Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']...Drugi raz bym postąpił identycznie i tego warte jest szczęście Psa i Opiekunki i jej bliżkich które widziałem i z którego się cieszę.

Święte słowa...!!!:loveu:

Posted

Witam,wiecie nie wiem o co tak naprawde chodzi ale najwazniejsze,ze Hektorek jest szczesliwy a cudowna Babcia ,ktora nam wiele razy przyjmowala Psiaki na tymczas tez. Obojgu to sie nalezalo. A na Kajetana zlego slowa nie dam powiedziec i zycze Wszystkim ,ktorzy pomagaja biednym Zwierzakom,by w swojej grupie mieli tak oddanego Wolontariusza jak Kajetan i Jego Zona Basia. Nic nie jest Im ciezko zrobic,zawsze dyspozycyjni i oddani zawsze mozna na Nich liczyc.
Zobaczcie jak zmienilo sie schronisko w Gaju? To rowniez Ich zasluga
Lucyna W/Fundacja Dr Lucy/

Posted

Lucyna W napisał(a):
Witam,wiecie nie wiem o co tak naprawde chodzi ale najwazniejsze,ze Hektorek jest szczesliwy a cudowna Babcia ,ktora nam wiele razy przyjmowala Psiaki na tymczas tez. Obojgu to sie nalezalo. A na Kajetana zlego slowa nie dam powiedziec i zycze Wszystkim ,ktorzy pomagaja biednym Zwierzakom,by w swojej grupie mieli tak oddanego Wolontariusza jak Kajetan i Jego Zona Basia. Nic nie jest Im ciezko zrobic,zawsze dyspozycyjni i oddani zawsze mozna na Nich liczyc.

Witam Pani Lucynko:)
zgadzam sie z Panią w 100 %

Posted

Lucyna W napisał(a):

:):) ooo!:):):) WITAMY!!!!

Posted

Następna wizyta u URWISA i obiecuje że focie będą--teraz mam popołudniową zmiane więc nie wiem kiedy GO odwiedze ...ale foty są OBIECANE!:) Robale z Vito zwalczyliśmy mam nadzieję... nooo jakos tak niespodziewanie wkradły się w organiźmik Hektorka wstrętne ROBALE!! ble-ble!!! Zastanawiam się nad kupnem "szelek".... Hektor tak przybiera na wadze,że jego ukochana obróżka od Vito już jest prawie za mała;P --przyda się do schroniskowych GAJOWCÓW:p szelki kupimy i będzie nam się o wiele łatwiej spacerować;) a tak przy okazji kocham Hektora nad życie....troszeczke mniej niż Mike:P:P:P:P aleeee prawie tak samo:)

Posted

piaskol napisał(a):
Następna wizyta u URWISA i obiecuje że focie będą--teraz mam popołudniową zmiane więc nie wiem kiedy GO odwiedze ...ale foty są OBIECANE!:) Robale z Vito zwalczyliśmy mam nadzieję... nooo jakos tak niespodziewanie wkradły się w organiźmik Hektorka wstrętne ROBALE!! ble-ble!!! Zastanawiam się nad kupnem "szelek".... Hektor tak przybiera na wadze,że jego ukochana obróżka od Vito już jest prawie za mała;P --przyda się do schroniskowych GAJOWCÓW:p szelki kupimy i będzie nam się o wiele lepiej spacerować;) a tak przy okazji kocham Hektora nad życie....troszeczke mniej niż Mike:P:P:P:P aleeee prawie tak samo:)

a ile Hektorek ma w kłębie ?