P A U L A Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Co słychać u Hekcia? Jak się czuje Pani Babcia? Witamy:) Babcia szczęśliwa... Obiecuje focie dzisiaj jade do NICH na nocke więc focie murowane!!!:) Hektoruś jest cudowny! Vito dziękujemy!:):) Quote
P A U L A Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hektor jest kochany! Coraz częściej nazywamy go PIRATEM- (Łukasza pomysł) -- wczoraj wróciłam po 2 do domku (mała imprezka) i Piracik nie dał mi spać.... Godzinna zabawa później małe mizianko, ale jeżeli chodzi o spanie to tylko i wyłącznie w łóżeczku z babcią-innej możliwości nie ma... Oczywiście dzisiejsza ranna pobudka lizanko po nosie--cały HEKTOR!:) z nowych zabaweczek cieszy się jak mała dzidzia!:) zaraz zaprezentuje się w nowej obróżce-prezencik od Vito:) Pozdrawiamy!:) Quote
Gosiapk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja się nie dziwię, że Hektorek chce spać w łóżku tylko z Panią Babcią, w końcu co własna Pani Babcia, to własna Pani Babcia! I nikt jej nie zastąpi. Quote
Jagoda1 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 I gdzież miałby lepiej...:lol: http://img250.imageshack.us/img250/5446/hekt007bn2.jpg Quote
*zaba* Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wielkie buziaki dla Pani Babci i mizianka dla mojego ulubionego przystojniaka. Quote
Gosiapk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ciekawe co słychać u Pani Babci i Hektorka Quote
solito Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pozdrowienia dla Babci i Hektorka!:loveu: Quote
P A U L A Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ślicznie dziękujemy!:) Hektoruś jest szalonym łobuziakiem! Jak ja z Mika przyjade to minuty nie potrafi wysiedzieć w jednym miejscu,PIRACIK kochany;) Na spacerze ostatnio obszczekiwał dobermana:P kompletnie nie reagował na moje prośby aby się "uciszyć":) -ja swoje a Hektor swoje!:) A byście widziały moje Panie i Panowie jak Hektoruś ślicznie rozdaje cmokasy fiu!fiu! i w dodatku jakie słodkie;) Gorąco pozdrawiamy:) JA I HEKTOR;) Quote
Gosiapk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 piaskol napisał(a):Ślicznie dziękujemy!:) Hektoruś jest szalonym łobuziakiem! Jak ja z Mika przyjade to minuty nie potrafi wysiedzieć w jednym miejscu,PIRACIK kochany;) Na spacerze ostatnio obszczekiwał dobermana:P kompletnie nie reagował na moje prośby aby się "uciszyć":) -ja swoje a Hektor swoje!:) A byście widziały moje Panie i Panowie jak Hektoruś ślicznie rozdaje cmokasy fiu!fiu! i w dodatku jakie słodkie;) Gorąco pozdrawiamy:) JA I HEKTOR;) Ty to byś chciała, żeby chłopak nie miógł sobie pogadać. A co! Jak miał coś przeciwko dobkowi, bo mu wszedł na odcisk, to musiał mu przecież powwiedzeić. Niech sobie dobek nie myśli, że jak jest taki duży to może wszystko ;) :loveu: Quote
P A U L A Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cała rodzinka, a szczególnie Hektorek życzy wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT spędzonych w miłej atmosferze....! Quote
Gosiapk Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A może by tak Hektorek pokazał nam swoją mordeczkę na święta? Quote
solito Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Bardzo prosimy!!! I życzymy wszystkiego najlepszego!!!!! Quote
*zaba* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wszystkiego dobrego na Swieta i nie tylko i dla mojeg przystojniaczka specjalne mizianka Quote
P A U L A Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 O C Z Y W I Ś C I E!!!!:) przy okazji Hektoruś zapozuje! Quote
*zaba* Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Buuu,a co tu taka cisza?? Na Nowy Rok zyczymy duzo wszystkiego dobrego,zeby nie byl gorszy od mijajacego! Quote
Gosiapk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hmm... ciekawe kiedy dotrą do nas zdjęcia Hektorka :razz: Quote
P A U L A Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 U Hektorka wszystko ok... wulkan energii... śmiga po polach jak mały dzikus... jest kochany... poproszę Donię... i fotki wstawi buziaki!:) Quote
Recommended Posts