Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Musze wpaść do Babci bo Hektorek nie ma wpisu w książeczce o odrobaczeniu. Mam dla niego tabletkę.

Ok... ja w tym tygodniu tam zawitam więc mogę podrzucić, chyba że KTOŚ się stęsknił:eviltong::eviltong:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
Tak się nie robi. Na psa to nie działa, Niema dla niego w tym nic nadzwyczajnego. Zobacz zachowanie psów, ach tyle w trawie tych skarbów, pozostawionych po suczkach, że trzeba polizać

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: To tyle z mojej strony:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

a my jesteśmy Sikorki przez duże S Gosiapk nie martw się mi też jest trudno się w tym połapać a może piaskol podzieli się z tobą Babcią i też będziesz mieć taką babcie :D:D:D

Posted

To ze mna tez niech sie podzieli,bo ja juz nie mam babc.A moze jestem juz za stara na posiadanie babci...?
Babci i Hectorkowi duzo zdrowia!

A na kiedy szykuje sie Hectorkowy wyjazad?

Posted

Dwa sp[acerki. Czipowanie. Paszport. Rany granatowy ze znaczkiem unijnym. Nasz kochany światowiec. Babci łezki się kręcą w oku. Hektorek waży no 10 kg. Nieprawdopodobne. Ważył 5. Wyjazd w sobotę o 8.00.:-(

Posted

Donvitow napisał(a):
Dwa sp[acerki. Czipowanie. Paszport. Rany granatowy ze znaczkiem unijnym. Nasz kochany światowiec. Babci łezki się kręcą w oku. Hektorek waży no 10 kg. Nieprawdopodobne. Ważył 5. Wyjazd w sobotę o 8.00.:-(

Już???!!!:( ten wyjazd to już na 100%???:(

Posted

Jest ciężko na duszy. Mam nadzieję że Hektor będzie miał dobrze. Nie został uśpiony. Jest radosny. Rozrabia. Jest zdrowy i wesoły. A generalnie za długo nie miał domku mimo że sie staraliśmy.

Posted

Moj przystojniaczek koffany!
On bidulek nie bedzie wiedzial,co sie dzieje,dlaczego go zabieraja,oj tyle stresu jeszcze przed nim.Zeby ten domek okazal sie najwspanialszym domkiem na swiecie!! Oczywiscie,zaraz po domku Pani Babci.

Posted

*zaba* napisał(a):
..
On bidulek nie bedzie wiedzial,co sie dzieje,dlaczego go zabieraja,oj tyle stresu jeszcze przed nim.Zeby ten domek okazal sie najwspanialszym domkiem na swiecie!! Oczywiscie,zaraz po domku Pani Babci.

No właśnie...!:-(
a może jednak Pani Babcia chciałaby go zatrzymać na stałe...:roll: