Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałam zastosować metodę skuteczną i szybką. Przelecieć sie helikopterem nad dolomitami musi być niezłą frajdą. Do małych urazów podsyłają jedynie skutery stąd mój pomysł złamania nogi niestety zdrowy rozsądek nie pozwolił mi się az tak poświecić. A co do tęsknienia - wierzyć nie musisz :evil_lol: no ale kto inny ( no oprócz doddy) lubi się tak z Toba droczyć ???

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po pierwsze to kocham Cie za wpis w watku post 600 !

Po drugie to mam zimno ale tym razem jak reszta osiedla, tak wieje ze nikt nie rozpala.

Po trzecie nic nie wiem o plecaku z kanapkami ?

ps. Daria, praca w godzinach nocnych z Twoim mezem to wielka przyjemnosc . Resztę opowie Tobie pewnie sam :)

Posted

A co do tęsknienia - wierzyć nie musisz no ale kto inny ( no oprócz doddy) lubi się tak z Toba droczyć ???

Nauki pobieram u Beaty.
Jednakze wystarczy samo czytanie od czasu i chlonie sie jak gabka to co ona pisze, w jaki sposob itd. a pozniej czytajac swoje posty, patrzysz z podziwem jak wlosy staja Ci na glowie.

Posted

Psuje mi sie dzis wszystko, posty sie wysylaja albo nie wysylaja... Ide se rzezbic ogloszenia o naszych psach.

Powiem Wam tylko, ze po mojej lulubienicy ktokolwiek do mnie dzwoni od razu jest na widelcu...

Posted

JarekOpole napisał(a):
Ja mam sie super stary bo stary ale żeby od razu grzyb.

dojrzały, smaczny itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam lubię grzyby:eviltong:

Posted

dariaopole napisał(a):
a kto jest Twoją lulubienicą ? :evil_lol: Wybaccz ale dzis zachowuje się jak dziecko we mgle. nic nie wiem nic nie czaje :oops:

lulubienica doddy zaczyna się na literkę:
A.-D
B. - B
C- A
D - M

strzelaj Daria - milion czeka!!!:eviltong: