Jagoda1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja dopiero teraz zauważyłam zmianę w tytule wątku... Babuniu, jesteś KOCHANA...:loveu::Rose: Quote
solito Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Donvitow']...Drugi raz bym postąpił identycznie i tego warte jest szczęście Psa i Opiekunki i jej bliżkich które widziałem i z którego się cieszę. Święte słowa...!!!:loveu: Quote
P A U L A Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jutro odwiedzinki i małe mizianko!:) Hektoruś uwielbia kosteczki ze zoologicznego;P najpierw mała zabawa, podrzucanie-następnie 3 godzinne obgryzanie:) Quote
Donvitow Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Pewnie wreszcie Hekcia odwiedzimy.:loveu: Quote
*zaba* Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Donvitow napisał(a):Pewnie wreszcie Hekcia odwiedzimy.:loveu: I fotki wstawimy :cool3: Quote
Helga&Ares Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 *zaba* napisał(a):I fotki wstawimy :cool3: Vito nie wstawi.:shake: bo zbanowany:mad: Paulina albo ja jak dostanę. Quote
Jagoda1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Teraz dopiero odrabiam zaległości... Donvitow, ja tez podjęłabyn taką decyzję w przypadku Hectorka. Psiak jest kochany...:loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Vito jest kochany. Mamy Hektorka na miejscu i leczymy go na robaki:shake: Quote
*zaba* Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a):Vito nie wstawi.:shake: bo zbanowany:mad: :crazyeye::crazyeye: Za co???? :crazyeye::crazyeye: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 *zaba* napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Za co???? :crazyeye::crazyeye: za wypowiedzi przeciwko pajuni i pisanie prawdy o procederze wyworzenia przez nia psów do Niemiec Quote
Lucyna W Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witam,wiecie nie wiem o co tak naprawde chodzi ale najwazniejsze,ze Hektorek jest szczesliwy a cudowna Babcia ,ktora nam wiele razy przyjmowala Psiaki na tymczas tez. Obojgu to sie nalezalo. A na Kajetana zlego slowa nie dam powiedziec i zycze Wszystkim ,ktorzy pomagaja biednym Zwierzakom,by w swojej grupie mieli tak oddanego Wolontariusza jak Kajetan i Jego Zona Basia. Nic nie jest Im ciezko zrobic,zawsze dyspozycyjni i oddani zawsze mozna na Nich liczyc. Zobaczcie jak zmienilo sie schronisko w Gaju? To rowniez Ich zasluga Lucyna W/Fundacja Dr Lucy/ Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Lucyna W napisał(a):Witam,wiecie nie wiem o co tak naprawde chodzi ale najwazniejsze,ze Hektorek jest szczesliwy a cudowna Babcia ,ktora nam wiele razy przyjmowala Psiaki na tymczas tez. Obojgu to sie nalezalo. A na Kajetana zlego slowa nie dam powiedziec i zycze Wszystkim ,ktorzy pomagaja biednym Zwierzakom,by w swojej grupie mieli tak oddanego Wolontariusza jak Kajetan i Jego Zona Basia. Nic nie jest Im ciezko zrobic,zawsze dyspozycyjni i oddani zawsze mozna na Nich liczyc. Zobaczcie jak zmienilo sie schronisko w Gaju? To rowniez Ich zasluga Lucyna W/Fundacja Dr Lucy/ Witam Pani Lucynko:) zgadzam sie z Panią w 100 % Quote
P A U L A Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Lucyna W napisał(a):Witam,wiecie nie wiem o co tak naprawde chodzi ale najwazniejsze,ze Hektorek jest szczesliwy a cudowna Babcia ,ktora nam wiele razy przyjmowala Psiaki na tymczas tez. Obojgu to sie nalezalo. A na Kajetana zlego slowa nie dam powiedziec i zycze Wszystkim ,ktorzy pomagaja biednym Zwierzakom,by w swojej grupie mieli tak oddanego Wolontariusza jak Kajetan i Jego Zona Basia. Nic nie jest Im ciezko zrobic,zawsze dyspozycyjni i oddani zawsze mozna na Nich liczyc. Zobaczcie jak zmienilo sie schronisko w Gaju? To rowniez Ich zasluga Lucyna W/Fundacja Dr Lucy/ :):) ooo!:):):) WITAMY!!!! Quote
Martinee Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witamy Serdecznie i zgadzam się z Panią :) Quote
kaLOlina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 witamy i czekamy na zdjecia Hektorka:):):) Quote
P A U L A Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Następna wizyta u URWISA i obiecuje że focie będą--teraz mam popołudniową zmiane więc nie wiem kiedy GO odwiedze ...ale foty są OBIECANE!:) Robale z Vito zwalczyliśmy mam nadzieję... nooo jakos tak niespodziewanie wkradły się w organiźmik Hektorka wstrętne ROBALE!! ble-ble!!! Zastanawiam się nad kupnem "szelek".... Hektor tak przybiera na wadze,że jego ukochana obróżka od Vito już jest prawie za mała;P --przyda się do schroniskowych GAJOWCÓW:p szelki kupimy i będzie nam się o wiele łatwiej spacerować;) a tak przy okazji kocham Hektora nad życie....troszeczke mniej niż Mike:P:P:P:P aleeee prawie tak samo:) Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 piaskol napisał(a):Następna wizyta u URWISA i obiecuje że focie będą--teraz mam popołudniową zmiane więc nie wiem kiedy GO odwiedze ...ale foty są OBIECANE!:) Robale z Vito zwalczyliśmy mam nadzieję... nooo jakos tak niespodziewanie wkradły się w organiźmik Hektorka wstrętne ROBALE!! ble-ble!!! Zastanawiam się nad kupnem "szelek".... Hektor tak przybiera na wadze,że jego ukochana obróżka od Vito już jest prawie za mała;P --przyda się do schroniskowych GAJOWCÓW:p szelki kupimy i będzie nam się o wiele lepiej spacerować;) a tak przy okazji kocham Hektora nad życie....troszeczke mniej niż Mike:P:P:P:P aleeee prawie tak samo:) a ile Hektorek ma w kłębie ? Quote
P A U L A Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Helga&Ares napisał(a):a ile Hektorek ma w kłębie ? oj Doniuś zabiłaś mnie tym pytaniem;) Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 piaskol napisał(a):oj Doniuś zabiłaś mnie tym pytaniem;) może coś się dla niego znajdzie:lol: Quote
P A U L A Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Helga&Ares napisał(a):może coś się dla niego znajdzie:lol: :):):)):):):):):):):) Quote
Gosiapk Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Co słychać u Hekcia? Jak się czuje Pani Babcia? Quote
Recommended Posts