P A U L A Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Donia dzięki! co ja bym bez Ciebie zrobiła-SIKORKO!:p Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 piaskol napisał(a):Donia dzięki! co ja bym bez Ciebie zrobiła-SIKORKO!:p :mad::mad::mad: Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Doniu moje słoneczko co to za bejsbole i czemu:diabloti: Quote
Gosiapk Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):on jest młody Gosiu... Ale chory. Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Paulinko . Załatwię kropelki To Azopt/60pln/ Na przewlekłe 15 PLN. Spoko. Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gosiapk napisał(a):Ale chory. Zdrowy. Tylko słabo widzi. Ale super sobie radzi. To nie jest kaleka. To jest kochany super przylepny ,wesoły, kochany psiacek który tylko trochę gorzej widzi. Nadrabia to węchem i innymi zmysłami. Dla normalnego człowieka non problem. Chodzi na spacerki do lasu i jest super. To wstyd że do Niemiec trzeba go wysyłac by znalazł prawdziwych ludzi. Quote
P A U L A Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ZDROWIUTEŃKI-pełen energii:) na spacerkach cały w "skowronkach" Donvitow racja WSTYD-WSTYD olbrzymi WSTYD! Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Doniu moje słoneczko co to za bejsbole i czemu:diabloti: czy ja Wam sikorkę przypominam:roll: jesuu.....:shake: Quote
Martinee Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):czy ja Wam sikorkę przypominam:roll: jesuu.....:shake: jaja jak berety, wy nie rozmawiajcie o sobie tylko o Hektorku <LOL> Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):czy ja Wam sikorkę przypominam:roll: jesuu.....:shake: Nie . Jsteś super laseczką. Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Nie . Jsteś super laseczką. to się uśmiałam, hi hi hi:diabloti: Quote
Martinee Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 oj oj a może jakieś nowe zdjęcia Hektorka Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Nie . Jsteś super laseczką. Nie przesadzaj. Słuchaj starszych. Jak koledzy Cię nie doceniają to u\ch strata. Odbijesz to sobie. Jeszcze będą leżeli u twych stup Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):Nie przesadzaj. Słuchaj starszych. Jak koledzy Cię nie doceniają to u\ch strata. Odbijesz to sobie. Jeszcze będą leżeli u twych stup I to plackiem będą leżeli :diabloti: Quote
xxxx52 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow,piasko-WSTYD,WSTYD:angryy::angryy:-ze sa tak przepelnione schroniska i ze tyle wspanialych psow jest niechcianych:-(a ludziska chodza na bazary,do hodowcow,pseudohodowco,kupuja pseudorasowe ,chore ,ale modne psy!!:mad::mad::mad:Kiedy bedzie moda na psy wielorasowe, schroniskowe?Kiedy bedzie sie uznawalo psy bez nozki,czy bez oczka za zdrowe,rownowartoscowe?Kiedy beda wszystkie zwierzeta schroniskowe kastrowac?Kiedy zabronia sprzedaz zwierzat na gieldach ,bazarach? Tych "kiedy" bym wymieniala bez konca. I to jest ogromny WSTYD ;WSTYD:oops::oops::oops: Quote
P A U L A Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 xxxx52 napisał(a):Donvitow,piasko-WSTYD,WSTYD:angryy::angryy:-ze sa tak przepelnione schroniska i ze tyle wspanialych psow jest niechcianych:-(a ludziska chodza na bazary,do hodowcow,pseudohodowco,kupuja pseudorasowe ,chore ,ale modne psy!!:mad::mad::mad:Kiedy bedzie moda na psy wielorasowe, schroniskowe?Kiedy bedzie sie uznawalo psy bez nozki,czy bez oczka za zdrowe,rownowartoscowe?Kiedy beda wszystkie zwierzeta schroniskowe kastrowac?Kiedy zabronia sprzedaz zwierzat na gieldach ,bazarach? Tych "kiedy" bym wymieniala bez konca. I to jest ogromny WSTYD ;WSTYD:oops::oops::oops: Racja...szkoda,ale my wierzymy-wierzymy, że Hekcio będzie się cieszył życiem-mimo tego co go spotkało...ON już się cieszy;P Quote
P A U L A Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dałam Hektorowi w prezencie "szmaciaczka" (zabaweczke) ON się poprostu w niej zakochał-- godzinami potrafi leżeć i się bawić (podrzuca, gryzie)- oczywiście jak idzie do spanka babcia zanosi szmaciaczka na tapczan koło Hekcia- i Hektorek ze swoim skarbem razem nynkają:P ON jest naprawdę idealnym psiakiem- o nim mozna pisać tylko w samych superlatywach... Oczywiście całusy od PANA HEKTORA! Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A jak u Hektorka z siusianiem w domu? Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 U mnie nie siusiał w domu no ale drzwi była otwarte na ogródek cały czas. Quote
P A U L A Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jeżeli chodzi o siusianie to zdarzają się małe wpadki:P ale podejrzewam,że gdyby zajmowała się nim młodsza osoba, mająca więcej sił, wychodząca częściej na spacerki to problemu by nie było Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 piaskol napisał(a):jeżeli chodzi o siusianie to zdarzają się małe wpadki:P ale podejrzewam,że gdyby zajmowała się nim młodsza osoba, mająca więcej sił, wychodząca częściej na spacerki to problemu by nie było pewnie że tak. Dołoży się smaczki, pochwały;) Quote
Gosiapk Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Przyznam, że trochę nie rozumiem, tytuł niniejszego wątku mówi, że szykuje się domek, a z treści postów wynika, że domku nie ma. To może trzeba zmienić tytuł? Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Hectorek jedzie do Niemiec w październiku. Quote
Recommended Posts