Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
a od kiedy ciotka Ci odległość przeszkadza ??? a ciocię Tengusię serdecznie zapraszamy:)

jak tylko bede znala grafik na grudzien to sie do ciebie odezwe i jakos sie umowimy :multi: oj cudwonie bedzie was wszystkich zobaczyc :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Do Andzi już 2 lata jadę... tłumaczę to odległością. :evil_lol:

Wstaw jeszcze fotki, takie ładne som. ;)

tylko zmiejszenie im nie służy niestety:(

zaraz cosik jeszcze dodam ;)

Posted

ano leci czas , leci .... mój czarny asocjalny , uszaty kundel , też dwa lata jak mnie wnerwia :evil_lol:

Daria , to ja już się pakuje hahaha :diabloti: rezerwuje ten pokój , co z łóżka gwiazdy można oglądać

Posted

okej dziewczyny, już Wam robię miejsce na łóżkach bo teraz jest na nich moja "garderoba"

doddy - zagięłaś mnie tymi urodzinami :cool3:. My Sevaśce urządzamy party 7.07 co prawda data mało optymistyczna bo związana z jego przybyciem do schroniska ale wtedy dowiedział się o nim świat i temu, a także cioci doddy, zawdzięcza swe oryginalne imię :razz:

Posted

Wczoraj w ramach sentymentu czytałam głupoty jakie żeśmy wypisywali 2 lata temu. :evil_lol:
Patrzę, a tu już 2 lata.

7.07. to ja obchodzę rocznicę adopcji Breny z Palucha. :)

Posted

doddy napisał(a):
Wczoraj w ramach sentymentu czytałam głupoty jakie żeśmy wypisywali 2 lata temu. :evil_lol:
Patrzę, a tu już 2 lata.

7.07. to ja obchodzę rocznicę adopcji Breny z Palucha. :)

oo to razem możemy "poświętować " kiedyś ;)
wczoraj 4 godziny układałam 10 worów szmat.Człowiek ma tego w piz....a nosi ciągle to samo :hmmmm: a potem bawiłam się w drwala :flaming:już kumam czemu tutaj ludzie chodzą tak wcześnie spać :roll: