Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxxx52']piaskol-co ma adopcja,Hektorka wspolnego z p....?
czy to jest historia i adopcja Elfitki?
czy to adopcja p......?
Prosze nie zasmiecajmy watkow.[/quote]
OK.... ZABA zaczęła o Pajuni więc dodalam tylko,że znam ta kobietę... nie miałam nic złego na myśli...Ok rozumiem tutaj rozmawia się tylko o Hektorze!

Posted

[quote name='piaskol']Jeżeli chodzi o PAJUNIE miałam z nią kontakt, nawet telefoniczny wydawała sie bardzo konkretną, otwarta osobą... zabrała z naszego schroniska suczke Efi... mialam ją 2 tygodnie u siebie tzn babcia miała...kontakt z tą osobą był bardzo dobry, napisala 2 maile dotyczące Efitki w nowym domku i niestety kontakt się urwał dobijam się do tej kobietki a ona milczy... przykre to takie, bo z Efi byłyśmy bardzo przywiązane--Helga coś wie na ten temat;P
oczywiście, pamiętam Paula.
Czekamy na relacje z brykanka :cool3:

Posted

Hektor to jedna wielka "kupeczka" szczęścia!!:):):)-- pychol wiecznie roześmiany! przez godzine wariowali z Miką (podgryzanko, szczekanie, gonitwy) Muszę dodać...Hekcio ze szczęścia uszczypnoł sąsiadke w kostke!!:):) kurde! była mała afera Pani Jadzia podskoczyła w góre!:) Kocham tą MORDKĘ-- na samą myśl o JEGO wyjeździe "ryczeć" mi się chce...:| no ale... ma szanse na prawdziwe szczęście! POZDRAWIAMY!!:)

Posted

[quote name='piaskol']MAMY dużo fotek, ale kurde nie umiemy ich wkleić:(:( Gapole!:(

Tutaj macie instrukcję wklejania fot, z której ja się też uczyłam /i nauczyłam!;)/-dostałam ją od pewnej dogomaniaczki:

A wiec tak dodaj sobie ta stronę do ulubionych http://www.imageshack.us/ i tak ma byc zaznaczone upload i zaznaczone resize image 320*240 i remowe size tez zanaczone, potem klikasz przeglądaj i dodajesz zdjęcie, potem klikasz host it, jak strona się otworzy i zobaczysz takie małe zdjęcie, to z samego dołu kopiujesz link (Direct link to imagedirect link to image) i potem tak jak piszesz post to na górze tam gdzie masz rozmiary czcionki to w tej kolumnie od dołu piąty znaczek od prawej obrazek z górkami klikasz na to i wyskakuje ci taka ramka tam wklejasz ten link i juz masz zdjecie w poscie.

Powodzenia! I czekamy na fotki!

Posted

[quote name='solito']Tutaj macie instrukcję wklejania fot, z której ja się też uczyłam /i nauczyłam!;)/-dostałam ją od pewnej dogomaniaczki:

A wiec tak dodaj sobie ta stronę do ulubionych http://www.imageshack.us/ i tak ma byc zaznaczone upload i zaznaczone resize image 320*240 i remowe size tez zanaczone, potem klikasz przeglądaj i dodajesz zdjęcie, potem klikasz host it, jak strona się otworzy i zobaczysz takie małe zdjęcie, to z samego dołu kopiujesz link (Direct link to imagedirect link to image) i potem tak jak piszesz post to na górze tam gdzie masz rozmiary czcionki to w tej kolumnie od dołu piąty znaczek od prawej obrazek z górkami klikasz na to i wyskakuje ci taka ramka tam wklejasz ten link i juz masz zdjecie w poscie.

Powodzenia! I czekamy na fotki!

:* DZIĘKUJĘ!!!:*:*:*:*:*:*