ruda76 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 dariaopole napisał(a):ładna ta jego mamuska. Podobna do takiej Dixi na której jeździłam za małolata ;) Daria ona jest do sprzedania:eviltong: Quote
dariaopole Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ruda76 napisał(a):Daria ona jest do sprzedania:eviltong: juz bym Kronosa wolała :p tylko gdzie ja bym go trzymała ???w kojcu z Majką czy w łazience z Sevenem?? Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 w góralskiej chacie :> na taki cel Jarek by się pewnie zmobilizował io wybudował :> Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 tylko Jarek za konikami nie przepada :shake: dziś może porobię fotki mojemu rudemu garbuskowi. Mam wenę byle by tylko pogoda była popołudniu ;) Quote
makatka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Przepada nie przepada :P wierzę w Ciebie i twoje możliwości przekonywania, że góralska stajnia jest wam niezbędna :D Quote
dariaopole Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 makatka napisał(a):Przepada nie przepada :P wierzę w Ciebie i twoje możliwości przekonywania, że góralska stajnia jest wam niezbędna :D o tak stajnia niezbędna do tego jeszcze basen, dodatkowe hektary ziemi , soczysta zielona trawka, ocieplenie domu, adaptacja poddasza ......mogłabym tak wyliczać bez końca a zadowolę się jedynie porządnym ogrodzeniem na chwilę obecną :diabloti: Quote
makatka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Zapomniałaś jeszcze o osobnym budyneczku z duża ilościa pomieszczeń z przeznaczeniem na wszelakie tymczasy :P Quote
ULKA12 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wie ktoś co jest z niebieskim forum amstaff-pitbull.cyberdusk?Myślałam, że tam coś robią ale tyle czasu?:cool3: Quote
makatka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ktoś wie. Nic nie zrobią. Z tego, co wiem dziewczyny walczą albo o przejęcie fo, albo wyciagnięcie backupa w celu powieszenia niebieskiego gdzie indziej i innym zarządem, bo żal tych wszystkich postów szkoleniowo-weterynaryjnych. Quote
lukann Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oby się udało bo szkoda tego wszystkiego co dziewczynom udało się rozkręcić na niebieskim Quote
dariaopole Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sevek dziś w pracy bardzo się zmęczył. W końcu kto normalny pracuje w niedzielę? :evil_lol: Quote
ULKA12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale wy macie szczęście, że możecie razem pracować:lol: Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Daria normalnie jak patrze tak na waszego Sevenka to wcale sie nie dziwie ze nie mogliscie go oddac :grins: przeciez to cudo a nie pies, spokojny, pieknej budowy no poprostu miooooooodzio :loveu: a jak tam socjalizacja z twoim stadkiem dalej biedak mieszka w lazience ??? Quote
makatka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Faktycznie ma zrezygnowaną minę z gatunku "co za idiota pracuje, zamiast zabrać mnei na spacver, nei widzisz, że ja tu cierpię" :D Quote
dariaopole Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Socjalizacja z Johnym przełożona została na po wyjajcowaniu marudy. Z Hepką jeszcze nie próbowaliśmy. Ona nie lubi absorbujących psów a Sevek dostaje szału z radości jak jest z Chillą i skacze po niej jak po worku ziemniaków. Z Hepką nie będzie tak łatwo jak z rudkiem :shake: Quote
ruda76 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W tej pracy to on mi na znudzonego totalnie wygląda :eviltong:a nie na zmęczonego:evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Seven panicznie boi się ognia a raczej chce go poskromić. Wczoraj tak się rzucił na ognisko ,że przysmolił sobie wąsy:shake: jak jarek podchodził do ognia to nie szło go uspokoić na początku. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ooooo, to my z Sevenkiem jesteśmy kumple . Ja sobie tylko wąsów nie upaliłam bo ich nie mam. Quote
makatka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cwaniura wiedział czym się zabawy z czymś płomienistym kończą. Ja do tej potry nie mogę wywietrzyć mieszkania, jak TŻt poszedł do pracy, zostawił rosół na gazie, uwędził psa i zasmrodził palenizną chyba już definitywnie mieszkanie. Quote
dariaopole Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 to uważaj kochana na brwi i rzęsy , mi kumpel raz podpalił brew i do teraz odrosnąć nie chce! ogniska z Sevenem odpadają niestety no chyba ,że chłopak zluzuje następnym razem bo wydzierał się na całą wieś! makatka - ja to notorycznie coś przypalam, bo włączam kuchenkę i siadam do kompa. Quote
ruda76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dariaopole napisał(a): makatka - ja to notorycznie coś przypalam, bo włączam kuchenkę i siadam do kompa. proponuję stołowac się na miescie;)będzie znacznie bezpieczniej:evil_lol: Quote
makatka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Heh. Mnie się nie zdarza. Znaczy: co najwyżej kotlet jest mocniej przypieczony, jak zasiądę przy kompie. Tak załatwic gar, zeby na dnie była 4 cm zwęglona warstwa warzyw i mięsa oraz kłęby duszącego i uniemożliwiającego oddychanie dymu jeszcze mi się nie udało. Chociaż wszytsko przede mną :D Quote
doddy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Daria, jak masz urlop a zarazem mam nadzieję, że Jarek także poróbcie zdjęcia. Stęskniłam się za ładnymi zdjęciami ;) Quote
dariaopole Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dobrze ciociu, postaram się choć pogoda ma być nieciekawa teraz :shake: aha Tyron rozwalił już kołnierz i przegryzł smycz :diabloti: Quote
blue.berry Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 taki słodziak i tak rozrabia? daria - nie czujesz sie jakbys miala w domu klona Sevena? Quote
Recommended Posts