Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hecktorku Twoja przyszywana ciocia wrocila z "wakacji" i niedlugo pakuje sie i wyrusza na nastepne" wakacje",a w drodze powrotnej zabierze oczywiscie Ciebie.:lol:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Hecktorku Twoja przyszywana ciocia wrocila z "wakacji" i niedlugo pakuje sie i wyrusza na nastepne" wakacje",a w drodze powrotnej zabierze oczywiscie Ciebie.:lol:

jest już może ustalona jakaś konkretna data??

Posted

Donvitow napisał(a):
No jestem. CZeść. Odwiedzimy Hekcia dziś. No i zabierzemy się wreszcie za Czipa.:lol:

Witaj!!!:loveu:
Co słychać w dalekim świecie?!
A jak samopoczucie po powrocie...:lol:

Posted

[quote name='solito']Witaj!!!:loveu:
Co słychać w dalekim świecie?!
A jak samopoczucie po powrocie...:lol:

Zemsta Faraona nieco nadwyrężyła siły dopiero przedostatniego dnia ale zwalczyłem lekiem znanym od lat:evil_lol:. Jordania bajka. Syria nieco gorzej. Nieprawdopodobny klimat świata karawan, pustyń i beduinów.
Fotki na fotoblogu caroolcia/Burbon Bona/. Rafa koralowa w Sharm el scheik cudowna ale groźna.
a teraz do dzieła.

Posted

Odebrałem od Babci PAuli wszystkie puszki które zostały dla Hektorka na czas wyjazdu. Mały je tylko babcine obiadki. Jedna wielka wesoła puchatość. Pilnuje :evil_lol: Babci. Próbował dziabnąć sąsiadkę która przyszła na ploty. Musi być złym człowiekiem.
Zdradzę w tajemnicy Babcia Pauliny o schronie i dogomani wie wszystko. Paulina Babci na gwiazdkę net.:lol:

Mały tak gna na spacerkach.:lol: