P A U L A Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Donvitow napisał(a):Ok. Od 01.11.07 to zacznie funkcjonować. Spoko dziewczyny. Trzymam kciuki.... Quote
Donvitow Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Martinee napisał(a):Jejku musimy się do Gaju wybrać ile mamy psiaków obecnie szkoda ,że Pan pracuje kiedy byłyście w Gaju wstrętne sikorki . tyle psiaków na was czeka , kto je wyczesze , i wypieści. wszystkie psiaki są na zewnątrz wkojcach jak będziecie miłe to ja was mogę zabrać w niedzielę. Basia:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Donvitow napisał(a):kiedy byłyście w Gaju wstrętne sikorki . tyle psiaków na was czeka , kto je wyczesze , i wypieści. wszystkie psiaki są na zewnątrz wkojcach jak będziecie miłe to ja was mogę zabrać w niedzielę. Basia:eviltong: o Pani Basiu musi Pani sobie konto na dogo założyć:) Quote
Martinee Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pani Donvitow :) a Dominika nie może w niedziele :( Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 MArtyna pojedzie na pewno z Panią a ja niestety wyjeżdzam Quote
Martinee Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja mam propozycje bo nikogo nie będzie teraz to może umówimy się wszyscy w sobote na wyjazd żeby wszytko obgadać itp ja kupie ogony dla psiaków u mnie to dostane prawie ze free co wy na to ? Quote
Donvitow Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jaka pani donvitov . A kiedy wy możecie . ja was chcę zabrać do schronub a wam ciągle nie pasuje okropne jesteście a te podarunki w wita schowku to rdzewieją wasza sprawa .zwołajcie ludzi ze szkoły potrzebujemy wolontariuszy do opieki nad psiami Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 co ja poradzę na to ze mam taką a nie inną szkołę, a wyjazd ode mnie nie zależy. Wiem, ciągle mówimy, że pojedziemy a później jest inaczej... Co do ludzi ze szkoły to wątpię, aby ktoś się chciał zgłosić, pytałam, albo się boją albo im śmierdzi Quote
GoniaP Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Donvitow napisał(a):kiedy byłyście w Gaju wstrętne sikorki . tyle psiaków na was czeka , kto je wyczesze , i wypieści. wszystkie psiaki są na zewnątrz wkojcach jak będziecie miłe to ja was mogę zabrać w niedzielę. Basia:eviltong: No nie!! Teraz to już cala Rodzina W. siedzi na Dogo :roll::loveu::diabloti: Helga_psiaki napisał(a):o Pani Basiu musi Pani sobie konto na dogo założyć:) Popieram, bo się nam będzie mylić ;) Martinee napisał(a):Pani Donvitow :) To mi sie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wiem ,że jestem okropna :( co ja na to poradze ,że mieszkam na takim zadupiu za każdym razem jak mówie rodzicą ,że nie lubie tu mieszkać to się to dla mnie kończy kłótnią a jak już moge to się okazuje ,że Dominice nie pasuje a tak jak Dominika mówie ciężko z wolontariuszami i tak połowa szkoły traktuje mnie jak wariata że mam fioła na punkcie psów więc :( tylko ryczeć. Ale w sobote za tydzień napewno przyjade bo tata mnie przywiezie ja już sobie załatwie Quote
Helga&Ares Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Martinee napisał(a):Wiem ,że jestem okropna :( co ja na to poradze ,że mieszkam na takim zadupiu za każdym razem jak mówie rodzicą ,że nie lubie tu mieszkać to się to dla mnie kończy kłótnią a jak już moge to się okazuje ,że Dominice nie pasuje a tak jak Dominika mówie ciężko z wolontariuszami i tak połowa szkoły traktuje mnie jak wariata że mam fioła na punkcie psów więc :( tylko ryczeć. Ale w sobote za tydzień napewno przyjade bo tata mnie przywiezie ja już sobie załatwie mnie też za wariatkę niektórzy mają, że ciągle te psy i psy..:( Quote
xxxx52 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 pociesze was wszystkie mile dogomanianki o mnie maja podobne zdanie,ale mnie jest wszystko jedno co kto mowi!zapominam i nie widze tych zkwaszonych twarzy, jak widze ze biedaczki , te niechciane, sa szczesliwe w nowych domkach. Quote
Helga&Ares Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 mi też to wisi, ale mówię że raczej nikt nie chciałby jeździć do schroniska ode mnie ze szkoły. Z tych których znam. Z maturalnych klas też na pewno by się nie zgodzili, bo im czasu braknie. Quote
Helga&Ares Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 ale szukajmy, może znajdzie sie ktoś bardziej odpowiedzialny i pomocny niż my Quote
P A U L A Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Właśnie zmykam do Hekcia:) do usłyszonka! Donvitow wkleiłam na stronce remoncik w aktualnościach i Mobisia--reszta wieczorkiem!:) Mały się sprawuje rewelacyjnie!- narazie raz nasiusiał- i już go szkole, pyszczoch już miał zamoczony;P Quote
Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 piaskol napisał(a):Właśnie zmykam do Hekcia:) do usłyszonka! Donvitow wkleiłam na stronce remoncik w aktualnościach i Mobisia--reszta wieczorkiem!:) Mały się sprawuje rewelacyjnie!- narazie raz nasiusiał- i już go szkole, pyszczoch już miał zamoczony;P Rany piaskol. Tylko nie tak. Przywiozę Ci następnym razem ksiązkę Okiem Psa. Były dzisiaj nowe cztery sikorki/ na razie przez małe s zobaczymy może kiedyś awansują na duże S/. Ogony odpadają teraz. Jak pieski są po cztery to wywołuje to burdy. Tylko dla większych mogą być bo są pojedyńczo. Małe dostały puszki i było git. Sikorki spoko Basię oswajam. Niedługo ją zaloguję. Nawet jak nie będziecie mogły przyjechać to zwalimy wam na głowy pomoc na necie w zakładaniu wątków itd. Tylko się nie obrażajcie. No i wreszcie odbierzcie pamiątki i autograf. pa Quote
P A U L A Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nie wiedziałam:oops: ja Mike tak oduczyłam;P;P:oops::oops::oops: Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dominika tak myślałam wywalili nas z roboty pozostaje nam tylko ..... To już koniec trudno nie jesteśmy sikorki no nic ale w sobote przyjedziemy z (niespodzianka) Quote
Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Martinee napisał(a):Dominika tak myślałam wywalili nas z roboty pozostaje nam tylko ..... To już koniec trudno nie jesteśmy sikorki no nic ale w sobote przyjedziemy z (niespodzianka) Nie wywalili:loveu:. To nawet nie było upomnienie na piśmie:lol:. Piszę że jesteście Sikorki prze duże S :loveu:w odróżnieniu od nowych przez małe s. Wywalać będe mógł dopiero od 1.11.07:evil_lol: Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A sikorki przez małe s w naszym wieku ?? czy Pan za tydzień w sobote pracuje ?? Quote
Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Martinee napisał(a):A sikorki przez małe s w naszym wieku ?? czy Pan za tydzień w sobote pracuje ?? Mniej więcej w Waszym wieku. Sobota w pracy. Niedziela wolna. Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kurczeee czyli niedziela tylko wchodzi w Gre mi pasuje niewiem jak z Dominiką ale ja zatydzień napewno przyjade choc by nie wiem co mam kagańce i kolczatki dla psiaków itp no i będe załatwiać ogony ale pytanie czy Panu pasuje w niedziele. A Pan skąd wie ,że były w Gaju jak Pan w pracy, a to niedobrze ,że w naszym wieku bo jak się okażą lepsze to chyba się zastrzele Quote
Recommended Posts