P A U L A Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 "Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:( cholera! gdybym miała warunki chociaż troszke większą chatke on byłby mój....:( kurde ale mi ciężko!:( Quote
P A U L A Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mam jedno takie małe marzonko (wiem że nie realne) - gdyby w schronie były odpowiednie warunki, Hektorek mógłby tam mieszkać (oczywiście gdyby tego czuba tam nie było) wolontariusze to byłaby jego jedna wielka rodzinka! w weekendy zawsze byłby z nami... no ale pomarzyć każdy może.... Quote
solito Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 piaskol napisał(a):(oczywiście gdyby tego czuba tam nie było) .... :-o ...a kto to...?! Quote
P A U L A Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 solito napisał(a)::-o ...a kto to...?! eeee.... to teraz mało ważne--rozpędziłam się poprostu.... Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mowa o szprynie. Starym pracowniku schronu. Kanalii pierwszej wody ktory szkodzi zwierzatom mimo ze patrzymy mu na ręce.Na szczęście jego dni są policzone. Nie bedę go mordował choć mam dużą ochtę. W chwili definitywnego przejęcia schronu 1.01.08 definitywnie traci nie zycie a pracę. Quote
P A U L A Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Donvitow napisał(a):Mowa o szprynie. Starym pracowniku schronu. Kanalii pierwszej wody ktory szkodzi zwierzatom mimo ze patrzymy mu na ręce.Na szczęście jego dni są policzone. Nie bedę go mordował choć mam dużą ochtę. W chwili definitywnego przejęcia schronu 1.01.08 definitywnie traci nie zycie a pracę. To będzie uroczysta chwila;) nikt nie będzie musiał się martwić.... Quote
Martinee Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja wam mówie robimy zrzute na szampana Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Martinee napisał(a):Ja wam mówie robimy zrzute na szampana Ja Ci dam hyba bezalkoholowego:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Vito, to dla Ciebie: http://tsv-neuss.de.server173-han.de-nserver.de/cms/front_content.php?idart=2787 http://tsv-neuss.de.server173-han.de-nserver.de/cms/front_content.php?idcat=16 Quote
*zaba* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 piaskol napisał(a):"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:( W takim razie pieknie Pani Babci dziekujemy za pomoc :Rose: i zyczymy duuuuzo zdrowka! Quote
Helga&Ares Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='piaskol']"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:( cholera! gdybym miała warunki chociaż troszke większą chatke on byłby mój....:( kurde ale mi ciężko!:( Paulina te słowa słyszałam od Ciebie nie raz, przy adopcji Murzynka, Efi...itd.:lol: Gdyby tak każdy pies u Ciebie został, otworzyłabyś już schronisko:evil_lol: No wiemy wiemy jakie masz serce do psów:loveu: Quote
P A U L A Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Paulina te słowa słyszałam od Ciebie nie raz, przy adopcji Murzynka, Efi...itd.:lol: Gdyby tak każdy pies u Ciebie został, otworzyłabyś już schronisko:evil_lol: No wiemy wiemy jakie masz serce do psów:loveu: No taka ja już jestem.. jak któryś OGON wpadnie mi w serduszko to jest koniec!!! Nie udaje, to jestem cała JA może faktycznie za często wypowiadam te słowa, ale tak w danej chwili myśle...Hektor akurat jest wyjątkowy, dla mnie wyjątkowy ponieważ mimo swego kalectwa, jest szczęśliwy-banan z pyszczka mu nie schodzi--nawet jak był bardzo "chory" wtedy jak wysyłałam foty z tym "rozwalonym" oczkiem on nie piszczał, nie był markotny cieszył się z najmniejszej drobnostki. Quote
Donvitow Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć Hektor nie jedzie do niemiec. Zostaje u Babci. I nieważne czyja to babcia. On zostaje. u nas. u Babci Quote
P A U L A Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Donvitow napisał(a):Cześć Hektor nie jedzie do niemiec. Zostaje u Babci. I nieważne czyja to babcia. On zostaje. u nas. u Babci Jupi!:) Jupi!:) Jupi!:) Donvitow dziękuję!!!! Quote
*zaba* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Donvitow']Cześć Hektor nie jedzie do niemiec. Zostaje u Babci. I nieważne czyja to babcia. On zostaje. u nas. u Babci :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi: Zostaje?????????!!!!!!!!!!!!!!! H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
P A U L A Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dominika jak możesz to skasuj w tytule "i szykuje sie domek" z góry dziękuję. Quote
*zaba* Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jak juz wszesniej pisalam HURA!!!! Ale radosc przycmilo mi to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 Przepraszam za offa.Hectorku nie gniewaj sie. Quote
Gosiapk Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='*zaba*']Jak juz wszesniej pisalam HURA!!!! Ale radosc przycmilo mi to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 Przepraszam za offa.Hectorku nie gniewaj sie. Gdybym mogła tego ch..a dorwać w swoje ręce!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
Martinee Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ja już nic nie rozumiem... Czego nie rozumiesz ??? Quote
Recommended Posts