Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:( cholera! gdybym miała warunki chociaż troszke większą chatke on byłby mój....:( kurde ale mi ciężko!:(

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jedno takie małe marzonko (wiem że nie realne) - gdyby w schronie były odpowiednie warunki, Hektorek mógłby tam mieszkać (oczywiście gdyby tego czuba tam nie było) wolontariusze to byłaby jego jedna wielka rodzinka! w weekendy zawsze byłby z nami... no ale pomarzyć każdy może....

Posted

Mowa o szprynie. Starym pracowniku schronu. Kanalii pierwszej wody ktory szkodzi zwierzatom mimo ze patrzymy mu na ręce.Na szczęście jego dni są policzone. Nie bedę go mordował choć mam dużą ochtę. W chwili definitywnego przejęcia schronu 1.01.08 definitywnie traci nie zycie a pracę.

Posted

Donvitow napisał(a):
Mowa o szprynie. Starym pracowniku schronu. Kanalii pierwszej wody ktory szkodzi zwierzatom mimo ze patrzymy mu na ręce.Na szczęście jego dni są policzone. Nie bedę go mordował choć mam dużą ochtę. W chwili definitywnego przejęcia schronu 1.01.08 definitywnie traci nie zycie a pracę.

To będzie uroczysta chwila;) nikt nie będzie musiał się martwić....

Posted

piaskol napisał(a):
"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:(

W takim razie pieknie Pani Babci dziekujemy za pomoc :Rose: i zyczymy duuuuzo zdrowka!

Posted

[quote name='piaskol']"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd....:( cholera! gdybym miała warunki chociaż troszke większą chatke on byłby mój....:( kurde ale mi ciężko!:(

Paulina te słowa słyszałam od Ciebie nie raz, przy adopcji Murzynka, Efi...itd.:lol:
Gdyby tak każdy pies u Ciebie został, otworzyłabyś już schronisko:evil_lol:
No wiemy wiemy jakie masz serce do psów:loveu:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
Paulina te słowa słyszałam od Ciebie nie raz, przy adopcji Murzynka, Efi...itd.:lol:
Gdyby tak każdy pies u Ciebie został, otworzyłabyś już schronisko:evil_lol:
No wiemy wiemy jakie masz serce do psów:loveu:

No taka ja już jestem.. jak któryś OGON wpadnie mi w serduszko to jest koniec!!! Nie udaje, to jestem cała JA może faktycznie za często wypowiadam te słowa, ale tak w danej chwili myśle...Hektor akurat jest wyjątkowy, dla mnie wyjątkowy ponieważ mimo swego kalectwa, jest szczęśliwy-banan z pyszczka mu nie schodzi--nawet jak był bardzo "chory" wtedy jak wysyłałam foty z tym "rozwalonym" oczkiem on nie piszczał, nie był markotny cieszył się z najmniejszej drobnostki.

Posted

[quote name='Donvitow']Cześć Hektor nie jedzie do niemiec. Zostaje u Babci. I nieważne czyja to babcia. On zostaje. u nas. u Babci

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi:

Zostaje?????????!!!!!!!!!!!!!!!

H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!