Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martinee napisał(a):
Jejku musimy się do Gaju wybrać ile mamy psiaków obecnie szkoda ,że Pan pracuje

kiedy byłyście w Gaju wstrętne sikorki . tyle psiaków na was czeka , kto je wyczesze , i wypieści. wszystkie psiaki są na zewnątrz wkojcach jak będziecie miłe to ja was mogę zabrać w niedzielę. Basia:eviltong:

Posted

Donvitow napisał(a):
kiedy byłyście w Gaju wstrętne sikorki . tyle psiaków na was czeka , kto je wyczesze , i wypieści. wszystkie psiaki są na zewnątrz wkojcach jak będziecie miłe to ja was mogę zabrać w niedzielę. Basia:eviltong:

o Pani Basiu musi Pani sobie konto na dogo założyć:)

Posted

Ja mam propozycje bo nikogo nie będzie teraz to może umówimy się wszyscy w sobote na wyjazd żeby wszytko obgadać itp ja kupie ogony dla psiaków u mnie to dostane prawie ze free co wy na to ?

Posted

jaka pani donvitov . A kiedy wy możecie . ja was chcę zabrać do schronub a wam ciągle nie pasuje okropne jesteście a te podarunki w wita schowku to rdzewieją wasza sprawa .zwołajcie ludzi ze szkoły potrzebujemy wolontariuszy do opieki nad psiami

Posted

co ja poradzę na to ze mam taką a nie inną szkołę, a wyjazd ode mnie nie zależy. Wiem, ciągle mówimy, że pojedziemy a później jest inaczej...
Co do ludzi ze szkoły to wątpię, aby ktoś się chciał zgłosić, pytałam, albo się boją albo im śmierdzi

Posted

Donvitow napisał(a):

No nie!! Teraz to już cala Rodzina W. siedzi na Dogo :roll::loveu::diabloti:
Helga_psiaki napisał(a):
o Pani Basiu musi Pani sobie konto na dogo założyć:)
Popieram, bo się nam będzie mylić ;)

Martinee napisał(a):
Pani Donvitow :)
To mi sie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiem ,że jestem okropna :( co ja na to poradze ,że mieszkam na takim zadupiu za każdym razem jak mówie rodzicą ,że nie lubie tu mieszkać to się to dla mnie kończy kłótnią a jak już moge to się okazuje ,że Dominice nie pasuje a tak jak Dominika mówie ciężko z wolontariuszami i tak połowa szkoły traktuje mnie jak wariata że mam fioła na punkcie psów więc :( tylko ryczeć. Ale w sobote za tydzień napewno przyjade bo tata mnie przywiezie ja już sobie załatwie

Posted

Martinee napisał(a):
Wiem ,że jestem okropna :( co ja na to poradze ,że mieszkam na takim zadupiu za każdym razem jak mówie rodzicą ,że nie lubie tu mieszkać to się to dla mnie kończy kłótnią a jak już moge to się okazuje ,że Dominice nie pasuje a tak jak Dominika mówie ciężko z wolontariuszami i tak połowa szkoły traktuje mnie jak wariata że mam fioła na punkcie psów więc :( tylko ryczeć. Ale w sobote za tydzień napewno przyjade bo tata mnie przywiezie ja już sobie załatwie

mnie też za wariatkę niektórzy mają, że ciągle te psy i psy..:(

Posted

pociesze was wszystkie mile dogomanianki o mnie maja podobne zdanie,ale mnie jest wszystko jedno co kto mowi!zapominam i nie widze tych zkwaszonych twarzy, jak widze ze biedaczki , te niechciane, sa szczesliwe w nowych domkach.

Posted

mi też to wisi, ale mówię że raczej nikt nie chciałby jeździć do schroniska ode mnie ze szkoły. Z tych których znam. Z maturalnych klas też na pewno by się nie zgodzili, bo im czasu braknie.

Posted

Właśnie zmykam do Hekcia:) do usłyszonka! Donvitow wkleiłam na stronce remoncik w aktualnościach i Mobisia--reszta wieczorkiem!:) Mały się sprawuje rewelacyjnie!- narazie raz nasiusiał- i już go szkole, pyszczoch już miał zamoczony;P

Posted

piaskol napisał(a):
Właśnie zmykam do Hekcia:) do usłyszonka! Donvitow wkleiłam na stronce remoncik w aktualnościach i Mobisia--reszta wieczorkiem!:) Mały się sprawuje rewelacyjnie!- narazie raz nasiusiał- i już go szkole, pyszczoch już miał zamoczony;P

Rany piaskol. Tylko nie tak. Przywiozę Ci następnym razem ksiązkę Okiem Psa. Były dzisiaj nowe cztery sikorki/ na razie przez małe s zobaczymy może kiedyś awansują na duże S/. Ogony odpadają teraz. Jak pieski są po cztery to wywołuje to burdy. Tylko dla większych mogą być bo są pojedyńczo. Małe dostały puszki i było git.
Sikorki spoko Basię oswajam. Niedługo ją zaloguję. Nawet jak nie będziecie mogły przyjechać to zwalimy wam na głowy pomoc na necie w zakładaniu wątków itd. Tylko się nie obrażajcie. No i wreszcie odbierzcie pamiątki i autograf.
pa

Posted

Martinee napisał(a):
Dominika tak myślałam wywalili nas z roboty pozostaje nam tylko ..... To już koniec trudno nie jesteśmy sikorki no nic ale w sobote przyjedziemy z (niespodzianka)

Nie wywalili:loveu:. To nawet nie było upomnienie na piśmie:lol:. Piszę że jesteście Sikorki prze duże S :loveu:w odróżnieniu od nowych przez małe s. Wywalać będe mógł dopiero od 1.11.07:evil_lol:

Posted

Kurczeee czyli niedziela tylko wchodzi w Gre mi pasuje niewiem jak z Dominiką ale ja zatydzień napewno przyjade choc by nie wiem co mam kagańce i kolczatki dla psiaków itp no i będe załatwiać ogony ale pytanie czy Panu pasuje w niedziele. A Pan skąd wie ,że były w Gaju jak Pan w pracy, a to niedobrze ,że w naszym wieku bo jak się okażą lepsze to chyba się zastrzele