andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):dziękuje kochanie :loveu: spośród rozmiarów a,b,c,d - zdecywdowanie wybieram "D":evil_lol: wygrałaś pytanie za 1000000 - a teraz zgłos się do pana Urbanskiego:eviltong: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Daria dzis skorzystala z telefonu do przyjaciela ;) Stad ja jej nie pisalam, ze tesknilam. Dla mnie to oczywiste :cool1: Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Stare wino kojarzy mi się z kurzem a ser pleśniowy ze stojacymi skarpetkami, Daria jak Ty możesz tak mieszkać ;) po tygodniu spędzonym z moim bratem i jego "nartowymi" skarpetami wszystko jest dla mnie czyste i pachnące nawet ten ser :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kolego J , kolega zdecydownie przesadzil, weto !!! Ja nie mam silikonu ......... a na wypryski to najlepszy dermosan, zawiodlam się na Tobie . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):Daria dzis skorzystala z telefonu do przyjaciela ;) Stad ja jej nie pisalam, ze tesknilam. Dla mnie to oczywiste :cool1: Jak ja bylam chora i zdychalam to nawet nie zadzwonilas czy zyje ! Nie lubisz mnie i jeszcze czepiasz sie moje wrodzonej zlosliwosci. Jestem zniesmaczona. Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kolego J , kolega zdecydownie przesadzil, weto !!! Ja nie mam silikonu ......... a na wypryski to najlepszy dermosan, zawiodlam się na Tobie . Podpowiedz nie dotyczyła szanownej koleżanki lecz " brzydkiego kaczątka " :):) Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 JarekOpole napisał(a):Podpowiedz nie dotyczyła szanownej koleżanki lecz " brzydkiego kaczątka " :):) dokładnie - "nasza lulubienica" zaczyna się na M - Beatko ty wiesz o czym doddy pisała???? ona pisała o Mikea:lol::eviltong: teraz Mikea jest jej lulubienicą:evil_lol: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Droga Pani B., odnosze nieodparte wrazenie ze jest pani tak zmeczona, ze nie czyta ze zrozumieniem tekstu, co w pani przypadku jest wrecz objawem chyba jakis problemow... na jakim tle, tego jeszcze nie wiem. Obstawiam problemy zwiazane z niewyspaniem... Ale oczywiscie moge sie mylic, bo zdawalo mi sie ze jakis czas temu pisala mi pani na gg, ze pani "spada". Ale pewnie cos umknelo mojej uwadze np. ze chodzilo o upadek z krzesla, badz tesknota do pani D. byla tak ogromna, ze nie mozesz sie teraz oderwac od laptopa. Otoz napisalam jasno, ze pani D. skorzystala z telefonu do przyjaciela, ktory to nawet nie raczyl wyglosic sentencji "Tesknilam za Toba" - poniewaz druga strona konwersacji uznala to za fakt oczywisty. Co za tym idzie, kiedy pani B. zadzwonila do mnie po swojej krotkiej niedyspozycji na tle zdrowotnym, nie uslyszala magicznych slow "Jak sie czujesz, mam nadzieje ze dobrze" poniewaz byly one dla mnie oczywiste. Jezeli jednak urazilam ktoras z pan, bardzo przepraszam i padam u Waszych stop! :modla::modla: Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja tam urażona sie nie czuję gdyż obustronna tęsknota była oczywista :diabloti: a pani B rzeczywiście chyba niewyspana skoro chodzi spać o 2 a o 5 wstaje :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A za mną tez nikt nie tęsknił. tylko Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kiedy wraca Daria ? Jakos zaczynam tesknic. Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jarku, moge Cie pocieszyc ze psy za Toba tesknia. Ja tez tesknie do rozmow na peronie (ale w cieplejszej temperaturze, bo atmosfera byla przednia). Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 za mna tez nikt nie teskni ale to pewnie dlatego ze ciagle tu jestem i w sumie to niewiele osob mialo okazje poznac mnie osobiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tengusia napisał(a):za mna tez nikt nie teskni ale to pewnie dlatego ze ciagle tu jestem i w sumie to niewiele osob mialo okazje poznac mnie osobiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak Seven przeciągnął cie po peronie i tyle cię widziałem :) Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 JarekOpole napisał(a):No tak Seven przeciągnął cie po peronie i tyle cię widziałem :) to byl szalony dzien :p ale mysle ze kiedys odwiedze Sevenka to bedziesz mial okazje dluzej mnie poogladac :evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja tęskniłam za wszystkimi cioteczkami z dogo :loveu: tylko z Wami jest tak wesoło:evil_lol: na wyjeździe poznałam kilka nowych osób ale jak im powiedziałam ,że mam w domu 4 bullowate to jakoś nie zaskarbiłam sobie ich przyjaźni :evil_lol: taaak rozmowy na peronie były przesympatyczne i wesołe zresztą tak jak i nasz chód po tym wymarznięciu .Chodziłyśmy jak robociki :evil_lol: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 My - owszem. Ja bylam w szoku i mialam takie oczy :crazyeye: jak patrzylam na Jarka tego dnia. Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):My - owszem. Ja bylam w szoku i mialam takie oczy :crazyeye: jak patrzylam na Jarka tego dnia. no co ty !! zdziwił Cię strój jarka czyli bluza przy temperaturze minusowej ??? :evil_lol: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bluza... Dobra, ide se z tego neta bo pewna pani kusi mnie do wypowiedzenia sie w sposob smieszny na pewnym watku. A mam tam sie trzymac twardo jak chce cos dalej z tym watkiem zrobic. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To Wy dziewczyny jestescie niekumate - mnie nic nie jest . Wiem kto to jest M i znałam prawidłową odpowiedz bezposrednio po napisaniu pytan. To Daria nie wiedziała kim jest ulubienica Doddy. Jarus Grzybie - tesknie za Twoim przyjazdem do W-wy. I nie zal sie , ze nikt za Toba nie teskni , kiedy ja pisze o uczuciach wyższych. Moje oburzenie dotyczyło tego, ze niektórym rozmiar D kojarzy sie z silikonem. Quote
dariaopole Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Beatko - mnie rozmiar D kojarzy się jedynie z dużym biustem a nie z silikonem choć w przypadku M jedno idzie w parze z drugim. cieszę się, że już wszystko jasne . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobra, jestem tepa , sorry Jarek ale to odkrycie to byla jakas 1 w nocy . Macie racje , juz wiem o co chodzi. Wiecie co - szukam pracy - ma ktos cos dla mnie ? Quote
dariaopole Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Beata - nie Ty jedna szukasz -ja również szukam - ciekawej i dobrze płatnej :roll: A jarek nic nie pisze bo do pracy sie dopiero szykuje bo se chłopak poleżał dłuuugo :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Na szczescie nie stanowimy dla siebie konkurencji , takze jakbys slyszala, ze ktos potrzebuje kogos do finansów ale nie na stanowisko ksiegowego bo to bylo dawno, to ja chetnie . Quote
JarekOpole Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to sie cieszę że wszystko się wyjaśniło :):) Hmm w Wawie no muszę zobaczyć czy mam jakąś chętną ekipę na strzelanie to wtedy coś dopasujemy a jak nie to i tak jakoś w tym miesiącu pewnie będę na jakis zawodach a dzień wcześniej na jakimś treningu więc sie temat połapie. Quote
Recommended Posts