Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektor został sikoreczki u Babci !!!! jako dogoterapeuta. Od czasu jak Babcia go ma skńczyły się problemy z serduchem. Wychodzi na małe spacerki i czuje się znacznie leepiej. Hektorek opiekuje się teraz Babcią a my trszkę Hektorkiem.

Posted

Donvitow napisał(a):
Hektor został sikoreczki u Babci !!!! jako dogoterapeuta. Od czasu jak Babcia go ma skńczyły się problemy z serduchem. Wychodzi na małe spacerki i czuje się znacznie leepiej. Hektorek opiekuje się teraz Babcią a my trszkę Hektorkiem.

suuuuuper:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

piaskol napisał(a):
"Pani Babcia" odpada....Jest chora i nie możemy jej pozwolić na posiadanie psiaka na stałe.:( szpitale itd...

*zaba* napisał(a):
W takim razie pieknie Pani Babci dziekujemy za pomoc :Rose: i zyczymy duuuuzo zdrowka!

Donvitow napisał(a):

No i tak byc powinno!!!!! HURA !!!! Moj przystojniaczek koffany!!!!! Strasznie sie ciesze a Pani Babci duuuuuzo zdrowka.

Posted

Donvitow napisał(a):

Cześć Hektor nie jedzie do niemiec. Zostaje u Babci. I nieważne czyja to babcia. On zostaje. u nas. u Babci

:multi::multi::multi:wiedziałam......takie biedy zapadają najbardziej w serca:loveu:
doskonała decyzja!:cunao::klacz::loveu:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Mlody pies do babci?i to chorej?
A co bedzie gdy babcia zachoruje?

Uczymy się zerkać na życie przez różowe okulary!:) babcia nie jest sama, ma rodzine która kocha Hektora-- Hektor ma przyjaciół takich 2 szczególnych pozwolę sobie wymienić (AGA,KAJETAN) jestem pewna,że w razie jakiegokolwiek nieszczęścia Hektor nie zostanie sam... wszyscy go kochamy- jest szczęśliwy, ma swoją miche a to najważniejsze-jak już kiedyś pisałam ON nie potrzebuje wiele....POZDRAWIAM

Posted

prosze na drugi raz nie zwracac sie o pomoc do org.,jezeli zaklada sie ze i tak sie go nie wyda!Na to miejsce ,moglby pojechac inny slepy piesek ,ale niestety nie pojechal, gdyz miejsce bylo zarezerwowane dla Hektora.Tak sie nie robi ,prosze !jest to uwaga na przyszlosc.:lol:Czyzby wyjazd do niemieckiej org.bylaby ostatecznosc i ta gorsza?:shake:
Ciesze sie ,ze Hektorek bedzie mial odpowiedna opieke do konca swego psiego zycia:lol:

PS.Rodziny zastepcze nie decyduja o adopcjach psow,organizacje zajmuja sie tylko adopcjami i one decyduja do kogo zwierzatko sie udaje podpisujac umowe adopcyjna.Rodzina zastepcza rowniez podpisuje umowe z organizacja ,i zobowiazje sie ,opiekowac psem,do chwili adopcji.

Posted

Wspaniale, że Hekcio zostaje u Babci!:multi:
Właśnie to mi się marzyło!

Pozdrawiam serdecznie Babcię! I wszystkich, którzy pomogli podjąć tę decyzję...!:loveu: /Donvitow;)/

Posted

Nie zakładaliśmy od początku takiego rozwiązania. Hektor to nie pierwszy psiak który był na tymczasie u Babci.A był tam dlatego że ja dwukrotnie wyjeżdżałem na dwa tygodnie. Dwa dni przed planowanym wyjazdem zaczipowałem i załatwiłem mu świadectwo zdrowia i paszport./ po co jak bym zakładał że nie pojedzie/. Strata czasu i pieniędzy.Babcia rozkleiła się na widok paszportu ale nic nie powiedziała. Wieczorem zadzwoniła do Córki i Wnuczki z tym problemem.Żadna z Pań:loveu: nie odmówiła wydania Hektorka a wręcz podkreślały że może lepiej nie marnować włożonego wkładu/ Operacja oczka,kastracja, czip, szczepienia, paszport/ nie narażać się organizacji niemieckiej i Goni ale jakbym się zgodził to Babcia kocha Hektorka.

Nie mamy umów, zobowiązań, jesteśmy wolontariuszami dlatego jednoosobowo podjąłem taką decyzję i jestem z niej zadowolony.

Gonia ,xxx25 przepraszam za zamieszanie. Szkoda miejsca w transporcie ale decyzja zapadła za późno. Drugi raz bym postąpił identycznie i tego warte jest szczęście Psa i Opiekunki i jej bliżkich które widziałem i z którego się cieszę.