Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Martinee napisał(a):Kurczeee czyli niedziela tylko wchodzi w Gre mi pasuje niewiem jak z Dominiką ale ja zatydzień napewno przyjade choc by nie wiem co mam kagańce i kolczatki dla psiaków itp no i będe załatwiać ogony ale pytanie czy Panu pasuje w niedziele. A Pan skąd wie ,że były w Gaju jak Pan w pracy, a to niedobrze ,że w naszym wieku bo jak się okażą lepsze to chyba się zastrzele Dzisiaj byłem w gaju. Pracuję jutro a w przyszłym tuygodniu odwrotnie. Dobrze że mam świętą cierpliwość:diabloti:. Kolczatki przywieź . wiem dla kogo się przydadzą.:evil_lol: Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Był Pan w Gaju i nic Pan nie powiedział jak by nam Pan powiedział to przyjechałybyśmy a że Pana miało niebyć to nie jechałyśmy specjalnie Pan nam nie powiedział Quote
Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Martinee napisał(a):Był Pan w Gaju i nic Pan nie powiedział jak by nam Pan powiedział to przyjechałybyśmy a że Pana miało niebyć to nie jechałyśmy specjalnie Pan nam nie powiedział powiedział wczoraj że dyżuruje w niedziele a tyle roboty było. O czym wy myślicie . Pewnie o facetach bo raczej nie o nauce:diabloti:. Basia Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wcale że niee a jak jeszcze pisałam sms to dostałam odpowiedz sobota niedziela praca nikt mi nic nie powiedział a u mnie w szkole nie ma chłopaków same buraki :D:D:D:D:D:D tylko nauka i nauka :( same kujony i jak nie rozmawia się o nauce tyko o czymś innym traktują cie jak wariata Quote
Donvitow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Młodzi w tym wieku są nieprawdopodobnie głupkowaci. mUSZĄ WYROSNĄĆ. nie przejmuj się,. Potem też nie są za bardzo mądrzy. I nigdy nie wyrastają. Musisz się przyzwyczaić. Basia Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ale nie ,jak faceta to kogoś z miasta nie rolnika burak :D:D:D:D nie obrażając rolników Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 http://ooomarlenaooo.wrzuta.pl/film/7ViGocCsUd/kropki_0001 Proszę Quote
P A U L A Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Odwiedzinki u Hekcia zaliczone:) Spacerek z Miką i Murzynkiem- olbrzymia radość;) No więc nic innego mi nie pozostało jak..... wycałować sznupki od Hektorka!!! Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Gosiapk napisał(a):Co to są sznupki? :oops: Sznupki--buźki;) Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Martinee napisał(a):kogo ty chcesz całować ?? Martyna śpisz?! Was od Hektora! Quote
Martinee Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 piaskol napisał(a):Martyna śpisz?! Was od Hektora! Wiem wiem kiedy jedzie do niemiec ?? Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Martinee napisał(a):Wiem wiem kiedy jedzie do niemiec ?? Nie ma ustalonej 100% daty... Quote
P A U L A Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hektor UCIEKINIER!!!! koleżanka babci przyszła na "pierdy", otwarła drzwi-chwila nieuwagi i Hektor całą parą biega po polu:) -- oczywiście babcia cała zdenerwowana za nim- im bliżej nóżki babci zbliżały się do dupci Hektora to ten z kita w górze zwiewał...;)-- po półgodzinnej gonitwie wrócili wykończeni do domku:)--- babcia przyznała,że jeszcze tak wściekła na niego nigdy nie była:) Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Super taki spacerek. Zauważyłem że Hektorek robi sie coraz bardziej samodzielny.:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 piaskol napisał(a):Nie wiedziałam:oops: ja Mike tak oduczyłam;P;P:oops::oops::oops: Tak się nie robi. Na psa to nie działa, Niema dla niego w tym nic nadzwyczajnego. Zobacz zachowanie psów, ach tyle w trawie tych skarbów, pozostawionych po suczkach, że trzeba polizać Quote
Helga&Ares Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Czyli w tym tygodniu w weekend kiedy pasuje Wam schron? Quote
Martinee Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dominika my jesteśmy już umówione na niedziele Martyna załatwiła a coo mam już dwa kocee zobaczymy co jutro Quote
solito Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Widać, że Hekcio jest zdrowy, radosny i odważny!:lol: Każdy od czasu do czasu ma ochotę zaznać trochę wolności...!!!:evil_lol: Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Gosiapk napisał(a):A czy Pani Babcia lubi Hektorka? Jasne:lol: Quote
P A U L A Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Gosiapk napisał(a):A czy Pani Babcia lubi Hektorka? KOCHA:):):) Quote
Recommended Posts