Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Co słychać u Hekcia? Jak się czuje Pani Babcia?

Witamy:) Babcia szczęśliwa... Obiecuje focie dzisiaj jade do NICH na nocke więc focie murowane!!!:) Hektoruś jest cudowny! Vito dziękujemy!:):)

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektor jest kochany! Coraz częściej nazywamy go PIRATEM- (Łukasza pomysł) -- wczoraj wróciłam po 2 do domku (mała imprezka) i Piracik nie dał mi spać.... Godzinna zabawa później małe mizianko, ale jeżeli chodzi o spanie to tylko i wyłącznie w łóżeczku z babcią-innej możliwości nie ma... Oczywiście dzisiejsza ranna pobudka lizanko po nosie--cały HEKTOR!:) z nowych zabaweczek cieszy się jak mała dzidzia!:) zaraz zaprezentuje się w nowej obróżce-prezencik od Vito:) Pozdrawiamy!:)

Posted

Ślicznie dziękujemy!:) Hektoruś jest szalonym łobuziakiem! Jak ja z Mika przyjade to minuty nie potrafi wysiedzieć w jednym miejscu,PIRACIK kochany;) Na spacerze ostatnio obszczekiwał dobermana:P kompletnie nie reagował na moje prośby aby się "uciszyć":) -ja swoje a Hektor swoje!:) A byście widziały moje Panie i Panowie jak Hektoruś ślicznie rozdaje cmokasy fiu!fiu! i w dodatku jakie słodkie;) Gorąco pozdrawiamy:) JA I HEKTOR;)

Posted

piaskol napisał(a):
Ślicznie dziękujemy!:) Hektoruś jest szalonym łobuziakiem! Jak ja z Mika przyjade to minuty nie potrafi wysiedzieć w jednym miejscu,PIRACIK kochany;) Na spacerze ostatnio obszczekiwał dobermana:P kompletnie nie reagował na moje prośby aby się "uciszyć":) -ja swoje a Hektor swoje!:) A byście widziały moje Panie i Panowie jak Hektoruś ślicznie rozdaje cmokasy fiu!fiu! i w dodatku jakie słodkie;) Gorąco pozdrawiamy:) JA I HEKTOR;)

Ty to byś chciała, żeby chłopak nie miógł sobie pogadać. A co! Jak miał coś przeciwko dobkowi, bo mu wszedł na odcisk, to musiał mu przecież powwiedzeić. Niech sobie dobek nie myśli, że jak jest taki duży to może wszystko ;) :loveu:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...