał(a):Możesz wiejskie pokazy mody urządzać. :evil_lol: A chętnie poświętuję. :eviltong: tylko wiesz .......ta odległość ! :eviltong: Quote
doddy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jak przyjadę z tymczasikiem to odległość nie jest przeszkodą. :roll: :diabloti: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 doddy napisał(a):Jak przyjadę z tymczasikiem to odległość nie jest przeszkodą. :roll: :diabloti: i cię Daria Sevenkiem poszczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 andzia69 napisał(a):i cię Daria Sevenkiem poszczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: genialny pomysł ! :diabloti: Quote
Recommended Posts