dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chciałam zastosować metodę skuteczną i szybką. Przelecieć sie helikopterem nad dolomitami musi być niezłą frajdą. Do małych urazów podsyłają jedynie skutery stąd mój pomysł złamania nogi niestety zdrowy rozsądek nie pozwolił mi się az tak poświecić. A co do tęsknienia - wierzyć nie musisz :evil_lol: no ale kto inny ( no oprócz doddy) lubi się tak z Toba droczyć ??? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Zdziwiona jestem bo za mna rzadko kto teskni , tylko najbardziej zdeterminowani. Grzybie , kiedy bedziesz w W-wce ? ps. Jarek , nie martw sie ja starsza jestem :) Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):. Grzybie , kiedy bedziesz w W-wce ? :) A co dalej masz zimno czy plecak z kanapkami poskutkował ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Po pierwsze to kocham Cie za wpis w watku post 600 ! Po drugie to mam zimno ale tym razem jak reszta osiedla, tak wieje ze nikt nie rozpala. Po trzecie nic nie wiem o plecaku z kanapkami ? ps. Daria, praca w godzinach nocnych z Twoim mezem to wielka przyjemnosc . Resztę opowie Tobie pewnie sam :) Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Po trzecie nic nie wiem o plecaku z kanapkami ? :) To ten plecak który można dostać w samolocie zamiast plecaka ze spadochronem :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Plecak z kanapkami to Twoja trauma , nie moja wiec na mnie nie poskutkowal. Ale bede dzielnie walczyc :) O przyjazd pytam sie ze strzelniczego punktu widzenia. Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chyba wypiłam dzis za dużo wina:evil_lol: nie wiem o co chodzi i jakoś mnie to nie martwi :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):Nauki pobieram u Beaty ;) Jeszcze troche i sama tym przesiakniesz, wystarczy czytac ;) I Ty Brutusie przeciwko mnie ??? Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Po drugie to mam zimno ale tym razem jak reszta osiedla, tak wieje ze nikt nie rozpala. :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):chyba wypiłam dzis za dużo wina:evil_lol: nie wiem o co chodzi i jakoś mnie to nie martwi :evil_lol: Niby tylko kilka dnia a jak swiat sie zmienil i to wcale nie pod wplywem wina. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jarek ale zgas to slonce na tym zdjeciu bo tam ok 35 st. a z uwagi na przepisy p.poz tam lepiej ognia nie zaproszyc :) Ide pod dwie koldry i jednego psa spac. Milej nocy . Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 JarekOpole napisał(a): oooo i widać w lewym dolnym rogu pieski z fundacji :evil_lol: Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A co do tęsknienia - wierzyć nie musisz no ale kto inny ( no oprócz doddy) lubi się tak z Toba droczyć ??? Nauki pobieram u Beaty. Jednakze wystarczy samo czytanie od czasu i chlonie sie jak gabka to co ona pisze, w jaki sposob itd. a pozniej czytajac swoje posty, patrzysz z podziwem jak wlosy staja Ci na glowie. Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Psuje mi sie dzis wszystko, posty sie wysylaja albo nie wysylaja... Ide se rzezbic ogloszenia o naszych psach. Powiem Wam tylko, ze po mojej lulubienicy ktokolwiek do mnie dzwoni od razu jest na widelcu... Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 JarekOpole napisał(a):Ja mam sie super stary bo stary ale żeby od razu grzyb. dojrzały, smaczny itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam lubię grzyby:eviltong: Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a kto jest Twoją lulubienicą ? :evil_lol: Wybaccz ale dzis zachowuje się jak dziecko we mgle. nic nie wiem nic nie czaje :oops: Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):Ide se rzezbic ogloszenia o naszych psach. Te będą chyba dobre Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 andzia69 napisał(a):dojrzały, smaczny itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam lubię grzyby:eviltong: ja też na równi ze starym winem i serami pleśniowymi:evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):a kto jest Twoją lulubienicą ? :evil_lol: Wybaccz ale dzis zachowuje się jak dziecko we mgle. nic nie wiem nic nie czaje :oops: lulubienica doddy zaczyna się na literkę: A.-D B. - B C- A D - M strzelaj Daria - milion czeka!!!:eviltong: Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):ja też na równi ze starym winem i serami pleśniowymi:evil_lol: Jezu ale ja musze być oblesny. Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chce wykorzystać telefon do przyjaciela albo podpowiedź widowni :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):chce wykorzystać telefon do przyjaciela albo podpowiedź widowni :evil_lol: Ma to pewien związek z SILIKONEM Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a):chce wykorzystać telefon do przyjaciela albo podpowiedź widowni :evil_lol: widownia podpowiada: A albo D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Stare wino kojarzy mi się z kurzem a ser pleśniowy ze stojacymi skarpetkami, Daria jak Ty możesz tak mieszkać ;) Daria, mozesz skorzystac z podpowiedzi od przyjaciela - wiec ja dziś nie dzwoniłam do Doddy. Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 JarekOpole napisał(a):Ma to pewien związek z SILIKONEM dziękuje kochanie :loveu: spośród rozmiarów a,b,c,d - zdecywdowanie wybieram "D":evil_lol: Quote
Recommended Posts