P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Donvitow napisał(a):Super taki spacerek. Zauważyłem że Hektorek robi sie coraz bardziej samodzielny.:evil_lol: Też to zauważyłam, powód do dumy;) Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Musze wpaść do Babci bo Hektorek nie ma wpisu w książeczce o odrobaczeniu. Mam dla niego tabletkę. Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Donvitow napisał(a):Musze wpaść do Babci bo Hektorek nie ma wpisu w książeczce o odrobaczeniu. Mam dla niego tabletkę. Ok... ja w tym tygodniu tam zawitam więc mogę podrzucić, chyba że KTOŚ się stęsknił:eviltong::eviltong: Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Tak się nie robi. Na psa to nie działa, Niema dla niego w tym nic nadzwyczajnego. Zobacz zachowanie psów, ach tyle w trawie tych skarbów, pozostawionych po suczkach, że trzeba polizać :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: To tyle z mojej strony:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Gosiapk Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Zaraz zaraz... to Pani Babcia czyją jest w końcu babcią? :roll: Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Gosiapk napisał(a):Zaraz zaraz... to Pani Babcia czyją jest w końcu babcią? :roll: babcia to babcia--- babcia wszystkich, Hektorka też:lol: Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 dobrze że ten mini zlocik szykuje się na niedziele, bo ja w sobote mam szkołe...odrabiamy:angryy: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Czy Hectorek ma czip i paszport? Bo wyjazd tuż tuż... Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GoniaP napisał(a):Czy Hectorek ma czip i paszport? Bo wyjazd tuż tuż... Nie ma.:eviltong: A Babcia jest piaskolwo-Hektorkowa dlatego ja piszę ją przez duże B.:lol: Quote
Martinee Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a my jesteśmy Sikorki przez duże S Gosiapk nie martw się mi też jest trudno się w tym połapać a może piaskol podzieli się z tobą Babcią i też będziesz mieć taką babcie :D:D:D Quote
*zaba* Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 To ze mna tez niech sie podzieli,bo ja juz nie mam babc.A moze jestem juz za stara na posiadanie babci...? Babci i Hectorkowi duzo zdrowia! A na kiedy szykuje sie Hectorkowy wyjazad? Quote
Helga&Ares Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Babcia jakich mało, poznałam osobiście:) Quote
Donvitow Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dwa sp[acerki. Czipowanie. Paszport. Rany granatowy ze znaczkiem unijnym. Nasz kochany światowiec. Babci łezki się kręcą w oku. Hektorek waży no 10 kg. Nieprawdopodobne. Ważył 5. Wyjazd w sobotę o 8.00.:-( Quote
P A U L A Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Donvitow napisał(a):Dwa sp[acerki. Czipowanie. Paszport. Rany granatowy ze znaczkiem unijnym. Nasz kochany światowiec. Babci łezki się kręcą w oku. Hektorek waży no 10 kg. Nieprawdopodobne. Ważył 5. Wyjazd w sobotę o 8.00.:-( Już???!!!:( ten wyjazd to już na 100%???:( Quote
P A U L A Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Słowa mojej MAMY " Hekcio jedzie po szczęście-- nie ma co ryczeć...--trzeba ufać ludziom" -- znam te słowa na pamięć, mam je powtarzane pare razy dziennie...:( Quote
Helga&Ares Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Paula nie płacz, Hektorek w końcu będzie miał dom Quote
Donvitow Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jest ciężko na duszy. Mam nadzieję że Hektor będzie miał dobrze. Nie został uśpiony. Jest radosny. Rozrabia. Jest zdrowy i wesoły. A generalnie za długo nie miał domku mimo że sie staraliśmy. Quote
Martinee Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 dokładnie teraz będzie miał swoich właścicieli pełną miche dobrego jedzenia i pewnie będzie spał w łóżku Quote
Gosiapk Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ale takiej babci jak Pani Babcia, to już niebędzie miał nigdy :-( Quote
*zaba* Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Moj przystojniaczek koffany! On bidulek nie bedzie wiedzial,co sie dzieje,dlaczego go zabieraja,oj tyle stresu jeszcze przed nim.Zeby ten domek okazal sie najwspanialszym domkiem na swiecie!! Oczywiscie,zaraz po domku Pani Babci. Quote
solito Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 *zaba* napisał(a):.. On bidulek nie bedzie wiedzial,co sie dzieje,dlaczego go zabieraja,oj tyle stresu jeszcze przed nim.Zeby ten domek okazal sie najwspanialszym domkiem na swiecie!! Oczywiscie,zaraz po domku Pani Babci. No właśnie...!:-( a może jednak Pani Babcia chciałaby go zatrzymać na stałe...:roll: Quote
Martinee Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Pani Babcia hmmm . No właśnie może zostanie już tam ?? Quote
Recommended Posts