Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martinee napisał(a):
Kurczeee czyli niedziela tylko wchodzi w Gre mi pasuje niewiem jak z Dominiką ale ja zatydzień napewno przyjade choc by nie wiem co mam kagańce i kolczatki dla psiaków itp no i będe załatwiać ogony ale pytanie czy Panu pasuje w niedziele. A Pan skąd wie ,że były w Gaju jak Pan w pracy, a to niedobrze ,że w naszym wieku bo jak się okażą lepsze to chyba się zastrzele

Dzisiaj byłem w gaju. Pracuję jutro a w przyszłym tuygodniu odwrotnie. Dobrze że mam świętą cierpliwość:diabloti:. Kolczatki przywieź . wiem dla kogo się przydadzą.:evil_lol:

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martinee napisał(a):
Był Pan w Gaju i nic Pan nie powiedział jak by nam Pan powiedział to przyjechałybyśmy a
że Pana miało niebyć to nie jechałyśmy specjalnie Pan nam nie powiedział

powiedział wczoraj że dyżuruje w niedziele a tyle roboty było. O czym wy myślicie . Pewnie o facetach bo raczej nie o nauce:diabloti:.

Basia

Posted

Wcale że niee a jak jeszcze pisałam sms to dostałam odpowiedz sobota niedziela praca nikt mi nic nie powiedział a u mnie w szkole nie ma chłopaków same buraki :D:D:D:D:D:D tylko nauka i nauka :( same kujony i jak nie rozmawia się o nauce tyko o czymś innym traktują cie jak wariata

Posted

Młodzi w tym wieku są nieprawdopodobnie głupkowaci. mUSZĄ WYROSNĄĆ. nie przejmuj się,. Potem też nie są za bardzo mądrzy. I nigdy nie wyrastają. Musisz się przyzwyczaić.
Basia

Posted

Hektor UCIEKINIER!!!! koleżanka babci przyszła na "pierdy", otwarła drzwi-chwila nieuwagi i Hektor całą parą biega po polu:) -- oczywiście babcia cała zdenerwowana za nim- im bliżej nóżki babci zbliżały się do dupci Hektora to ten z kita w górze zwiewał...;)-- po półgodzinnej gonitwie wrócili wykończeni do domku:)--- babcia przyznała,że jeszcze tak wściekła na niego nigdy nie była:)

Posted

piaskol napisał(a):
Nie wiedziałam:oops: ja Mike tak oduczyłam;P;P:oops::oops::oops:

Tak się nie robi. Na psa to nie działa, Niema dla niego w tym nic nadzwyczajnego. Zobacz zachowanie psów, ach tyle w trawie tych skarbów, pozostawionych po suczkach, że trzeba polizać